What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2011

StonedGolem

Member
Jeah! Tuli tuossa eilen käytyä kattomassa miten voi Ovelat Ratsastajat ja Thyphoonit. Toisella spotilla ainoastaan yksi vai kaksi näytti hitusen kasvaneen, mutta nythän ne lämpimät ilmat vasta alkaaki kunnolla. Toisella spotilla neljästä ainoastaan yksi näytti siltä, että on vielä elossa :( Loput kolme näytti siltä, että ovat kuivahtaneet pystyyn. Eipä siinä, jos ei oo elossa seuraavalla reissulla, niin parit autot sit sinne tilalle. Kuvia ei tullu otettua, ku ei jaksanu niin pienistä rääpäleistä räpsiä ja vitullinen helle motivoi vaan hoitaan tsekkaus ja kastellureissun äkkiä pois alta, että pääsis himaan suihkuun! Oli meinaan KUUMA!

Nyt on neljä kappaletta S60 noussu mullasta parvekkeella ja loppuja viel odotellaan. AAK48 x DR:t laitettii eilen idätykseen. Seuraavaks pitää sit laittaa varmaan noita LR#2 ja/tai Skunk #11 x (Auto AK47 x Auto Hindu Kush F1). Siinä alkaaki sit oleen jo tän kesän repertuaari.
 

kalastaja

Member
Montakos kertaa ulkokasveja tarvitsee lannoittaa tuolla Guanokalong - Liquid Extract:illa? Guanokalong - Liquid Extracta on siis nestemmäistä versiota lepakon paskasta
 

Piel

Active member
Veteran
Jnkv on plantuilla epämuodostumia, vinot lehdet. Multa on Musta M. Pitääkö lisätä jotain? Muuten kasvaa nätisti.
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Sateet näköjään peruttu, ei ihan hyvä juttu. Joku viisas tais joskus sanoa, että kaikki sade ennen juhannusta on pelkkää plussaa.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
I' would not be to sure of that Thule ^^ ;)

I suppose you live more inland or on higher ground right?

Here on the west coast things will turn into swamps if it keeps pooring down.

I better have my roots to go down in search for ground water during dry spells as that they'll have to be standing still and waste their time because of abundent water supply of usually way to low temperatures for them to grow bigger.

Besides, If it ain't raining that much, well, one could always bring some, but a remedy to continous cold rain pooring down is much harder to find in the woods.
 

Siberian

Member
Vanhan liiton maajussithan sitä puhuu että kaikki sade ennen Juhannusta sataa suoraan laariin..

BT, miten noi on noin nuutuneen näkösiä istuttaessa? Vai onko teillä joku uus yyberkikka?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Repussa seisoneet ja kyljelleen istutettu, osa ei ole yhtään tottunut tuuleenkaan, mutta päivässä näyttävät ryhdistäytyvän.
Plus sitte noi Pertin tuomat taimet on tilanpuutteen takia kasvattaneet aika reilusti vartta. Mun taimet taas on täydellisiä ja kauniita :tiphat:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
BT:n taimet on jollai hiton esleilla kasvanu nii ei niillä oo kokoo ja sexaavat ku romanialaiset katulapset alaikäsinä! ;)

Meitsin taimet on monimetskun alla ja joo, aika pitkiks ovat päässeet venähtämään mut hyvä vaan, nyppii alimmat lehdet vittuun, rapsuttaa vähän vartta auki ja istuttaa kylelleen-> varresta alkaa kasvaa uusia juuria, mikä puolestaan kiihdyttää kasvutahtia kunhan pääsevät eka kunnolla vauhtiin!
 

Con

Member
Hyvinhän se mun narttu ovela siel ulkona kasvaa :) Onks kellää tietoo minkä ikäisenä ovela ratsastaja yleensä alkaa kukkimaa?
 

JuissiJ

Member
Tänään eka satsi ulos! Durban Poison AF ja osa Ovelista Ratsastajista ainaki lähdös ulos.

Onko kellään kokemusta Euro kukka- ja puutarhamullasta? Eräässä paikassa maksaa 10€/4x60l..
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Eiköhän sekin, mut ei kannata pihistellä sitä paria euroa mullan laadussa, jos ei ihan pakko ole.. Viimä vuonna sen näki.

:2cents:
 

baittis

Member
Noniin, viimein eilen saatu horsmat pihalle. Aikataulu tosiaan vähän päässy venymään autottomuuden takia. Rikoskumppaninkin auto levisi jokunen aika sitten, joten tuli muutoksia jo valmiiksi venyneeseen aikatauluun. Spotille on sellaset 40-50km matkaa tästä kotosalta, joten julkisilla / konkelilla ei pääse.

