What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

АЕРОПОНИКА!!! 12-12 ОТ КЛОНИНГИ!!!

gwan

Member
браво.много здрави и наляти..мечта,супер са..!
ами,до колкото разбрах за кроса-мазар+скунк№1 на DP,ориг.скунк№1 е до такава степен стабилизиран(почти като ландрас),че всъщност са го ползвали като регулатор на цъфтежа,но това е практика в DP имат някой наистина добри неща.
 

_Ina_

Active member
Veteran
Аз съм им пробвала Ориндж бъдката,Супер хеиз,Шаман и сега този мазар и от вси4ки оставам винаги доволна. изглеждат то4но като по снимките,даже някои по яко и главите са винаги дебели4ки. При тва ОБто и шамана ги бях отгледала много скапано като за пръв път и пак се изкефих. оф толкова оби4ам да бъбря за разли4ни работи,4е не мога да се вместя в една конкретна тема,сори:)
 

gwan

Member
боровинка,скунк#11,сълвър хейз,Khola и съвсем наскоро и еуфория-това е техния скунк, и аз съм много доволен,с изключение на Khola-та слаба боза и никакъв добив а супер силвър хейза на GH е по-добър. няма грижи готино е човек да бъбри за любими неща,хобита и т.н.как е "шамана" на напушване? и изобщо до тук кое сортче най-много ти хареса?
 

_Ina_

Active member
Veteran
Mazar е наи мощен засега като 4е ли. шамана беше сативест и ми хареса също,но не беше 4ак толкова силен. Тоест маи аз не го направих на 100% а за Еуфорията? един познат иска да я вземем. Аз мислех Блуберито да бъде. накрая компромис Мазар:) Супер силвър хеиза е известен,да. Евентуално може да го взема на клонинг за навън оба4е като гледах миналата година по дневниците как ставаше по 2 метра...и цъфтеше до края на октомври...
 

gwan

Member
щом си падаш индика фен, като имаш възможност пробвай един от тези / Hindu Kush,Afghani,Lebanese,Moroccan,Black Domina,Sensi Star/ мн. силни .
аз ще се пробвам с тази чума Sirius Skunk/Pukka Seeds.
 

gwan

Member
градинари..може ли да споделите вашата рецепта за успешно клониране(кой вкоренител,процедурата(във почва ли,във вата ли,в джифи ли,в какво ги вкоренявате)? и каква е квотата вкоренени/невкоренени?? може да прозвучи тенденциозно но моля отговорите да са само от ОПИТ без банални инфота от нета.Ина и по специално теб да питам защото и аз ще ги пускам директно на 12/12 . колко време ги вкоренява и на какъв св.цъкъл? и с кой вкоренител?
с една дума ако имате ваш си начин(трик) проверен във времето и който действа може ли да споделите,тенкс.
това е вкоренителя който аз ползвам,но не съм доволен много много защото дава фира.
 

Attachments

  • 22.jpg
    22.jpg
    29.4 KB · Views: 32

_Ina_

Active member
Veteran
еми аз не съм за пример,защото моите много ги измъ4их. Едно от тях ми се вкорени скоро,смятаи:) Много ги мокрих и те изгниха,добре 4е се усетих:) ина4е вси4ки с бои после се хванаха ама някъде след месец. 5 пъти им смених средата за вкореняване,вобще...а тва дето ти казвам 4е скоро се хвана го бях оставила,мислех 4е ще се прецака,то си седеше без да расте и като го изкарах на слънце тръгна много яко. ина4е си карам с лактофола,но мисля за разнообразие да взема едно те4но за вкореняване да пробвам. от един гроушоп взех такива таблет4ици торф4е и сега наслагах в тях. от тези,дето се надуват. Засега изглеждат идеално в тях,мисля 4е са добри. Ина4е ползвам 70% перлит,30 торф и пак става. Но кое е наи бързо незнам все още. Стъклената вата ми се стори скапана,то трябвало да е каменна,ама аз съм жена и не правх разлика хаха Този вкоренител прах4е ли е или те4ен?
 

gwan

Member
да на прах е.. преди 2г. при едно служебно пътуване си го купих от еуропата беше на промоция 2 евро, но нещо не става много загуба на мат'риал - почти 65-70% загуба на клончета.иначе се вкореняват за 12-20 дни.
 

gwan

Member
дайте вашата рецепта за кониране - кое как и т.н.?? и имали някакво "set-че" направо да си вземе човек някакво комплектче за целта?? jhook: пак нещо се загуби да не копа на баира??? хахаха.
 
E

EverLast

Вкоренител на Лактофол, Clonex - гел и не на последно място Root Excel........опитвал съм почти във всякаква среда да клонирам без хидро..за мен най-добре си е таблетките и пръстта.
 

gwan

Member
някой рязал ли е клончета, когато вече са показали пола си? да не би защото са в пред-цъфтежен период, да вземат да не се вкоренят??? или се стряскам излишно??
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    32.3 KB · Views: 32
  • 2.jpg
    2.jpg
    28.8 KB · Views: 31
  • 3.jpg
    3.jpg
    34 KB · Views: 33
  • 4.jpg
    4.jpg
    26.9 KB · Views: 30
  • 5.jpg
    5.jpg
    27.6 KB · Views: 30

_Ina_

Active member
Veteran
Ама те са си показали пола или са ве4е 12/12? Стават и леко цъфнали даже,но се бавят пове4е,явно не им е твърде приятно. Ако просто мустаци са им излезли и не са в цъфтеж,още по добре. Аз сега нарязах още преди да разбера пол,понеже бързам,но това си е тъпо малко. добре 4е знам кое 4ии връх е:)
 

Latest posts

Latest posts

Top