What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

StonedGolem

Member
Kohtahan on eduskuntavaalitkin, pitäs varmaa alkaa kattoo itelle sopivaa ehdokasta :) Onks jollain hyvii ehdotuksia ?

Muutos 2011 lienee lähimpänä omia näkemyksiä. Sen jälkeen varmaan Piraatit. Enpä tosin usko, että kumpikaan saa paikkoja eduskunnasta. Puolue siis itsellä vasta selvillä, mutta ehdokasta pitää vielä katsella.
 
N

nukkumatti

Yo prowler!
Pelkästään Blue Hazea siellä toisessa mestassa?

Jeps pyydä kavereitas käymään KUNNOLLA kasvit läpi.. Jos alakasvustossa ei ole kovaa ilmavirtaa seuratkaa pölytyksen jälkiä ja jos siellä on ollut palleja ne kyllä huomaa tyhjistä kuorista! Banaani tsekit kuntoon myös!
Onko ollut paljoa stressiä, valovuotoa, liian pitkä huuhtelu, turhan paljon pk boostia, liikaa trimmausta jne... Voipi olla ettei sulla hermistele.
Tietty kannattaa olla varovainen!

Ja vituttaa kyllä jos tulee siementä varsinkin loppuvaiheessa pienen pientä vaikeasti eroteltavia siemenen alkuja niin että pilaa maut!!!

Mut jos siellä on ihan ulostyöntyviä siemeniä eli kypsiä niin alkuvaiheessa tapahtunu! ole tarkkana 2 - 4 ekaa viikkoa 12/12!!! käy viikottain kaikki plantut tarkkaan läpi ja muista kurkata budin ja rangan väliin.. Monasti siellä piilossa prkl ja vaikea havaita!

Trimmaa ne kasvit helposti tsekkattaviksi ja vedä koe veto. :)

Toivottavasti aamusavuinen kirijoitus auttoi! :D Ei oikein päässä liiku viälä mitään ! :D
 

prowler

Member
5 x Sinistä heissiä ja 1 x hajottajaa aka. destroyeriä. Tuli mieleen sellanen että ne on kyllä samassa pöntössä. Se on voinu ehkä aiheuttaa stressiä niille bluehattaroille, mutta muuten se kaveri on kyllä todella kokenu ja kasvit sen näkösiä myös. Ei se auta kun kokeilla kun ei huvita poiskaan heittää.

Thänks nukkis!
 

kalastaja

Member
Noniin aiheesta toiseen. Semmosta ja tämmöstä taas asiana. Olen tässä tunnin ajan mietiskellyt kannabiksen dekriminalisointia/laillistamista Suomessa.
Mielestäni suomen tilanne olisi loistava jos kannabis päätettäisiin dekriminalisoida. Tätähän ei siis tapahdu, mutta tämä on teoreettinen mietintä.
Suomessa kannabis propaganda on toiminut niin hyvin viimeisimmät 40 vuotta, joten käyttäjämäärät ovat pysyneet hyvin alhaisina.
Kannabista on kokeillut 15-64 vuotiasta 12,4%. Eli siis niin sanottu käyttäjämäärän räjähdysmäinen nousu olisi mielestäni mahdotonta Suomessa mahdollisen dekriminalisoinnin jälkeen. Kannabiksen käyttö mielestäni nuorilla siis alle 18 vuotialla on vähäistä,
koska se ei ole heidän mielestään coolia vaan vain rumat haisevat hipit käyttää kannabista.
Nuorille pitäisi koulussa enemmän opettaa dekriminalisoinnin jälkeen kannabiksen ja vahvojen huumeiden eroja,
että he ymmärtäisivät kuinka suuri ero on kyseessä. Itse naureskelin kerran kun kuulin nuorten käyttävän paukusta sanaa "kama" :D
Normi tuulipukukansa pitää heroiinia ja kannabista samanveroisina huumeina joten
vanhemmassa polvessa ei ainakaan tätä legendaarista suurta räjähdymäistä käytön kasvua tapahtuisi.
Ei sit vittu millään! Joten äkkiä se dekriminalisointi! Jos joku on asiasta saama/erimieltä niin ilmaiskoon mielipiteensä:)
Tälläista pohdintaa tänään ja anteeksi hieman epäselvästä tekstistä. En tiedä onko tää wanha juttu, mutta pohdintaa silti.. kiitos ja kuittaus
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
penis_size_map.jpg
 
K

Kukkamaisteri

whiii. laiton lavallisen papuja itämään (77kpl) viikossa on kolme itänyt... loput kuolleet. Aika perusprosentti mulle. Tonnilla papuja ja yksi pääsee kukkimaan loppuun jos sitäkään. Jesh, moro ja hyvästi. :thank you:
 

Fintendo

Member
tosta volcanosta. Sen verran olen vastarannan kiiski, että ez-valvelle ääni. Paljon näppärämpi kuin solid ja pussit siihen saa vaihettua ihan helposti. Itsekkin olisin tilannut solidina, mutta ei kaupasta löytynyt kuin tota lazymallia. Nyttemmin molempia käyttäneenä en vaihtaisi solidiin missään nimessä. Digistä ei kokemuksia, mutta ruma se on kuin mikä. Ja autoshutoff 30min. voi olla ärsyttävä.
 

rasras

Active member
Pistäkääs jotain ehdotuksia mitä pitisi tehdä?

