What's new

600 watt STEALTH lodret gro-skab!

frenzybud

Member
Hejsa alle danske gro-hoveder... :tiphat:

Jeg lavede oprindeligt denne tråd i den internationale del af ICMag. Men nu kommer den også på dansk. Jeg har gennem den sidste tid forsøgt mig lidt med lodrette grows. Her er mit bud på et sådant:



Jeg er på dag 43 i blomst nu. Strain er Skunk no. 1.
Vandingen foregår med et hjemmelavet NFT system i 110mm PVC rør, vandet bliver ganske simpelt pumpet fra en 70 liters tank op til toppen af system hvorefter det løber tilbage til tanken.
Der sidder en 125mm blæser oppe på loftet monteret i gummistropper og påspændt en 125x1000mm lyddæmper og carbonfilter. Luften bliver således suget fra skabet, gennem cooltuben, lyddæmperen og ud gennem carbonfilteret, på den måde er skabet blevet fuldstænding 100% lydtæt, selv min 600 watt ballast er monteret i gummistropper oppe på loftet.
Jeg bruger Advanced Hydroponics 3-part + nogle få additiver, temp. bliver holdt omkring 28C og dagen og 20-22C og natten ved hjælp af en climate controller. PH, EC og vandtemp er let aflæselig med en Hanna PH/EC/TEMP monitor.
Inde omkring lampen holdes planterne blot cirka 10cm fra cooltuben ved hjælp af et net.

Jeg undskylder for den knap så gode billedkvalitet, de er taget med en mobil af ældre dato.
Der kommer nogle meget bedre billeder snart + nogle budshots.

Spørgsmål er velkomne.
Ris/ros og tips modtages gerne! :thank you:
 

STRANDvasker

Active member
High Frenzy

Super sweet setup looking forward to the better pictures and see the setup with no flowers in really like the super stealth setup ....maybe there´s a killer blockhead pheno matching ya system.....keep it coming

STRAND
 

frenzybud

Member
UPDATE:

Lidt billeder fra tidligere i dag:



Nogle af bladene der er tættest på pæren er blevet en smule svedne, den er sgu varm sådan en 600 watt.. Men det ser ikke ud til at være gået for meget ud over blomsterne.. Så det går nok :)
 

frenzybud

Member
UPDATE:



Nu venter jeg blot på at det hele skat tørre, så må jeg se hvor meget der egentlig er, strain er som tidligere nævnt Skunk No. 1

Peace :tiphat:
 

Ludo

Member
Jeg ville være yderst tilfreds, både over ydbytte....men også over at dit fine diy system bare funker...!!! 10 grønne tommelfingre opad herfra:good: go ryger når der blir mulighed for at sample lidt......:tiphat:
 

Ludo

Member
ja der skal da godt nok seriøse rødder til for at til-stoppe de rør dér........men buds'ne kan nok godt.....hehe:tiphat:
 

frenzybud

Member
SIDSTE UPDATE FOR DETTE GROW:

Der er 354,2 gram tørret vægt + en masse dejligt trim og små popcorn buds lige til mine búbblebags.
Set i lyset af at planterne totalt stak af fra mig mht. størrelse og stretch er jeg egentlig godt tilfreds. Jeg har flere gange før fået næsten 0,75 gram/watt med denne stain i alimindeligt jord. Dette grow kunne kun præstere 0,59 gram/watt, egentlig okay i forhold til min plads er begrænset til 80x80x 150 cm. Det var første run med dette system, jeg laver helt sikkert nogle ændringer næste gang, jeg nøjes med 2 etager og dermed også kun 24 planter. Nettet i midten får en diameter på 40 cm i stedet for 30 cm og de bliver sat direkte i blomst efter 7 dage veg under CFL lys i min rainforrest. Jeg vil bruge Skunk No.1, elsker simpelthen den strain, jeg har udvalgt den bedste phenotype ud af flere hundrede kloner gennem tiden.
Jeg skulle hilse at sige kvaliteten er helt i top, kanon smag og effekt (uphigh, energisk type skævert).. Jeg ligger selvfølgelig også nogle makro billeder ud af alt det forskellige bubblehash som jeg nævnte før der snart skal laves.. Jeg har næsten 4 kilo vådt trim i fryseren fra flere høste af indeholdende latterligt mange buds vi blev for dovne til at trimme. Det bliver en god dag, bare mig, også joints og vaskemaskinen..

Anyways, peace!
 
Z

zomb

fedt setup, men for lidt plads til 600w. Du kan opnå det samme med 400w. 13 tal for opfindsomheden!!!
 
Top