What's new

Outdoor 2011

N

nightsmoker

palmierii=))))))=)))))
apropo de ww termina out? mi-am luat si io o boaba
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
am mai fost astazi am bagat out inca o boaba. am fost si am verificat o si pe cea care am bagato in pamant acum 1sapt si e in regula.mica si frumoasa:D mi-era frica ca a facuto varza grindina de acum 2-3 zile:) inca o dovada ca MJ e f f rezistenta.si anu trecut la fel am patit si tot de langa ele era aproape devastat si ele erau bine mersi.. :) am mai bagat 10 bobabe la germinat
 

swimi

Member
Eu zic ca n-are nici timpul nici ocazia sa se raceasca apa, ii trebuie transfer de energie pt asta si din rezervor (bidon) pana in picurator nu o sufla vantul, nu se evapora, nu are practic nici o ocazie de a se raci corespunzator. Ori izolezi bine rezervorul, ori te gandesti la alternative. Sau iti asumi riscul. :tiphat:

Pot sa iau din acelea mai adanci de 23 cm care intra 16-18 cm in pamant. Am citit pe rollitup ca apa pana 18-38 de grade este buna. Peste 45 va dauna bacterilor din sol si peste 60 sigur va rani radacinile.


A folosit cineva Leaf Coat de la Bio Bizz? Sau sa iau Or Burn. Imi trebuie ceva anti-daunatori
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu cumva au nevoie de putina panta acele blumaturi? adica sa nu poti sa ingropi bazinul..
 

marian123

Member
De cateva zile incoace am montat ventilatorul sa miste aerul de prin dulap , am pulverizat cat am putut de des pentru a creste umiditatea cat se poate de mult si am aerisit de 2-3 ori si totul a mers ok . Temperatura cam pe la 23-25C iar umiditatea pe la 50% :) . Sper ca zilele urmatoare sa se mai intaresca tulpina . M-am gandit mai bine si am zis in orice caz cand le mut out , vreo 5-10 cm din tulpina sa o bag in pamant sa nu fie probleme cu echilibru plantei . Din ce m-am uitat la diferentele fata de anul trecut cand din ziua 8-a erau out , mi s-a parut o crestere mai rapida probabil datorita orelor mai multe de lumina .

Day 6

Day 6d.jpg

Day 8

Day8.jpg

Day8a.jpg

Day 10

Day10a.jpg

Day10b.jpg

Day10.jpg
 
I

IcmagUser

arata foarte bine..stai linistit , or sa se intareasca ele fara probleme..tulpina asa sa faci, o mai bagi in pamant..eu iti recomanda sa le mai tii macar 2-3 saptamani indoor, dupa muta-le linistit afara..bafta in cont
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
trebuie sa iei in calcul si ca plantele astea ar fi fost mult mai mari daca primeau lumina din prima zi dupa iesirea din pamant, deci ar fi fost si mai mari de atat. de aia spun eu ca pana in iunie nu are rost sa le scoti, cresc mai bine indoor.
 

gradinarul

New member
asa sa va zic si yo ce am. mentionez ca n-am mai cultivat pana acum. am avut 5 seminte aurora indica nirvana puse direct in pamant in solar au iesit doar 3, si a 3-a foarte greu 2 din ele le-am pus afara deja dupa 2 zile de stat afara mi se pareau uriase azi ma duc din nou sa vad ce fac. mai am 9 seminte germinate in servetele puse in pamant afara si un ciolofan deasupra pt umiditate. nu stiu ce soi is le-am primit frebie dupa 2 zile numai una a iesit neaseara is curios sa vad daca au mai iesit. cele 2 le-am avut in sticle taiate cu pamant negru amestecate cu mranita si pamant de flori florasol(cred) cand le-am mutat am mai pus in jurul lor mranita, niste pamant negru si le-am udat cu niste VitaFlora ieri a fost grindina pe aici si is curios daca le-a afectat
 

funfact

Member
Azi am pus si eu boabele pt outdoor la germinat. Mult noroc si recolte bogate tuturor!

Later edit: Puteti recomanda niste autoflower pt outdoor? m-am gandit la Joint Doctor Lowrider original, asta daca trimite si in Romania. Pe SB parca au secat auto-urile...care mai sunt in stoc sunt feminizate iar eu vreau neaparat regular sa-mi fac niste seminte si pt indoor.
 

Attachments

  • P1050371.jpg
    P1050371.jpg
    33.6 KB · Views: 18

marian123

Member
Acum 2 zile le-am mutat si eu outdoor si le-am pus o plasa in caz de grindina :) . S-au dezvolta foarte bine de cand le-am pus :dance013:

Day 12

Day12.jpg

Day12b.jpg

Day12c.jpg

Cum vi se pare ?

Puneti si voi niste poze sa vad la voi cum merge treaba :wave:
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
swimi, din cate am citit eu, blumatul e conceput sa functioneze cu sorbul si conul dispuse la aceeasi inaltime. Daca plasezi conul mai jos, absorbtia va fi mai intensa si viceversa.
Fluxul este asigurat de coloana de apa de pe furtunas si, daca nu ma insel, de apa din con.
Inca n-am avut ocazia sa ma uit de aproape la un blumat, insa pe site asa e descris principiul de functionare: umpli conul cu apa, etc... Asta ma face sa cred ca volumul de apa din con asigura suctiunea necesara pt extragerea apei din rezervor, insa asta nu o poti afla decat tu prin teste simple cu rezervorul si conul la inaltimi diferite, doar ai blumatul. ;)
Daca acesta nu functioneaza decat cu "morcovul" ingropat, ingropi conul in vata intr-o sticla de plastic (transparenta) si vezi cu ochii tai daca functioneaza.
Concluzia mea - prin deductie - este ca blumatului ii reglezi fluxul de apa (de 200ml/24h standard) prin plasarea sorbului si a conului la inaltimi diferite, plecand de la calibrarea specificata in instructiuni. Bafta! :tiphat:
Astept si eu rezultatele testelor tale, ca-s cu ochii pe blumat de mult, dar inca nu mi-am facut curaj sa cumpar unul. :laughing:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu din ce am citit la baieti se plang ca daca traseul apei e mare sau cu diferente mari de nivel, se "rupe" flow-ul si trebuie reamorsate. tocmai de aia nu m-au inspirat. astea sunt bune pt ce au fost facute, si anume sa ude plantele 2-3 saptamani cand esti in concediu, cu galeata de apa langa planta, la acelasi nivel, sau sensibil mai sus.
 

Latest posts

Latest posts

Top