What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca e vorba de erbicide sistemice nu ti-as recomanda. si cam asa sunt majoritatea celor folositi in agricultura, daca nu cumva e vorba de o ferma eco.
 
N

nopi

Nu am probleme de securitate, dar totusi am sa las porumbul in jurul ei. Gantz probleme de nutrienti nu cred ca are pentru ca ii dau 3ml de biobizz grow si bloom cand va fi timpul. Soare direct pot spune ca este in jur de la rasarit pana cu 3-4 ore pana la apus, 10 ore acum vara expunere sudica :)
 
Am si eu o nelamurire,planta asta e normala? :)) mi se pare ca a crescut cam ciudat,sa o las sa creasca asa normal sau sa incerc sa`i fac lst la ramurile alea care sunt aproape lipite de radacina?
 

Attachments

  • 100_3055.jpg
    100_3055.jpg
    81.5 KB · Views: 15
  • 100_3056.jpg
    100_3056.jpg
    104.1 KB · Views: 14
  • 100_3057.jpg
    100_3057.jpg
    128.2 KB · Views: 11

growcase

Member
Ma FaneTractoristu, daca nu e autoflower, poti sa-i faci supercrop dar ai grija sa nu o rupi. Las-o sa faca setea bine de tot si ii faci supercrop (adica ii indoi ramurile alea, in laterala, cu grija sa nu le rupi) si voila !
 

growcase

Member
Nu am spus de LST, stie el ce zic. LST e atunci cand o indoi si o prinzi cu ceva. Pe cand, eu nu i-am recomandat asta. SCuze de off.
 

Splif

Member
Nu e nimic ca o sa va gasesc eu outdoor-urile :))))))
Numai sa am unde pune atat :))))))
Glumesc ma! :D
Bafta multa cu ele sa aiba parte de mult soare.
 
G

gibonelu'

ce sanse sunt ca o planta care a crescut mai rpd gen dubla decat altele sa fie mascul? citisem mai demult pe alt forum k masculii ar creste mai rpd da nush sigur :tiphat::blowbubbles::joint:
 
de cate ori se coseste iarba , ca am pus niste plante pe proprietatea unui mosheag si naveam de unde sa stiu ca ala se apuca de taiat , acuma nu mi-a nimerit nici una dar data viitoare cand o fi mai mari poate il mananca ..
 

Skit

Member
INTREBARE :)
Are rost sa mai scot plantele afara la jumatatea lui Iulie ? cu 2 sapt. de veg. indoor...
Adica ar mai reusi sa scoata ceva cat de cat plantele ? Evindent, fara asteptari la prea mult...
Tinand cont ca vara asta nu am posibilitatea de-a le creste pana la final indoor...
Strainu e Lemon Skunk (GH)
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
in 2009 am pus afara 8 plante (3 masculi) la inceputul de iulie. plantele au avut ZERO perioada de vegetare si au stat 2 saptamani la umbra si au trecut din pahare mici de plastic in ghivece de 14-15 cm... unde au trait pana in septembrie-octombrie cand au ajuns la 50-60 cm.
au crescut cu un minim de munca.
ce inseamna asta?
daca ploua nu udam 4-5 zile. in rest udam la 5-7 zile. nutrienti ieftini din 2 in 2 udari.

5 plante = 200 gr
 
Vreau sa mut o planta din ghiveci pentru ca e prea mic si nu am un ghiveci mai mare,ma gandeam ca pot sa pun intru`n cos de porumb..am mai vazut pe forum la cineva dar nu am vazut rezultatele finale.Se merita sa incerc?
 

Attachments

  • C004.jpg
    C004.jpg
    42.6 KB · Views: 17
N

nopi

Asta este un cos taranesc....e facut din salcie. Exista o posibilitate destul de mare sa putrezeasca, fiind din lemn, asta fiind singura problema, cred. Sunt si de dimensiuni cred in jur de 50 de l, aceeasi forma, care se cara porumb, struguri, etc, deci se pot gasi pe la targuri saptamanale sau la tara. Nu cred ca e vreo problema ca intra lumina la radacini ca sunt spatiile cam mici intre impletituri.
 
Top