What's new

presa

VanVulpen

Well-known member
Veteran
@ coolbud, @ growcase, multzumesc de reputatie dar sincer acuma n-am contribuit cu nimica... e un thread disputat de ceva vreme pe ic, dar se pare ca doar "rezumatul" de pe Libertatea ne pune pe noi pe ganduri :confused:

In alta ordine de idei vad ca nimeni n-o apreciat la capitolul presa noile "realizari si depasiri de planuri" ale DIICOT: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8560867-diicot-sute-plante-cannabis-descoperite-targu-mures.htm

dincolo de cele 260 de plante in 100 de ghivece, ma intreb unde e pericolul public pentru care inculpatii sunt tinuti in arest pana la judecata de apoi... macar comentariile sunt de bun simt, iti creste inima cand vezi cititori mai inteligenti decat gazetarii lor, aia de la Catavencu de si-or luat faliment recent ar trebui s-o stie mai bine, cele mai mari tampenii vis-a-vis de iarba le-am citit in Cotidianul...
 

MJgrow

Active member
e nush ce caca maca campanie din 2010 pana in 2012 cu stoparea consumului de tutun si droguri.

O porcarie de pe la m'UE bagata probabil pe gat unor prosti de militieni.

Fix aceasi combinatie si cu vamile, de au arestat jumate din ei, iar saptamana ce a trecut scria in ziare ca i-a eliberat pe toti. Fii sigur ca dupa 2-3 6 luni nu isi mai aminteste nimeni nimic. Asta apropo de spatiu pulii mele schengen (sau cum cacat cu mac se mai cheama).
 

sznake

jarhead
Da ce meseriasi erau baietii si din cate vad, s-au documentat bine de pe sectiunea RO a icmag :)

Pula mea, daca vroiau sa faca afaceri.. ce sa le faci...

N-ai cum sa faci afaceri cu iarba in RO fara sa fii prins!
Voi credeti ca politia nu ii stie pe toti cei care cresc? Ne stie pe toti!
Dar pe noi astia care crestem numa pt noi ne lasa..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
:D asa sznake, baga panica in ei.

pe de alta parte, din moment ce erau 7 si atatea plante, este clar unde au gresit. :)
 

MJgrow

Active member
ce limbaj : ))

si apropo de poze de prin reportaje.... destul de dotati si bine facuta treaba. profi :d
 
S

SfPetru

mie imi pare rau ca am ajuns sa vad poze cu grow-u asta la stiri si nu pe aici, cat despre trafic, nu stiu ce sa zic, fiecare face ce vrea, dar macar mai multa grija si mai putini oameni implicati. peace
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si la magazin se gasesc mai multe calitati. eu unul zic ca merita sa il cauti in alte parti, ajuta sa nu ajungi in presa. ca tot vorbim despre asta.
 
S

SfPetru

pai traim intr-o tara de kkt unde ne e frica nu sa crestem ci sa fumam un cui pe strada, suntem priviti ca niste pericole sociale, pleava societatii, din punct de vedere legal noi toti ar trebui sa impartim o camera cu cate un tigan care probabil a furat ceva verze sau animale de la vecinu.
eu zic ca odata ce privesti lucrurile din ochii celorlalti, care considera ca iarba este un drog periculos care distruge vieti, este obligatia ta sa te pazesti asa cum stii mai bine, dupa cum am zis mai sus fiecare face ce vrea si sper ca fiecare stie ce face, si la ce riscuri se expune.

eu cred ca m-am documentat despre aspectul securitatii cel putin la fel de mult cat m-am documentat pe aspectul grow-ului, sunt anumite lucruri pe care autoritatile au voie sa le faca si anumite lucuri pe care autoritatile pur si simplu nu pot sa le faca, de-asta e bine sa cunosti legea, eu zic ca legea il protejeaza pe cel destept, fie el si infractor.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e bine sa iti stii drepturile, dar nu te baza ca ei vor respecta intr-u totul C.P.P.-ul.
daca tie iti place sa te expui si sa zici ca ei vor sta linistiti stiind ce faci, si nu te vor prinde pentru ca nu ar fi legal sa o faca, te visezi intr-o tara civilizata. in schimb dupa ei gasesc calea sau fabrica dovezile necesare ca sa vina peste tine, gandeste-te ca tu vei fi ala prins cu mata in sac si degeaba vei spune "nu ati avut dovezi sa intrati peste mine!".

dupa cum spui tu, nici un grower care creste pentru el nu ar trebui sa fie prins, cand noi traim intr-o tara in care un consumator se alege cu dosar si amenda penala.
sunt de acord, teoretic e cum zici tu. dar mai va fi ceva pana cand lor le va fi frica de populatie, si nu invers.
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
N-ati observat ca cel mai adesea cand e vorba de un numar mai mare de plante victimele sunt incadrate automat la trafic fara cele mai mici urme de dovezi? Incearca sa le explici ca faci breeding si ca lucrezi cu numere mari de indivizi pentru o selectie riguroasa si probabil iti vor trage si doua peste bot, 'tu-ti mortii matii de drogat.... Legea e interesanta ca o lectura de vacanta dar sa fim seriosi, ei n-o respecta si noi cu atat mai putin :)

Asadar: Incalcati, incalcati si iar incalcati!
 

coolbud

puffin' the herb
Sau mai bine spus , legile sunt facute sa fie incalcate :)
Populatia Romaniei inca nu a trecut peste perioada comunista , nu stiu daca ati observat dar mare parte a populatiei Romaniei este interesata de ce face altul , le place sa barfeasca , sa-si bage nasul unde nu le "fierbe oala" s.a.m.d.Imi pare rau pentru baietii de i-au prins dar ei au fost de vina , prea multi oameni implicati intr-un lucru care nu necesita atatia indivizi , parerea mea.Nu stiu cate generatii va mai dura pana ne vom trezii si isi va vedea fiecare de treaba lui.Suntem un popor de barfitoare.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
asta am mai spus-o si eu. de fapt asta e marea diferenta intre romania si vest. aici toti se uita la vecini in loc sa isi vada de treaba si gospodaria lor. vanzarile ziarelor de barfa si cancan-uri confirma asta.
 

Latest posts

Latest posts

Top