What's new

Wish smoke day :-)

alef.t

New member
:tiphat: Zdar,český server(nejmenovaný) je pro mě nějak nevyhovující,tak volím mezinárodní.Jsem začátečník,rozjíždím svůj první indoor 250W HPS:ying: Časem samozřejmě zesílím. Prý je tady pár dobrých našinců,tak se těším,že poradíte.Zatím jsem ve fázi stavby boudy.Až bude hotovo,chystám tam šoupnout nějakou indicu,hnojky Biobizz.Budu průběžně informovat a proto že jsem fakt úplně na začátku,pomoc potřebovat budu...,tak předem díky.
Zatím prosím o radu-mám na indicu pod HPS použít All mix od Biobiss,nebo něco jiného,nebo zvolit kokos? Díky
 
M

Miris

čau
kokos rozhodně na začátek určitě ne protože je to sice pasivní hydro, ale musíš mít fakt cit a něco odjetýho abys bez problému pěstoval v kokosu. hlínu bych ti doporučil klidně i normální zahradnickej ale nesmí to bejt ledajakej šunt ze supermarketu, podle mě jsou tyhle oficiální biobizzy apod. předražený :-D přidáš guano prášek a vermikompost a to bude vyladěný pěkně a ani nemusíš moc používat minerální hnojiva ,) ale jestli seš línej tak tim allmixem nic nezkazíš a tekutý spíš canna než biobizz...hlína taky raději canna - mám s ní nej zkušenosti s těhle dražších. potom srovnatelná hlína za poloviční cenu je plantella balkonia - podle mě best takhle do indooru, ale není v každým obchodě. no a jinak se poptej matkáře kdy přepnout jak to roste a tak dál. good luck
 

alef.t

New member
jj,díky za radu.To línej nejsem,situován na vsi,tak mě už napadlo jet víc z vl.zdrojá,takže zeminu si nakopat dojdu,to je fakt.A jaký názor je na slepičince,jako hnojku?
 
M

Miris

slepičince v indooru nemaj smysl. jako jestli máš možnost sehnat si kvalitní organickej kompost (bez hoven) tak to bude lepší než všechny koupený hlíny :)
 

Latest posts

Latest posts

Top