Pihalle pääs kuus Ovela Ratsastaja x Diesel Ryderiä, joista kaksi on näyttäneet hede(heinis)kukintonsa. Toivoa sopii, että neljä hitaampaa kukkijaa osoittautuisi nartuiks kaikki. Näistä sitten papuset ensi kesän AF -pataljoonaan (tarkotus puskea pelkkää sensiä ens vuonna näistä - paljon) ja vähän jatkojalostustarpeita talveks. (Note to self: rakenna se vitun parittelutila hanpupuille).

Helvetinmoinen kitkeminen oli kyllä spotilla eilen, oli päässy nokkoset ja muutama tunnistamaton kasvilaji oikeen villiintymään. Ilmeisesti ihan ravinnerikasta maaperää sillä kohdilla. Helpottais ainakin sen puolesta, ettei tarttis välttämättä lannotella lainkaan. Tuo ulkolannotus kun on vähän hämärän peitossa, taisiis puuttuu se käytännön kokemus.

Ens vuodeks tosiaan täytyy kyllä suunnitella paremmin. Ostoslistalla ainakin dolomiittikalkkia ja kanan- tai hevonpaskaa tai vaihtoehtoisesti lepakonkakkia. Onneks on aikaa siihen ens kevääseen asti miettiä ja opiskella!

Oho, tulipa paljon turhaa ja irrelevanttia infoa. Noh, palailen asiaan seuraavan kerran ku on jotain oikeetakin kerrottavaa ja näytettävää. Eli kunhan pääsee salapuutarhassa käymään kameran kanssa. ;)
 

afgan11

Active member
Heipä hei kaikille! :tiphat:
Hi everybody! its my first outdoor growing.

Tänä keväänä olen lueskellut tätä mahtavaa sivustoa ja kiinnostuin ulkokasvatuksesta.
Lajikkeina: Pehkuruder f2 vuodelta 2008, Pehkuruder x Lowryder#2 ja sekalaisia autoflowereita outdoor mix pussista.

Here they are, 3 little bitches. Parin viikon vegellä lyöty pihalle toukokuun lopussa, multaa roudattu noin 50l mustaa multaa,lecasoraa ja kananpaskaa.

Isoin Pehkuruder f2 ja pienemmät Pehkuruder x Lowryder#2

8149049.jpg


Pehkuruder x Lowryder#2

http://i9.aijaa.com/b/00297/8148962.jpg

Outdoor mix pussukan antimia, etanat oli aijemmat melkeen kaikki taimet toukokuussa syönymussuttanu naamariin. Lisäsin hiekkaa ja olut ansoja.

http://i7.aijaa.com/b/00921/8148968.jpg

G-13 x Haze
Oli sisällä 12/12 valoilla viisi viikkoa, jonka jälkeen siirtyi vappuna ulos.
Kasvanut paljon siitä kun vein, hajukin alkaa olemaan todella iljettävän ihana. :dance013:

http://i5.aijaa.com/b/00470/8148969.jpg
 

JuissiJ

Member
Eilen viety kaikki ulos! Löytyi tosi hyvä hakkuuaukea jossa ei tehdä vähään aikaan mitään koska risut ei ole viel liian isoja. Multaa meni yhelle spotille eli n. 12 kasville aina 60l. Euromulta vaikutti hyvältä koostumukseltaan ja NPK oli 12-12-22 eli kai aika hyvä?
 

metsamies

New member
Ulkokasvatukset kusi ennen kuin pääsi edes kunnolla vauhtiin. Polkupyörällä ei viitsinyt kymmentä kilometriä kauempaa kasvatuspaikkoja lähteä etsimään ja tulikin sitten aika huonoon paikkaan kasvit istutettua. Ehkä 20 litraa vanhaa ja uutta multaa meni tuonne metsään ja siihen aluksi 3 mixed lowryderia istutin. Toista lehtiparia vasta kasvattivat. Seuraavalla kerralla kun vein yhden early durbanin ja lowryderin niin huomasin että yks lowryderi oli jo syöty. Oksia asettelin kasvien ympärille suojaksi mutta seuraavan kerran kun kävin katsomassa niin kaikki kasvit oli kadonnut. Mullan seassa on kyllä varmaankin 20 lowryderin siementä nousematta mutta ei kovin suuret odotukset niiden suhteen ole.
 
Top