What's new

Feminisoidut siemenet

DonBong

Member
Kävin tuolla surffailemassa ja löysin melko mukavan ja helpon tavan tuottaa feminisoituja siemeniä. Laitan tähän Soman kirjoituksesta sen osan joka oli minulle mieleinen ja jossa tulee selväksi kuinka se tehdään hänen uudella metodillaan. Uskoisin tästä olevan monelle iloa ja hyötyä. Jos joku haluaa/jaksaa suomentaa tämän tekstin, niin vapaasti vain.. (Itse olen nyt sen verran laiskalla tuulella, ettei oikein nappaa.)
Alkuperäinen kirjoitus löytyy täältä ---->

http://www.seedsplaza.com/create-feminized-cannabis-seeds-at-home.html

Soman "Rodelization" metodi:

I named this new method “Rodelization” after a friend who helped me realize and make use of this way of creating female cannabis seeds. After growing crop after crop of the same plant in the same conditions, I noticed that if I flowered the plants 10-14 days longer than usual, they would develop male “bananas”. A male banana is a very slight male flower on a female marijuana plant that is formed because of stress. Usually they do not let out any pollen early enough to make marijuana seeds, but they sometimes do. They are a built in safety factor so in case of sever conditions, the plant can make sure that the species is furthered.

To me a male banana is quite a beautiful thing. It has the potential of making all female pot seeds. Many growers out there have male banana phobia. They see one and have heart palpitations, they want to cut down the entire crop or at least take tweezers and pluck the little yellow emerging devices out. I call them “Emergency Devices” because they emerge at times of stress.

In the Rodelization method, the male banana is very valuable. After growing your female plant 10-14 days longer than usual, hang them up to dry, then carefully take them off the drying lines and inspect for bananas. Each and every banana should be removed and placed in a small bag labeled very accurately. These sealed bags can be placed in the fridge for one to two months and still remain potent.

For the second phase you need to already have a crop that’s already 2 ½ weeks into flowering. Take your sealed bag of pollen out of the fridge, and proceed to impregnate your new crop of females. To do this, you must first match the female plant and the pollen from the same strain in the previous crop. Shut down all the fans in the grow room. Then take a very fine paint brush, dip it in the bag of pollen, and paint it on the female flower. Do this to each different strain you have growing together. I have done it with ten different kinds in the same room with great success.

I use the lower flowers to make weed seeds, leaving the top colas seedless for smoking. This method takes time(two crops), but is completely organic and lets you have great quality smoke at the same time you make your female cannabis seeds. If you’re one of those growers that has never grown marijuana seeds for fear of not having something good to smoke, you will love this method.

You can also use this pollen to make new female crosses by cross pollinating. The older females with the bananas can be brought into the room with the younger, un-pollinated females when they are three weeks into flowering. Turn all of the circulation fans on high, and the little bits of pollen will proceed to make it around the room. Do this for several days. Six to seven weeks later you will have ripe 100% female seeds; not nearly as many as a male plant would make, but enough to start over somewhere else with the same genetics.

:rasta::yes:
 

Stombe

Active member
Somal oli femakoita, NYCD mut ne oli hermiksiä ja ne vedettiin pois markkinoilta, nyt näin pitkästä aikaa et oli joku 1 lajike soma femmattuna. En tiedä alkaako se uudestaan yrittää tekeen niitä, viimeksi somalla alkoi kai sydämen tai ainakin terveyden kanssa tulee vakavia ongelmia joten homma jäi siihen ja hän joutui olemaan pois vähän aikaa. Itse olen jopa nähnyt unta NYCD feminisoituna, oon saannu muijanki iha friikahtaa toho NYCD. Haluaisin nimenomaan vetää "kotiinpäin" ton dieseli homman sit ja kun siihen sorrun", ettiä sieltä ite se hyvä yksilö ja luokitella se omassa vihossani maailman parhaaksi yksilöksi kaiken suhteen. Alkanu vähä kyllästyttää nuo cali jutut ja heppujen asenteet, jopa big book of buds 3 oli ihan paska kun oli ihan liian keskittyny kaikkeen missä oli kushia tai mikä liitty kushiin jnpp.

