What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Muzica profunda si "ierbalistica" :)

VanVulpen

Well-known member
Veteran

DmX

Member
hai ma baieti, nu va mai ascundeti dupa blocurile gri, si mie imi plac Parazitii, dar macar din cand in cand trebuie sa-ti ridici pantalonii extralargi la nivelul soldului (stai linistiti n-o sa vada nimeni ca madularul e subdimensionat) leaga cainele fioros de un copac si da din cap sa cresca pletele...

http://www.youtube.com/watch?v=bqFb6VXW86Y

http://www.youtube.com/watch?v=vcdgLclFWOU

http://www.youtube.com/watch?v=OpWw9lRdB0M&feature=related

ba gata cu vrajala asta de travestitolospletosos te rog eu frumos fiecare asculta ce ii place in multe cazuri este hip hop-ul nu tre sa jignesti pe toata lumea ca te irita pe tine unu

Nu ma asteptam din partea ta astfel de reactii si eu pot spune de muzica ta ca e dragutza dar sa se scoata chilotii din cur cand fac aplecari dese si dat din cap pe muzica rok (pot fi rau cu muzica ta cu argumente chiar daca nu simt asta si am un impuls nervos cum ai avut si tu mai sus)

pace
 

tiptil

New member
...ba gata cu vrajala asta de travestitolospletosos ...
Ba, hai sa-mi pun in cap niste hip-hopperi :D
Vrajeala aia de travestitospletosos a schimbat mentalitati si a avut un efect benefic si direct in istoria omenirii, vezi miscarile sociale din anii '60 care au determinat sfarsitul razboiului din Vietnam si emanciparea comunitatilor discriminate. Hip hop-ul a adus luptele de strada din San Francisco in anii '90.
Muzica aia e menita sa te faca sa gandesti si sa-ti doresti o viata mai buna, nu sa deserveasca interpretul in atitudinea "Uite la mine ce smecher sunt ca am bani si curve si tu n-ai" asa cum o face un stil autohton, neaos si minoritar dealtfel.
Sa te inchini la hip-hop (un fel de manea americana) fiind alb, e la fel de penibil ca rusii aia care s-au facut neonazisti, uitand ca in urma cu putina vreme promotorii filozofiei respective ii numeau "untermensch" :laughing:
Este atat penibil cat si enervant, ca maidanezii care latra cate o saptamana fiind convinsi ca zona in care s-au aciuat le apartine de drept.
Sa nu ma intelegeti gresit: admir muzica comunitatii afro-americane si o ascult cu placere inclusiv hip-hop, dar nici o secunda nu pierd din vedere faptul ca sunt alb, crestin si sud-est european. Adica, una e sa te delectezi cu filme gen Matrix, alta e sa te imbraci in haina lunga de piele si sa sari de pe cladire... :D
Linia de demarcatie e atat de subtire, incat e usor de trecut, mai ales daca n-ai habar despre ce se intampla in jurul tau. Sau s-a intamplat deja dar nu ai aflat (citit) despre asta.
Nu uitati ca insasi Travestitospletosos au initiat, documentat si perfectionat cultura Marioarei, fara ei n-ar fi existat acest site. Credeti ca alde Jack Herer si Cervantes sunt (sau au fost) hip-hop-eri? Think about it...

p.s.
A, era sa uit:
pace :D
 
Last edited:

coolbud

puffin' the herb
Bai baiatuleeeeeeeeeeee , tu nici n-ai idee ce muzica e hip-hopul , ba baiatule stai in banca ta , despre ce vorbesti tu acolo este rap-ul comercial , serios......daca taceai filozof ramaneai.Si ca tot ai deschis subiectul de hip-hop am sa-ti ofer o piesa doua care sa le asculti cu mare atentie si sa-mi spui unde se cred tari/mari etc.

IA DE AICI MANELISTULE :
Common - I Have A Dream
Nine - Whutcha Want asta e mai rap
Original Flavour - Can i get open
Si pot continua la nesfarsit.
Astept sa-ti ceri scuze pentru balivernele care le-ai scris.
 

Latest posts

Latest posts

Top