What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Prima incercare de indor (auto-flower Vertigo)

Status
Not open for further replies.
S

SfPetru

bio grow e foarte ok la full strenght(4ml/l) defapt am citit pe undeva ca asta ar fi diferenta cea mai mare intre nutrientii chimici si cei bio, cei chimici sunt transferati mult mai repede si mai violent catre planta, cei bio, poti sa treci unpic peste doza recomandata fara probleme.

oricum nu iti recomand sa urci cu mai mult de 0.5 ml/l la udare planta trebuie sa se obijnuiasca incet incet cu nutritia


edit: un sfat pentru toata lumea, nu va luati dupa ce va zice nimeni, doar voi si plantele voastre stiu ce e mai bine, fiecare semn trebuie urmarit cu vigilenta, cand planta da semne usoare de deficienta sau over fert acestea pot fi corectate usor, cand problema inainteaza deja se complica situatia.

degeaba toata lumea zice ca e mai bine sa dai jumate din doza daca plantele tale incep sa arate deficiente, fiecare strain are o anumita nevoie si toleranta pentru nutritie, in functie de soil mix si conditii se schimba iarasi situatia, cel mai bine e sa stii exact ce iti arata planta si sa te adaptezi tu nevoilor ei
 

VERitabil

Member
asa da ! ai foarte mare dreptate. dar nu uita ca eu sunt doar la inceput si nu m-am nascut invatzat. le voi invatza si eu treptat . pas cu pas, de la stanga la dreapta. Eu sunt foarte mandru ca am reusit sa le aduc pana aici , si sper ... pana la capat.

Multzumesc de sfaturi . o seara buna.
dau cu pace
 

Heruvim

Member
Bravo! e un grow ok! astept un smoke report,eu cresc vertigo...outdoor in ghivece insa datorita vremii...nu cred ca o sa scot ceva cantitate...give it a shot!
 

VERitabil

Member
update

update

Enjoy!
PACE:smokeit:
 

Attachments

  • DSC05274.jpg
    DSC05274.jpg
    55.8 KB · Views: 21
  • DSC05275.jpg
    DSC05275.jpg
    87.6 KB · Views: 18
  • DSC05320.jpg
    DSC05320.jpg
    81.6 KB · Views: 21
  • DSC05331.jpg
    DSC05331.jpg
    71.1 KB · Views: 20

Splif

Member
poti face te rog data viitoare cu o bricheta langa buzi? sa ne dam si noi seama cat de mari sunt....ca asa fac si eu de aproape si zic ca sunt imensi :))
Felicitari pt micute.sa-ti traiasca.
 
omu a cerut o poza cu bricheta langa buzi pt a`si da seama cat de mari sunt,poate vrea si el sa cumpere seminte de genu ce sariti toti si il faceti hater,cautati cearta toti n`am vazut asa ceva

Yummy arata deliciosi buzii aia :D
 

VERitabil

Member
Chill fetelelor. ce tot batetzi atata in tastatura. mai incet ca facetzi galagie...
Vreau in primu` rand sa stitzi ca pe mine nu ma intereseaza cantitatea, si nici marimea buziilor ... ci acumularea de cunostintze.
4 the next move => keepin smoke si ce o iesi om vedea.
Daca atzi citit tiltul acestui thread , va putetzi da seama de niste chestii , si nu mai datzi cu parerea daca nu vi se cere una...

@harvestu v-a veni intr-o saptamana si ceva , sper

Si ca sa multzumesc pe toata lumea , si sa fie totul ok v-am pus si poza pe care atzi cerut-o.

P.s.: si nu vreau comentarii , pana nu vin cu smoke report-u in cateva saptamani.
 

Attachments

  • DSC05332.jpg
    DSC05332.jpg
    57.7 KB · Views: 17
  • DSC05336.jpg
    DSC05336.jpg
    77.2 KB · Views: 19
S

SfPetru

arata foarte bine si sunt destul de mari buzi, felicitari, ai un grow bun si ai dat si peste un soi cel putin interesant.
si eu eram curios de marimea lor, i love big buds :D
 

Splif

Member
Va multumesc celor care m-au facut asa dar nu am nici o legatura cu ce spuneti voi ( ce repede sare coolbud ntz ntz ) vroiam doar sa imi fac o parere asupra buzilor de autoflower-e pentru viitor ( pana acum nu am crescut asa ceva ) .
Parca era un forum deschis nu asa , erau doar intrebari.
@veritabil imi cer scuze pentru offtopic-ul creat si iti multumesc pentru update.Arata foarte bine si nu sunt asa de mici cum mi-am imaginat (pareri luate de pe forum despre auto ) sunt ca ale mele , eu se pare ca am niste sative care nu s-au mai inaltat au cam 60 cm si vad ca stagneaza,din pacate nu stiu strainu.
Abia astept sa citesc smoke-report-u .Sa ai grija de ele.Bravo inca o data.
 

VERitabil

Member
Harvest !

Harvest !

:yay: am ajuns si la acest moment!
O mica ilustratzie cu ceea ce am realizat...
Tin sa precizez ca Bud-ul e destul de compact , ceea ce ma multzumeste foarte tare . :D


PS: Nu ma intrebatzi cat am scos ca nu ma intereseaza !
Pace & keep it high:canabis::kos:
 
N

nightsmoker

Ai scos destul stai linistit:D, frumos, bravo. asteptam un smoke report:D
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top