What's new

Ulkokasvatus 2011

StonedGolem

Member
Kiitos taas :) Parempi meininki täällä on kyl ku foorumin puolella... ;p

Kyllä! Täällä on vähän aikuismaisempi meininki, eikä mitään ärsyttävää draamaa :)

Mainittakoon tässä samalla, että eka satsi meni multiin. 12kpl tanskalaisia (Thyphoon ja Thyphoon x RD) ja 6kpl Ovelaa Ratsastajaa. Molemmissa itämisprosentti 100!
 

Con

Member
Laitoin siemenet itämään tänään. Ja kävin kaivamassa kolme noin 10L kuoppaa. Lisää kuoppia kaivamaan varmaankin huomenna...
 
N

nukkumatti

HAHAHAAAA BACK IN THE GAME BOYS!!!



:D bloody watering I must say! hahaaa well it will pay off and who wouldn't want to love these babies!! :D
 

Con

Member
Eilen laitettu itämään 12kpl ovela ratsastajan siemeniä.
Kaikista tulee jo pieni häntä, paitsi yhdestä. Hyvä juttu silti.
Parin päivän päästä esikasvatukseen pc stealth.:tiphat:
 

kaijutin

New member
Mites kun itellä on kanssa tuota bionovan kookosta, ja selvästi haisee jolleki epämääräselle, niin keittämine oli yks vaihtoehto mutta kamalan työlästä kun yhtään isompaa kattilaa ei ole. Niin miten jos vaan pakastais, tai sitten laittas uuniin tiilen kuivana? Mahtaisko toimia vai pitääkö nyt alkaa keittämään tuota?
 

Piel

Active member
Veteran
Ehkä olin turhan aikaisin liikkeellä...no ainahan voi aloittaa uudelleen parin viikon päästä. Peace.
 

pate81

New member
Aika iso homma oli kyllä noiden kookoksien kanssa meni koko siksari mutta varmasti kannatti! Paljon on kyllä vielä työtä edessä...
 

kalastaja

Member
'Ensimmäinen kuvapäivitys. Hyvin on lähtenyt projekti käyntiin. Kypäräpäitä nousee hyvään tahtiin:dance013:
picture.php

Täällä sitten muutama kuva lisääää https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=29538
 

kalastaja

Member
kiitoskiitos :D Mites onko kookos silloin liian kuivaa kun alkaa muuttamaan väriä semmoseks hiekan väriseks.
Eilen noissa oli pinnalla semmosta hiekan väristä kookosta, muuten tummaa. Noissa kuvissa saatta näkyä..
 
N

nukkumatti

kannattaa koittaa painosta kun on noin pienet kyseessä..Kun niille on kehittynyt juuristo niin voi pinnan kuivuessa antaa heti lisää kastelua. Aika usein ne on vielä märkiä siellä alhaalla..

Ite päästän aika kuivaksi ennenkuin kastelen uudestaan.. Mistä tulikin mieleen että toivottavasti en ole päästänyt liian kuivaksi menemään.. :D kaverilla veilä yötä joten pitääpä läksee pikku hiljaa kotio päin tarkistelemaan.. Töihinkin pitäis mennä prkl..
 

rasras

Active member
Algomin( http://www.habitec.fi/index.php?2808) on mulle tän vuoden uusin lannoite, paljon hyviä kokemuksia tämän kanssa. Luomu ja sisältää paljon merilevää ja muuta korallimeininkiä suosittelen. Tämän helpottaa kummasti jos olet tuskaillut guano-multa sekoitusten kanssa. Pesee reilusti noi perus kalkit.

Kauden toinen uutuus on newdorff:in Bio-Puutarhalannoite halpaa kuin vesi 12Kg 29 egee, sisältää mycoo ja bactoo... myös luomua...(linkki http://www.esbau.fi/biopuutarhala.html)
:tiphat:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
'Ensimmäinen kuvapäivitys. Hyvin on lähtenyt projekti käyntiin. Kypäräpäitä nousee hyvään tahtiin:dance013:
picture.php

Täällä sitten muutama kuva lisääää https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=29538


Tulee raakasti tilanpuutetta tuolla, ja nopeesti, kasvavat sitte perkeleesti pituutta, toivottavasti oot varautunu ja pitäny tän mielessä...? Vaikka eipä tässä ehi kun kuukauden about vegeilemään, niin harventamaan joudut, jos tuolla meinaat vegeillä menemään?
 

Meepo

Member
Pitää pikimmiten laitella itämään siemeniä. Ei ole nyt kun muutama pieni esli, paljonko valotehoa tarvitsee noin 30~:lle esikasvatukseen?
 

Siberian

Member
^^kuvan perusteella sanoisin että leveys suuntaan tulee ongelma ensin (eti jostain pari viikkoisen kasvin kuva ja kuvittele niitä noille tasoille +100 molemmille). :)
Ei tosin ole paskimmasta päästä moinen "ongelma".
 

kalastaja

Member
Juu ja osa noista varmaankin jää itämättömiksi mitä kuvissa näkyy. Eli tilaa vapautuu jonkun verran. Noo eiköhän ne sinne mahdu. Eipähän tarvi vittuuntua sit syksyllä ja
olla jälkiviisas, että ois pitäny olla enemmälti kasveja. Aika näyttää miten mahtunee. toivottavasti kerkeisivät näyttää sukupuolet tässä kuukauden aikana, ettei tarvitse urkkeja ulos viemään.
Ja sitten vähän noista spekseistä. Alempi taso 60cm korkea (tilanteen mukaan hujopit ylös ja matalemmat alas). aurinkona toimii 300w led-paneeli. Ylätaso metrin korkea ja
aurinkona toimii 250w monimetalli. Ylätasolla löytyy AAK-47, Dp x Rd, ja Typhoon. Alataso Typhoon, ((Lapponia x NorSu) x Or) x Or sekä Or. Eli Tanskanmaan lajikkeita sekä suomalalaisia krosseja.
 
Top