Eliittikloonit joo mitkä on vuosien varrella kerätty ja pantu talteen eri siiduista tulleita kasveja, silti jotenkin tuntuu et joku intialainen tai afrikkalainen ulkosativa olis mulle enemmän sitä eliittiä, Onko californiassa ikinä edes kasvanut luonnossa cannabista?
 

Fintendo

Member
Säilyy kai toi femmattu pöly ihan samalla tavalla kun normikin? Mut mikäs olis se paras tapa säilöö sitä? esim. perunajauhoon 50:50 suhteella muistan nähneeni ja sit jääkaappiin. Mut tota ei vaan kauheen paljo tuu kerrallaan ja aikamoista hommaa sitä on manuaalisesti lypsää noista palleista, joten tiedä sitten kannattaako tota ottaa talteen. Varsinkin kun sen tekeminen on niin helppoa :jump:
Tosin seuraavalla kerralla sais pölyt kyl olla aikasemmassa vaiheessa ettei pölytys me ihan näin myöhäsee ku nyt. Jos joku saa mut vakuuttuuneeks että että tot kannattaa säilöä niin antaa kuulua.
 

Juke

Member
Kiinnostaisi tietää mikä se helpoin tapa on valmistaa femmattuja.

Itse löysin tälläsen ohjeen Hopeakolloidi vedelle https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=60610

Jostain olen myös kuullut että kun pitää jossain vaiheessa 48h pimeetä ja jatkaa normaalia valojaksoa, niin tämä myös tuottaisi femmattuja. Onko tietoa/kokemuksia tälläisestä menetelmästä? Kuulostaa vähän huonolta jollei toimisikaan..
 

Fintendo

Member
juu, tuo c.silver taitaa olla helpoin ja halvin. Ja toimii hienosti. 12v muuntaja esim dealextremestä. Samasta paikasta hauenleuat myös. Selviää n. vitosella.
 

PR0Z

New member
Voisiko joku mahdollisesti suomentaa sana tarkasti ohjeet tähän. Itsellänikin tuli himo femmattujen ulkosiementen valmistukseen.
 

kikkoman66

Member
Nonii nyt on generaattori, akkuvedet ja hopea hanskassa. Greenhouse seedsin green-o-maticeista ensimmäinen alkaa näyttää karvaa, loput seurailee varmaan perässä muutaman päivän sisään.

Tarkoitus olisi käännyttää 1kpl, ja sillä pölyttää neljä siskoa.

Löytyykö keneltäkään omakohtasta tai toisen käden infoa, että kannattaako käsittely aloittaa jo ennen kuin kasvi näyttää sukupuolen vai voiko "käännytystyön" hoitaa vielä tuossa vaiheessa kun ekat karvat alkaa puskemaan? Vai oonko jo myöhässä ja kaikki toivo mennyt?

Thank you very very much in advance! Peace!
 

kikkoman66

Member
Tai no..... Face first vaan niinku aina ennenkin. Kokeilemalla sitä oppii, ja tälle sällillle ei jää päähän ellei joka kerta mennä kantapään kautta.
 

kikkoman66

Member
Life is like a box of greenhouse seeds, you never know what you gonna get.....
1st time=Aryan Haze#3, 13 viikon venailu ja pettynyt olo. En ole sativoihin koskenut sen jälkeen. Ei varmaan sovi mun nupille kun oon ite narkoosimiehiä.2nd time=busted 3rd time=shitty germination 4th time promising looking autoflowers, helkkaristi isompia ja elinvoimasempia kun noi vieressä porskuttelevat LR#2crossit.
Eka kelasin laittaa LR#2 x G-O-M, mutta kun on venyny jo ohi noi G-O-M:it ni päädyin sisäsiittoon.

