What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ara ajuta chiar si un cooler care sa miste aerul in interior. fara miscare de aer plantele sunt ca un om cu o punga pe cap.
 
F

flow1919

Imi puteti spune va rog ce ar iesi dintr-o incrucisare de auto-flower cu canepa?
 

barcode

Active member
din 3 loturi de seminte facute out, toate cross cu haldan, absolut toate au avut probleme genetice sau nu au germinat...deci nu iti face sperante
 

DmX

Member
Vreau un raspuns de la cei care au folosit mereu BioGrow bioBlom TopMax cantitatile permanente sau in crestere a lor in apa/L si cresterea sub ce forma se face la numarul de udari cu o anumita doza sau ca timp (gen la saptamana skimb pun mai mult)
 

barcode

Active member
in veg dai o doza fixa de biogrow(2-5ml/L)+topmax(1-2ml/L)
in flower, prima jumatate a flowerului doza fixa biobloom(2-5ml/L)+topmax(1-2ml/L), dupa care cresti doza de topmax la 4-6ml/L.

cam astea ar fi cantitatile de baza dar pot sa difere de la o perioada la alta, de la o planta la alta. cel mai bine dai asa, si in caz ca apar deficiente sti ce trebuie sa reglezi.
 
I

IcmagUser

in cazul fertilizantior organici poti sa treci de doza recomandata chiar si dublu..asta depinde doar de cat de bine se intelege strainul tau cu acei fertilizanti..in primele 2-3 saptamani, e ok sa incepi cu doza recomandata in orar(cand tu o sa iti iei fertu', o sa primesti un tabel in care iti arata dozele recomandate), dupa care poti incerca sa ii dai cu 1-2 ml mai mult..daca planta ta arata la fel de bine, poti creste dozajul..daca o sa vezi ca incep sa apara probleme la nivelul plantei, ramai la dozajul indicat..asta o sa iti poti da seama doar dupa ce inveti putin strainul pe care il cresti..
de exemplu, eu plantelor mele am dat chiar triplu din dozajul recomandat fara sa am probleme cu planta..dar asta depinde de la strain la strain..in timp o sa iti dai tu seama cat de mult are planta ta nevoie de fert..bafta
 

coolbud

puffin' the herb
dmx , iate dupa tabel dar in tabelul de la biobizz nutrientii sunt folositi dupa pamant , all-mix si light mix , deci daca ai alt pamant , n-am idee de cantitati dar nu cred ca trebuie sa adaugi cu mult mai mult.ce a spus barcode acolo cred ca este inventat :))
 

barcode

Active member
ce a spus barcode acolo cred ca este inventat :))
serios? ia detaliaza... eu folosesc gama biobizz de 2 ani, si advanced nutrients de 1 an... tu ce folosesti? vorbesti din experienta?

later edit: CREZI ca este inventat? adik tu nu sti sa iti dai seama dak ce am zis e inventat sau adevarat? marfa :)) ia mai da-ne niste sfaturi d'alea de care sti numai tu
 

coolbud

puffin' the herb
Hai sa-ti dau putin peste botic expertule
biobizzgrowschedulemost.jpg
http://imageshack.us/f/832/biobizzgrowschedulemost.jpg/

Sa inteleg ca te pricepi mai bine la nutrienti ca cei ce le-au facut ? Np np si da vorbesc si din experienta.Cred ca minim 80% din forumul acesta poate sustine ca ceea ce ai spus tu sunt filme ce le-ai visat.bless
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu propun ca barcode sa ne lamureasca cum a ajuns la aceste concentratii. mai precis la ce ajuta acel topmax in veg.

si sa nu pornim discutii fara rost pe aceasta tema.
 

barcode

Active member
singurul tau argument este : "uite-te pe tabel" .suuuuper sfaat!! ms ca mi-ai deschis ochii...habar nu aveam

dc nu ai venit cu niste cantitati exacte? ai venit si ai zis bla bla bla...tabel..bla bla bla...light mix... adik exact ce scrie in tabelu' ala.

daca tot ai experienta cu fertu, dc nu zici ce cantitati dai tu, ce tip de sol folosesti la cantitatile alea, ce ai observat cand ai dat mai mult/putin fert, etc... ????

later edit: @ explo - topmaxu contine micro organisme si elementi pe care biogrow si biobloom nu le au. plantele in veg au nevoie de molbiduim, cadminu, magneziu, nikel, zinc, bor, kobalt, mangan..etc dar NU are aceleasi necesitati ca in flower. NU ESTE OBLIGATORIU TOPMAX IN VEG, dar un supliment este bun chiar dak plantele nu au asa mare nevoie de elementele astea in veg..

+ ca in tabelu' pe care il slaveste coolbud scrie MARE ca se da topmax 1ml/L.... (eu citisem in tabelul vechi....vad ca asta e alt tabel.)
 

coolbud

puffin' the herb
Folosesc All-Mix de la BioBizz si sunt in perioada de flower deci le ofer asa : La 2 Litrii de Apa adaug 1 ml grow + 1 ml fishmix + 2 ml bloom + 2 ml topmax.
Data viitoare cand incerci sa sustii si tu ceva vrem argumente.
 

barcode

Active member
cel mai bun argument cu privire la metoda mea de a doza fertul este ca nu am deficiente.... asta denota ca habar nu am cu ce se mananca
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
atat timp cat topmax doar suplimenteaza necesarul de micronutrienti pentru flower, nu cred ca e cazul sa facem din asta o recomandare. din ce am testat nu am observat ca ar ajuta, de altfel nici nu vad rostul sa mai adaug ceva cand nutrientii pentru veg sunt suficienti. posibil ca dozele de le dai in veg sa ajute mult mai mult daca le-ai da in flower.
dar nu m-ar deranja sa vad o poza cu o planta cu si fara topmax in veg, pentru comparatie.
 
Top