Eli tää tilanne on jatkunut jo kahden naapurin kanssa.Polttelen parvekkeella ja naapuri sulkee ikkunat ja oven yläkerran parvekkeella. Tää käy välillä rassaamaan itseä. Ei niitä vissiin paljoa kiinnosta kun ovat niin mukaviakin, mutta en haluaisi olla tälläinen ilman saastuttaja niiden mielestä......eli mitä voisin tehdä tämän parveke poltteluni kanssa..ehkä kerta hitti raakkiksena...bongista lähtee aika metakka(vaikka diffuuseri) mutta ehkä se olisi yksi vaihtoehto.

edit. vessa on ollut käytössä keski talvella, en ole ollut ihan sale meneekö se ilma muka suoraan katolle...toivottavasti
 

rasras

Active member
Mutta ettei nyt rupea rönsyilemään liikaa niin tarvisin niitä vinkkejä tonne parvekkeelle

^Niin mä poltankin jos ei oo mimmi himassa mutta se pistää hiukan vastaan ton sisällä polttelun kanssa:comfort:.


Sänky on kyllä herkku mesta pajautella.
 

prowler

Member
Sori jos tätä on vaikea sulatta, mutta ootko ajatellu että voisit virittää aktiivihiilen ja jonkun pikku puhaltimen siihen? Aktiivi ei kyllä diggaa savusta, mutta auttais kyllä naapurisopuun. Ite hyödynnän sisätilojen todella voimakasta liesituuletinta, mutta pitää varmasti huoltaa se vehje useemmin tästä eteenpäin.
 
Parvekkeella jos imee niin silloin vääjäämättä yläkerran ikkuna imee hajuja sisään. Liesituuletin on ehdoton siinä alla ku nätisti iimailee niin savuja tuu kämppään yhtään. Sitä on emännän sulta vaikea kieltää. Tosin asuin taannoin kerrostalossa alimmassa kerroksessa ja jos kaikilla yläpuolella asuvilla ei ollu lieskari päällä, niin haju tuli heille liesituulettimen kautta. (joku moka siinä järjestelyssä ei kai se noin pitäs mennä)

Nyt rivarissa lieskari kovalla käytöllä kun se tuulettaa suoraan ulos. Haittapuolena lieskarin käytös niinku prowler totes suodattimen nopea "tervaantuminen" ei auta ku putsailla säännöllisesti.
 

rasras

Active member
:)Kyllähän näillä keleillä sulaa, ja tuli sitä itekin ohimennen kelailtua.
Joo nyt ei tarvis löytää jostain täältä himasta uunituore aktiivin kangas. Niin vois väsää tosta käytetystä jonkunlaisen suodattimen. kiitos
 
Last edited:

Pieturänni

Member
Nyt on pakko avautua hieman tänne kun en parempaakaan tuuttia keksi. :hide:

Monet teistä varmaan onkin jo huomannut, kuinka pakkokeinolain uudistuksesta on mediassa ollut viimeaikoina jonkin verran puhetta. Itselläni nousi karvat sen verran pystyyn, näistä Isoveljelle suotavista oikeuksista, etten nyt oikein tiedä miten tähän suhtautua. Voihan se toki olla, että foliopipo kiristää liikaa päätäni, tai olen vain muuten asiassa täysin hakoteillä, mutta mielestäni nyky-Suomen meininki alkaa muistuttaa pelottavasti enemmän ja enemmän totaalista valvontayhteiskuntaa. Poliisi valvoo meitä - ja pian ilmeisesti meidän ajatuksiammekin - kuin Stasi tai KGB aikoinaan. Uusi pakkokeinolaki, mikä näillä näkymin astuu voimaan viimeistään 2014, tulee antamaan poliisille järjettömän määrän ihmisoikeusrikkomuksen täyttäviä, silti lain puitteissa oikeutettuja valtuuksia, joilla kansalaisia on helpompi valvoa, lokeroida ja tarpeen tullen "vaientaa". En olisi koskaan voinut kuvitella, että mikään uskottava taho olisi aivan pokkana voinut ottaa esille niinkin räikeitä henkilökohtaiseen yksityisyyssuojaan kajoavia lakiuudistusehdotuksia, jotka ovat vieläpä perustuslain vastaisia. Puhumattakaan, että niitä olisi lakivaliokuntaan saakka, ilman hirveää kansalaisten nostamaa älämölöä, koskaan saatu. Noh, keksittiin sitten kaikessa häikäilemättömyydessä kirjoittaa 310 000 sanaa tiukkaa lakitekstiä ja sinne tänne ripoteltiin poliisin oikeuksia ja valtuuksia lisääviä lakimuunnoksia aivan uskomaton määrä... muistaakseni 93 kpl. Mutta eipä tämä teksti näyttänyt eduskuntatalon päättäjiä liiemmin kiinnostavan, tai sitten he eivät yksinkertaisesti sisäistäneet mitä kaikkea se pitikään sisällään... (Lakiehdotuksen ensimmäinen käsittely, 11.3.2011, 86 JAA, 42 EI, 71 poissa.)

