What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

MJgrow

Active member
pai nu am prea am cum. pozele sunt facute de pe acelasi calix. doar ca o parte era expusa catre lumina si cealalta parte nu.

de asta intreb. ca e posibil sa fie cu 2 taisuri. orcum o mai las o zi cu lumina si 2 fara apa si o dau jos.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai asta am inteles, dar ma gandeam ca ai si zone mai necoapte mai in josul plantei.
urmareste bine ca in alea 2 zile e posibil sa se mai degradeze ceva tricomi.
 

MJgrow

Active member
pai aia din spate nu mi se par chiar a fi cloudy.... mai degraba semi.. mai spre clear.

de asta imi este ceva mai greu sa imi dau seama exact. orcum maine dupamiaza am sa iau mai multe mostra din mai multe parti ale plantei.

daca intradevar e de recoltat, nu mai stau pe ganduri cu toate ca i-am pus apa mai inainte ca era cam insetata:D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
asta ma mira, cei de deaspra sunt degradati iar cei de jos clear. daca majoritatea plantei ar fi cam intr-un stadiu intermediar, ar fi tocmai buna de recoltat.
 

bushbrown

New member
Am si eu o intrebare.

Presupunand ca intr-un box temporar as pune un singur cooler, cum ar fi recomandat sa fie pus: cooler pe intake si outtake pasiv sau invers? Mersi anticipat
 
G

gibonelu'

ar merge toppingul ca sa reziste plantele mai bn la mucegai? am niste bagseed care bate mai mult spre sativa si ma gandeam sa le fac multe toppinguri ca sa faca muguri mici si multi sa mucegaiasca mai greu :)
 

dalin

Member
A folosit cineva de aici ingrasamant organic de la bio bizz!!Vreau sa stiu cum se uda frate cu el !!i-am facut proportie ptr foliar si i-am pus jumatate din cantitatea scrisa pe ambalaj adica 05 grow plus 0.5 fishmix..ultimul ingrasamant foliar dadeam cu el de 2 ori pe saptamana.....cu asta cum se da?
 
am si eu o plantuta intr`un pahar de unica folosinta si urmeaza so pun pe un acoperish de tabla , vreau sa stiu ce ghivedci sa achizitionez ca sa nu se incalzeasca f tare de la tabla incinsa :( , vreau solutii pentru locu actual nu am unde sa pun ghivedciu in alta parte decat pe acel acoperish
 
G

gibonelu'

@maria: ia un ghiveci alb sa nu se incalzeasca prea tare si pune cv sub el sa nu stea direct pe tabla
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
orice ai pune va trebui udata zilnic. prea mic recipientul pentru a sta pe un acoperis fierbinte in el.
 

bradeaga

New member
astazi am fost si am facut transplantul..mai bine zis am incercat.acum are soare din plin problema e daca o sa supravietuiasca pt ca n-am putut salva radacina in totalitate.planta are in jur de un metru si e femela.oare are sanse sa se prinda?sau e posibil sa devina hermafrodit?
ps:ceva recomandari de autoflower pt indoor?pe seedboutique sunt decat 4 strainuri si anume:fast bud,big devil,big bang si speed devil.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
prea multe variabile ca sa stim cu siguranta. daca ai salvat mare parte din radacini si nu ai stresat-o prea tare in timpul transplantului ar trebui sa fie ok dupa un timp.
 

Latest posts

Latest posts

Top