Katotaan ny mitä tästä tulee :)

Et jos onnistuu nyt hyvin ni voin hyvillä mielin tukea GHS:ssää täydellä 25%:lla :)

Nii ja en toki laittanu pelkkää GHS:ssää noilla kerroilla ettei tarvii kysellä: You >Stupid or something Boy?
Jos ois tullu kolme silkkaa paskarundia ni en varmaan harrastais enään, mutta onneksi muut puljut pelasti. Paitsi sillon kun busted, sillon oli pelkät GHS:t kyseessä. (<-Karma?)

Annan nyt jäbille vielä yhen mahkun kun kiinnostaa noi femmatut autot, eikä oikeen muuta ollu tässä käden ulottuvilla,.

Jees!

Nii ja jos joku katto Forrest Gumpin, ni ootteko ikinä miettiny tota "Life is like box of chocolates, you never know what you gonna get" fraasia.... hhhhmmmmmm....... Maybe I will get some chocolate, from the box of chocolates. Tai sit mä missasin jotain ja siellä rasiassa ny vaan oli jotain muutakin kun suklaata.
 

kikkoman66

Member
Nonii ja nyt ois sitten c. silver valmista. Virranlähteenä toimi 9v patteri ja astiana suurehko tiskattu hillopurkki. Setin laitoin pimeään kylmälaukkuun yöksi tekeytymään.

Ja tuloksena oli seuraavaa. Astian pohjalle oli kerääntynyt jotain tummempaa paskaa. Toinen hopea lanka oli muuttunut mustaksi ja toisen ympärilllä oli irtonaista hopeasmänkkiä joka lähti paperilla pois.
Samoin astian pinnalla on kelmeän öljymäinen hopeavivahde.
Spraypulloon kaadettaessa neste oli kuitenkin kirkasta, joten piloille se ei ole ainakaan kerennyt menemään.
Käsittääkseni harmaa neste ei ole enää käyttökelpoista?

Niin ja hopeana oli 2x10cm 2,5mm 999 hopeaa.

Onko noi sedimentit normaaleja mitä tossa prosessissa on mainittu? Kaikki lähteet mitä olen käynyt läpi, eivät mainitse että siellä lilluis mitään irtopaskaa, joten vainaroin että toi on jotenkin kuitenkin pilalla, kun lähteissä mainitaan vaan että "the silver ions will be diluted in the solution" eikä sitten juuri muuta että miltä se lopputuote mahtas näyttää.

Jees, eiku ruiskimaan!
 

kikkoman66

Member
En oo ollu koskaan näin onnellinen nähdessäni pallin. On tosin muodostuminen vasta alussa, mutta olen varovaisen optimistinen tämän projektin suhteen. Alan varmaan himmaamaan c.silveriä nyt, varsinkin kun lehdet tuntuvat ottavan jonkun sortin pistevauriota käsittelystä.
Täytyy käydä kotitehtävänä pläräämässä tota c.silver ketjua vielä läpi (oisko sivu 35menossa).

jeps...
 

Matti

Member
Hmm... mitäköhän ihmettä. :dunno:
Pistin noin kolmisen viikkoa sitten itämään femaleseedsin black sugaria. Pitänyt koko ajan noin puolen litran tuopeissa kasvamassa ja vege valoilla. Nyt ollut pari viikkoa 24/7 valoilla. Pari mokomaa alkanut kukkimaan, toisessa jo karvoja enemmänkin vaikka pikkusia noi vielä on. Siirsin 10 litran ruukkuihin nämä, mutta alko mietityttämään, että tuleeko noista enään mitään jos nyt jo kukkivat, kerkeävätkö kasvaa isoksi..? Tarkoitus oli laittaa kohta kukituspuolelle.
Mitäs ootta mieltä?
 

Kriminaal1

New member
En oo ollu koskaan näin onnellinen nähdessäni pallin. On tosin muodostuminen vasta alussa, mutta olen varovaisen optimistinen tämän projektin suhteen. Alan varmaan himmaamaan c.silveriä nyt, varsinkin kun lehdet tuntuvat ottavan jonkun sortin pistevauriota käsittelystä.
Täytyy käydä kotitehtävänä pläräämässä tota c.silver ketjua vielä läpi (oisko sivu 35menossa).

jeps...


Miten projekti onnistui?
 

Latest posts

Latest posts

Top