What's new

Chronic! By KidA

KidA

Member
Hey folks, synes lige i skulle se med i hvad jeg og en ven har fået stablet på benene. Det er 2. grow i teltet. Denne gang med chronic cuts.
Det var lige hvad der var til rådighed for 50 dage siden hvor vi startede,
og vores mødre/stiklinge situation er lidt kaotisk :bashhead:

Jorden er en færdigblanding alá All-mix, og lidt light mix i toppen.
11L potter, men ca 12 planter er i 6L potter, arbejder på at få fat i nogle 11L til dem også.
4x600w
3x160cfm luft, 1 ind(luft udefra) to ud.

Der er lige idag givet gødning for første gang.




Her er billeder af det :dance013:












:tiphat:

//KidA
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Jamen det er den kidA jeg kender ;-)

Rigtig flot setup.... det bliver godt med buds!!!!

strapping in for the show!!!

og velkommen tilbage i øvrigt kid

icetoker
 

Ludo

Member
yup.....jeg gir også et A til det telt der.....!!! Keep the sweet pics coming please.....:ying:
 

Mr Squizy

Active member
Glædeligt at se dig i aktion igen Kid ;-) Det skal nok blive godt med dine grønne fingre, selvom det er chronic, heh !
 

jyden

Member
:groupwave:

more pics please!

held og lykke,

ps. altid fedt med 4 dejlige 600 w. i stedet for mini telt med 400w. du skal nok få et overdrevet vildt færdigyeild.
 

KidA

Member
Hey fellow growers!

Var lige forbi growet igår, og desværre så var slangen der puster alt varm luft ud af rummet, faldet af! Så der har ikke været udsug på overhovedet i 5 dage. Det resulterer selvfølgelig i et aaalt for varmt telt. Det målte 37grader da jeg så efter. Nedtur...

Planterne har derfor stået ret stille i væksten, og har svedt enormt meget. Æv æv æv..


Men de lever da endnu og skabet fungerer super godt når bare udsuget er i orden, kan holde en temp på 23grader. Teltdugen strammer sig helt ind når teltet er lukket, så der er rigtig godt med sug på :) (kan justeres med dimmer)


Har lidt billeder til jer i aften hvor planterne ryger på 12/12. Havde jo som sagt håbet på noget mere vækst i denne uge, men det blir desværre ikke tilfældet, så det er også begrænset hvor meget nyt jeg kan vise..

Og for lige at dokumentere endnu en nedtur, så havde jeg taget billeder af noget lækkert budder der er lavet på Nothern Lights, men memorykortet hvorpå de billeder ligger, kan jeg ikke få adgang til. Så ingen billeder af min mandagsrøg heller... Beklager altså venner :)


update tonight!
 

KidA

Member
Og ang. yield, så håber jeg satme at nå 1gr/w, men med dette lille setback er jeg ikke sikker på det vil lykkedes. Og er også lidt spændt på at se om chronic virkelig kan yielde meget, som mange siger, eller om det er noget der hører fortiden til.. ?

Peace!
 
Hold kæft hvor ser det fedt ud :)

Tør man spørge hvorfor i ikke anvender hydro ?

Glæder mig i hvert fald til at se høsten og høre hvad g/w forhold i får :)
 

Ludo

Member
Jeg går og savner en uge i solen......nu har dine tøser været på 'ferie'....så nu er de ladet op og klar til et ryk mer.......håber de lever op til dine forventinger, men uden at skulle være en pessimist, er 1g pr. w ik en smule højt, alt taget i betragtning?? Der er ingen temp/fugt control(med ind og ud vent.), der er ingen CO2 og jeg vil med alt respekt gøre dig opmærksom på at de reflektorer du bruger på ingen måde kan hjælpe dig nærmere målet. De reflekter simpelthen ikkke nok lys. Har haft dem selv, og ikke engang med en ny nubret reflektor inbygget var reflektionen bare i nærheden af optimal.
Jeg håber du vil bruge det konstruktivt, men jeg har set det adskillige gange, og det er sgu ik fedt at se sin kammerat være helt i hundene fordi der kun kom lige knap 0,5g pr. w....!! (og det var flinkt..med alt fnuller osv med)
Der blir solgt alt for meget udstyr og givet alt for lidt info......for selv med dine evner, så vil manglende kvalitet og funktionallitet af udstyr holde dig så meget i tøjlerne at du blir 'sindsyg'.....du ved....man VED at man gør ALT rigtigt, men det lykkedes ikke helt alligevel....pisse frustrerende....!!!! Så overvej......håber du kan bruge et til noget........go karma til dig og tøserne(stadig en smule misundelig over deres ferie):wave:
 

Ludo

Member
Hold kæft hvor ser det fedt ud :)

Tør man spørge hvorfor i ikke anvender hydro ?

Glæder mig i hvert fald til at se høsten og høre hvad g/w forhold i får :)

'been there...done that...didn't buy the t-shirt......'

Det er et af de bedste spørgsmål at svare på.....

Hydro er nice for producenter, leverandører og fohandlere.......
Det meste af vores købe grønt blir dyrket i hydro, og sammenlignet med en fx. tomat fra haven, så smager den købte af vand i forhold til...!!
Det er 100% det samme med weed....hvorfor skulle det ikke være...!?!?
I Californien hvor de har set lyset 'Relegalize Cannabis' vil du også opleve en KÆMPE forskel på hvliken prisleje forskellig weed ligger i. Det der er dyrket økologisk og tørret/curet på en rigtig måde er det dyreste, og Hydro-dyrket weed er MEGET billigere. Desuden ...ryger man cannabis for andre grunde end 'bare at blive skæv' så vil man hurtig kunne mærke forskellen(mig inkluderet) og 'rigtige' patienter vil altid spørge efter bio/øko-weed....:ying:
Håber det kan opklare lidt af 'mysteriet'........:wave:
 
Top