What's new

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
http://www.irtihuumeista.fi/avaa_silmasi!

ImpliedFacepalm.jpg
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Jebulis, nyt pitäs futaa. Vaikka ei tommosta propagandaa ees pitäs mihkään linkittää, mut kattelin tuossa telkkarista Conan barbaaria, pitkästä aikaa kun on viikonloppuna kotona, ja tuo sama video tuli mainostauolla telkkarista.. Lisää hysteerisiä vanhempia, cause that's how we roll.
 

kalastaja

Member
No huhhuuh! järkyttävintä paskaa pitkiin aikoihin :bashhead: Ihan ku joku 60-luvun propaganda meininki. Musiikki kruunas kaiken :D:D
 
M

Merrywanna

At the bottom of the page that BT linked is Jukka Riipinen's cell phone #. How about everybody send him a text message.
 

kikkoman66

Member
Alkaa varmaan paukut loppumaan ku ei koskaan kuule mitään muuta ku "pikkulassin PL-helvetti", "lapset,lapset herttilei!" tai "äidin koskettava kukka-tarina".
Onhan tuo taktiikkana todella toimiva, tunteisiin vetoaminen, pelon lietsominen, häpeän tunteen raskas viitta, jonka nuoren kannabiskokeilu koko perheen niskaan saattaa. <- + muuta paskaa.

Mitenhän se, että jonkun epäonnisen nuoren ahdinko nostetaan tapetille, auttaa ko. nuorta? Voisitte ymmärtää ja auttaa, ettekä kauhistella. Voisitte kertoa ettei se elämä tähän lopu eikä kukaan sua häpeä? mut ei, me täällä suomessa äimistellään ja kauhistellaan!

Tuntuu vaan jotenkin kieroutuneelta toi, että vaikka järkiperusteluja olisi kannabiksen käytön puolesta vaikka kuinka paljon, niin joku Irti Huumeista Ry voittaa ne aina.

"Käytetään taas chewbacca-taktiikkaa, kaivetaan jostain joku hysteerinen äippä meuhkaamaan ja pilaamaan myssypäitten maineet, se toimii aina!" ja valitettavasti toimiikin.
Isommassa mittakaavassa vaan kun ajattelee, niin noi mutsit ei kuulu hevonvittua järkevään kannabiskeskusteluun, <- (pardon my french, mutta tää ärsyttää mua suunnattomasti)

Toi on suoraan sanottuna alhaista, kieroa, ärsyttävää, provosoivaa ja kuitenkin aivan saatanan toimivaa, kun toi propaganda osuu suomalaisen yhteiskunnan perusyksikköön a.k.a perheeseen 1,8 lasta, iskä, äippä, pikku koiruli 2autoa ja asuntolaina ja aurinko paistaa. Sitte Irti Huumeista Ry heittää vähän kauhua kiukaalle!
Eipä meillä muilla oo niin väliäkään....

Mites mä? oon polttanu ekat paukut 9vuotta sitten, kasvattelen, enkä oo aikeissa lopettaa. Turha tulla lässyttämään tota paskaa mulle. Ja jatkan tähän malliin niin pitkään kun henki pihisee. Tos käytiin noi äiskät äsken läpi mut mites mä? mä haluun tehä mitä mä teen ilman pelkoa tai kuumotusta. teen toki tätä vaikka pelottaa ja kuumottaa, mut oishan tää kivaa jos vois hoitaa hommat kotiin lain suomin turvin.
Ei tuu tapahtumaan, mutta voihan sitä aina haaveilla. Ja myönnän toki, että kannabiksessa on omat ongelmansa ja haittansa, mutta ei se mikään tuomiopäivän aine ole.
-Peace
 
Last edited:

kalastaja

Member
Kikkomanilla mainiota tekstiä! Puit asian hyvin tekstiks:) ja näinhän se asia suomessa todentotta on! Kiitos tästä:tiphat:
 

rasras

Active member
Poimintoja Osmon tekstistä.
Päihteenä kannabis on vaarattomampaa kuin alkoholi, mutta en silti (enää) kannata kannabiksen vapauttamista. Emme pysty vaihtamaan alkoholia kannabikseen.

^No ei ehkä isossa mittakaavassa mutta varmasti tästä voisi olla apua vaikka alkoholisteille.
 
Tutulle oli sanottu jhw törmätessään ettei missään nimessä liikaa.
Itse jättäsin kokeilematta tommosilla myyntipuheilla.

"Emme pysty vaihtamaan kannabista alkoholiin" ai tästä se kiikastaa.
This town isn't big enough for the both of us
 

rasras

Active member
^Laki on ollut olemassa jo pari vuotta, mutta kukas hullu tollaista lakia alkaisi valvomaan.
Mutta tästä syystä ICMAG kuppi peruttiin, tänä vuonna. En usko että se meidän menoja paljon ens viikolla haittaa :smoke out: inna adam

Lupaan polttaa teidänkin puolesta.:rasta:
 

offthehook

Well-known member
Veteran
I heared about Timo haara's appeal that was refused in supreme court, but does anyone know what his prospectives are now?
 

Latest posts

Latest posts

Top