What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

N

nukkumatti

^^mahtaaks tulla. Ja mitä siitä sitten.. :D hahaha ei ne kiellot ennenkään ole paljoa napannut!!! :D hahahaa pienestä pitäen joku sanonut ettei saa tehdä niin perkele ihan varmasti olen tehnyt!! suksikoot vittuun mun puolesta!

Niin ja yrtit lääkkeenä kiellety.. phuuuh big pharma here we come! pitäis varmaan alkaa pistää länsimaisia "hyvinvointi" valtioita maantasalle! perkele mistä pyssy ja pari pommia..Tankki saatana ! :D
 

rasras

Active member
Tätä tutkimusta olen odotellut reilun vuoden tämä saattaa muuttaa jopa jotain....


sama uutinen toisesta lähteestä

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kymmenettuhannet+suomalaiset+kasvattaneet+kannabista/1135265644947

ja itse THL:llän tekemä tutkimus Kukkaa Pukkaa http://yp.stakes.fi/FI/index.htm

ja sitten PDF http://www.stakes.fi/yp/2011/2/hakkarainen.pdf


tossa olisi nytten vastaus siihen 10 kasvin sakotus juttuun.... Suosituksen mukaan syyttäjä voisi
vaatia vankeutta yli kymmenen kasvin viljelmästä, kun taas sen alle jäävistä tapauksista esitettäisiin sakkoa. (Suositus syyttäjän... 2010). Nettikyselyn vastaajista 1–5 ja 6–10 kasvin viljelijät
selviäisivät siis vielä sakoilla, mutta yli 10 kasvin
viljelijöillä olisi edessään vankeustuomion uhka.
 

rasras

Active member
^entä valamiehistä....:bump:


syyttäjästä se on kiinni meneekö se juttu oikeuteen. Tähän aikaan vuodesta taitaa ylittyä toi kymmenen aika monella. Overallina tää tilanne on parempi kuin hollannissa siellä poliisi lopettaa tutkinnan jos on alle 6 kasvia eika kaupallista. Meillä poliisin on pakko tutkia ja syyttäjä päättää mitä tehdään.
 
N

nukkumatti

Tarpeeksi monta kertaa tulee sydärille näpeille eli pienet sakko tuomiot ..Luulis sillä vähän rauhoittuvan! :D

JEJEEEE Mut mitä helvettiä ei sitä sakoilla kuitenkaan selvis missään välissä! :D hahaaaa Ihan sama :D

Oho tulipa negatiivisesti!! :D hahaa Jeps mulla mennyt jo usko täällä mihinkään vapauttamiseen/tuomioiden alentamiseen. Ei millään pahalla ketään muuta kohtaan :)
 
N

nukkumatti

Hahaa :D ^^

Mut siellä mitään Osamaa ollut! Taas keksittyjä satuja prkl.
 

rasras

Active member
No ei todellakaan ollut se on helppoo ku osaa tai siis ees osuu yhteen niistä sen parista tusinasta lapsia mitä siellä kämpillä oli ja ottaa DNA siitä lammikosta kato kato Osamahan se siinä.

Oli vähän kälysesti lavastettu tilanne.....paska haiskahti ensimmäisistä uutisista lähtien
 

prowler

Member
IMHO lähtökohtasesti ihmisissä jotain pitkin vittuja jos iloitsee jonkun tappamisesta. Tässä ei nyt luonnollisesti mitään terrorismia tueta, mutta kyllä on joku menny kotiopetuksessa päin persettä tosiaan jos pitää pitää kansanjuhlaa kun on urheesti jahdattu erikoismiehityksellä kauris nurkkaan ja ladattu kuula kalloon. Ihme pellee sakkii sikiää pitkin palloa.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Osama 's been dead already 10 years, no one saw his body but assumingly was ditched in the ocean, yeh duh, and his beard on the pic was black, even though previously it was gray.
Or do you think those guys who brought his groceries also gave him manicure and coloured his beard ;) LoL

IMHO this was just a verry exagerated way to bust some stoner pakistan hippy who definatly wasnt osama. :D
 
M

Merrywanna

I assumed he was dead too and this smelled a little. Obama's way of buying 4 more years and getting everyone's eyes off the failing economy and sky rocketing gas and food prices. But as far as conspiracy theories go maybe they pretended to shoot him and dump his body and he is being questioned and tortured.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Koitetaas pysyä aiheessa kannabis, pikku mussukat.
Admin ei tykkää politiikan jauhamisesta. :tiphat:
 

Latest posts

Latest posts

Top