What's new

Хрониките на Chronic

Opium

Member
мисля че цялата синя линия на DJ Short е от един дол дренки,отглеждал съм няколко различни боровинки с гени от този бриидер,ефекта няма нищо общо с индиката
@gwan
ти като си пробвал Фло и Ф13 как би ги описал като ефект ?"страшни" ми звучи като един друг виц
:D
 

gwan

Member
фло е чудесен сатива/индика бързо цъфтящ хибрид,ефекта е мотивиращ,вдигащ,за купон,тип "задължително трябва да направя нещо" . мирише странно, пак е виолетово оцветен, попадал съм на два различни(вероятно) фенотипа, единият е много грозен лилав и рехав сбръчкан, но другият е по зеленикав даже на моменти преобладава зеленото като пак ясно се вижда лилавия фон. това е една от най-добрите сативи който съм пушил..
ф13 е също един от мойте фаворити сатива-дом. но тя е малко по айляшка бих я опредилил като *отговора на DJ Short към нарасналото търсене на хейз..дневен плажен купон на плажа с весели хора и музика..
но от инфото в нета знам че дават обидно малко и затова за сега ще пасувам.

след като не ти харесва линията на DJ Short, би ли споделил твоите фаворити и как би ги описал..за да знам горе/долу какво значи за теб стандарт за качество-добра трева???
 

Opium

Member
това което описа е 1:1 с тру.блуберито което гледах,същите фенотипи,но определено имаше сладникав мирис,но тя линията от сортове които се предлагат мисля че са само различни поколения кръстени с различни имена,тук-там гледам из форумите се появява някой по-впечатляващ фенотип и въпреки всичко аз не бих отглеждал такъв сорт отново.Предпочитам американски медикал сортове-чем-дизел-къш линии,по-общо казано
 

Green_Shield

New member
@ Everlast
Искам да питам за течния силикон, който споменаваш в първия си пост,къде да го намеря?
 
E

EverLast

От нета съм си го поръчвал....не е трудно да се открие.
 

Green_Shield

New member
В България не си попадал на него, така ли да разбирам?
Някъде попаднах, че можело да се замени с така нареченото "течно стъкло", което се продава в железариите, но като прочетох какво има на етикета във въпросната химия, бързо се отказах да го пробвам.
Можеш ли да споделиш инфото от етикета за съдържанието, коя е основната съставка.
 

Latest posts

Latest posts

Top