Jopa entisen oikeusministeri Jacob Södermanin mukaan siinä on ainakin 7-8 perustuslain vastaista kohtaa. On se jo nyt perkele (vai pitäiskö sanoo Orwell), kun tämä uusi ja uljas lakiesitys velvoittaa teleoperaattorit antamaan apua mm. erilaisten vakoiluohjelmien salaiseen asentamiseen verkon yli yksittäisten tietokoneen käyttäjien koneisiin. Sitten onkin helppo tallentaa esimerkiksi kansalainen X:n jokainen näppäimistön isku. Kätevää, eikö?
Pääseehän siinä toki helpommalla - ja säästänee siinä myös valtio sivussa hieman poliisien määrärahoista - kun ei tarvitse tehdä 14 000 kotietsintää vuodessa, vaan voi seurailla mukavasti monitorista, nojatuolissa istuen, mitä kansalaiset kulloinkin tekevät, kenen kanssa ovat yhteydessä ja miksi, tai vaikkapa mitkä ovat hänen kiinnostuksen kohteet -you name it, they'll know it.

Missä menee raja? Yksilön oikeudet rajoitetaan aivan minimiin eikä mikään mitä teet ole enää intiimiä tai henkilökohtaista. Entä kuinka sitten valvoa ketä poliisit valvovat? Kuinka enää erottua massasta yksilönä - siis lain puitteissa - kun meidät kaikki ajetaan saman muotin läpi eikä enää edes eriäviä mielipiteitä tai tiedonhalulla selitettävää uteliaisuutta pian sallitta. Ajatusrikokset sci-fi -elokuvista ovat pian lähempänä todellisuutta kuin Big Brother. En minä ainakaan halua jakaa kaikkea informaatiota itsestäni, kuin niille ihmisille joille olen sen valmis jakamaan. Ja minä hölmö jo joskus kuvittelin hyväntahtoisessa mielessäni, että lait olisivat säädetty yksilön oikeuksia tukemista, ei niiden rajoittamista varten.

P.s. Olen pahoillani pitkästä vuodatuksesta, mutta samalla myös aidosti huolissani mahdollisista vaikutuksista suomalaiseen Kannabiskulttuuriin.)

(lähde: google - "uusi pakkokeinolaki", muutama olut ja myssyinen pää):friends::joint:
 

cob09

Member
Vessassa polttamiselle ääni. Eihän naapurin paskat tai etenkään akkojen kemikaalituotteet haise oman kämpän (vessan) ulkopuolelle muutenkaan. Kuitenkin, kun miettii minkälaisia myrkkyjä etenki osa lakoista on hajultaan, niin kyllähän pilven tuoksu on siihen nähden hyvin mietoa. Muistaa vaan oven sulkea aina. Itseasiassa aika nopeaa häviää vessasta hajut (ja etenkin savut) muutenkin, aika hyvä ilmanvaihto (yleensä).
 
B

BigHit

Jaa taas vaihteeks on uudet huudit ja uus luukku haussa, ganja varastot tyhjeni eilen ja nyt pitäis ilmeisesti ulkojutskia alkaa enemmän miettimään kun muutama siemenkin löytyy. Kaikki kasvattelu ja polttelu vehkeet vaihto iloisesti omistajaa pilkkahintaan.

Ei tässä viestissä mitään oikeeta pointtia ole, kuhan kerron elämästäni :D Semmost ja tämmöst.. sais jo sen asunnon niin laitan perkule monta kasvia.

Vieläkö jotai.. no ei.
Jeu!
 

JuissiJ

Member
Ite kokeilin polttaa röökii vessas mut muutaman tunnin jälkeen oli viel kauhea döfä siel vaikka koitin puhaltaa kaikki savut ilmastointirööriin. Kaikki hipit liikkeelle ja kävelee vaikka korttelin ympäri tms. spliffiä imiessä!
 

rasras

Active member
eihän tässä nyt voi ravaa pihalla puolen tunnin välein...Pitis nostaa toleja 20.4 varten:blowbubbles:
 

Latest posts

Latest posts

Top