What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pavza ...

K

kiree

Počasi počasi bomo tudi mi prišli na takšne doze :D Še je čas :D

Jaz sem imel skoraj 2 mesca pavzo (izpiti itd.)...in prvega ki sem skadil je bil blunt s kali mistom...jeeezzz....kašna panika me je primla...sem mislu da imam pulz najmanj 190. totalno zjebalo mi je high. Pol sem si ga šou merit in je bil 132. Niti ni bil tolko to problem...ampak to da sem se še sam tolko več prepričeval da je previsok. Pol se je začelo...tuširanje, hrana, tv, muzika, tek okoli hiše itd. Pridem nazaj u hišo in ni minilo niti 40 min :D

Poanta zgodbe je... PAVZA NI DOBRA ! :D
 

Greenish

Member
Osebno skor nikol de obctim krize ker se vecinoma zamotim z muziko al pa na kakem potovanju , uglavnem sam da je neki pametnga za delat , za tiste k pa pravte da nemorte spat pa se spravte plavat al pa mal fizicnega "dela" in mi porocite kok boste pojedl pa kok ur boste spal !
Stvar je v tem da si mores nadoknadit tist cajt k si ga porabu k si kadiu ...pa obcasne pauze med dnevi nebi skodle ...

lp
 

smoothcough

New member
Pavza pa kriza. Nevem kje ste to prebrali. Sam kadim redno cez 10 let kot je napisal
Quote:
Originally Posted by Stevius View Post
- 0.5 g za wake and bake
- Kavica z prijatelji in 1.0g
- Pred kosilom enega kratkega
- Po kosilu vsakemu zapaše en bolj konkreten
- Popoldansko druženje z prijatelji na soncu.... 5-6 se jih sigurno zvije
- Večer je vedno najlepši dan dneva, in kaj bi bilo boljšega kot jih še par zvit.
- Ponoči.... kdo jih je sploh še zmožen štet. Še dobro da obstaja bong.

- Biti celi dan visoko v oblakih and feeling good.... NEPRECENLJIVO!

Za vse ostalo je tu MasterCard!

Pa ko naredim pavzo za kak mesec sploh ni problema... švicanja, pshičnih težav sploh ne poznam. Mogoče se ti prvih 3 dni malo lušta pol pa sploh več ni panike. Preden nehate kadit bi vam priporočal da si dodobra organizirate naslednje tri dni da boste imeli kaj za delat od 6.00 zjutraj do 24.00 pa vam garantiram da boste spali kot top brez alkohola. Drugo pa je če cel dan razmišljaš kako bi enga skadil potem pa je res zelo težko. Tisti ko pravite da švicate se tresete pa nevem kaj še vse preverite kaj kadite polek trave v jointih.

If you want to smoke chronic, grow it !
 

Oaxacan

Active member
Kadim vsaj 15 let, pa zmes je bla kaka pavza za kak mesec al dva ko sem potoval. No zdaj pa nisem kadil ene 4 mesce (zmes kak dim s frendi) in to spet zato ker trenutno živim v državi tretjega sveta kjer se ni dobro igrat s spliffom, te lahko zaprejo za dolg cajta. Sam ko se vrnem bom pa spet kadil kot prej, to mi je že zdaj jasno. Manjka mi pa sploh nič, tako pač je. Če ma človek kaj za počet pol ni težko ne-kadit. Seveda se pojavi kak trenutek ko bi z veseljem enga povlekel na pljuča, sam tud hito mine. Ganja ni najpomembnejša stvar v lajfu, seveda sem bil drugega mnenja ko sem bil najstnik. V glavnem naj bo prepuščeno vsakemu zase kaj dela sam s sabo. Meni gre na kurac ko folk folku moralizira glede kajenja, če kdo kadi in ne pavzira je to njegova stvar in njegova osebna pravica da dela kaj hoče. Človek se marsikaj nauči iz svojih lasnih izkušenj.
 

baksus

New member
v 8 letih ene 9 pauz večinoma tam 14 dnevne v 2010 pa tud 6 mesečna in nikoli nikoli ni blo drugega ko to, da sem pač slabše(časovno) spal. Pa sanje so ratale oz. se jih spomnim v NULO

sam zaj ga spet peham, sam dost majn ko prej. zaj skadim tam od 0.5-1g na dan
 

timoslav

Member
Ja primeni je isto, ko poham spim ko cucek, ko pa mam kako tedensko pavzico pa sanjam svega i svašta. Drugače pa tak gram do dva dnevno za dobro voljo :)
 

SetHeh

Member
Včasih, v najstniških letih, sem dokaj redno kadil, potem pa sem imel vmes precej pavz in nikoli nisem imel nobene krize (fizične in/ali psihične). Tako kot so že drugi rekli, pomembno je, da te v življenju še kaj drugega zanima in da se ukvarjaš s kakšnim hobijem (poleg gojenja). Dandanes sem vikend kadilec (enega ali 2 v sob. ali ned.) in mi to zelo odgovarja: ne zvišujem tolerance, se pravi rabim zelo malo, da me pribije, pa še veselim se vikendov.
 

Latest posts

Latest posts

Top