What's new

Den fortabte søn.......laver stadig BudPorn!!

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
lovely, lovely happy bro....................... just makes you so happy

jeg chipper lige ind med et par pics fra gårdagens høst session:

picture.php


picture.php


håber det er i orden ven ;-)

hygge

toker
 

Ludo

Member
ahhhhhhh.....så pyt da........hehe, nej pis.....!
1000 tak broski.....både for hjælpen:watchplant: og for billederne......de er da alt for smukke....!!!!!
Og tak for rettelsen Xander......selvf. ikke stinke.....men der er det damen siger til mig, så den smuttede lige....hehe har sgu nok hørt det et par gange eller to efterhånden.....! Men der er styr på urten og det hele hænger i et kulfilter-ventileret rum, så der er almindelig(læs kedelig hehe) duft i hytten igen.......ud over min 'hule'....der dufter altid godt :kos:
faldt lige over det her billede.....det vil jeg lige dele med jer.....håber i kan lide.....


RHFBxLT - Lalandia

ha en dejlig aften.....hygge og go karma herfra.....:wave:
 
fedt fedt fedt billed Ludo! Er det din C99 på billedet ?
hehe..Ja kender godt det med, at damen klager over ens grow, hvis det ik er "lugten" så er det "støjen" de brokker sig over.
Men røgen den kan de godt lige (forhåbentligt)
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
that´s some fine fine amber there bro!!!!! nice work!!

the last photo is breathtaking man!!...... i feel like winnie the pooh with that honey goodness :)

have a horizontal one!!! you know what i mean ;-)

icetoker
 

Xhashish

Active member
Veteran
Nectar-Man :yes: super delicious , I bet you couldnt concentrate after a session with that , And ooohh watch out with grabbing the wrong honeypot when eating breakfast :D



:coffee:
 

Ludo

Member
hello Mrs.Ice....hehe thanx for the baking......very very....zzz...zz hehe
And thanx you both for thinking of me regarding that lense......and to show how happy I am I thought I'd show you 'the girls'










:ying:good karma to you ......!!! I love you two.....!!!!!!:ying:
 
Heheh..your welcome,honey. Hope you had a good nap after the cake ;-) the pics look very very very nice.....they look very happy and healthy...
hugs and kisses
Mrs.Icetoker
 

Ludo

Member
Var egentlig ved at poste på flower pix section, men jeg kan ik' lade være med at føle mig som 'løgner' når jeg viser de her billeder og fortæller hvor lang tid de har været i blomst....!! jeg dobbelt checker kalenderen hver anden dag......men den sgu' go' nok.....!!!!:blowbubbles:
Og eftersom Icetoker har ladet sine lysbelærte foto kunnen skinne over mine buds, så måtte jeg da smide et par billeder op.....!!

Alegria 37 dage........forskellige phenos.....













Der er en kraftig citrus-nutty/almond duft.......og de er fyldt med puddersukker.....hehe
tak for kigget....go karma og hygge til jer alle.....:wave:

ps: don't mind the calcium-magnesium def.....sorry!!!
 

Ludo

Member
Jo tak Free......:tiphat:
på pakken står der: Type: indoor/outdoor, genetics: Indica80%/ Sativa20%, Flowering: 60-70 days, Height: 80-120cm, Yield:450-550gm pr m2.
Jeg her 2 phenos som passer på denne beskrivelse, resten....5 phenos er meget sativa præget i bud og gro struktur så der vil jeg nok sige det er 50/50 eller 60/40 til Sativa siden.....ik at det gør noget overhovedet. Jeg er meget glad for den variation jeg har fået. 10 frø-10 spirrede, 9 var hunner og hannen ser ud til at ligne 80/20 pheno...nice, der skal nemlig laves noget afkom....hehe når jeg ikke kan må planterne leve mine drømme ud i livet for mig....hehe:artist:
Jeg har ik fået gjort jorden 100% klar efter første run, så det har resulteret i lidt cal/mag def. De er ved at komme sig efter lidt kalk behandling , tang extrect og en go gang mollasse :) så det må gå an for denne gang. Men lesson learned....!!!!!
Håber i har en go lørdag aften....go karma til stuerne......hygge:wave:
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Ser rigtig dank ud bro!!!!! :jump:

Jeg er helt "nostalgic" over de alegrias. Jeg er enig med dig i at de ser mere sativa præget ud end de skulle (ifølge desc.) men det er bare i orden... kan du huske den trippy alegria vi røg sammen med den lille mand i den? Yes that was a trippy afternoon ;-)

Jeg er først i køen til de afkom....... det ved du godt :dance013:

super duper hygge til dig og dine......

icetoker

p.s. skal jeg bede Mrs om at bage mere rice krispies treats :blowbubbles:
 

Ludo

Member
Jeg er rørt....tak gutter......!!!!!
jeg fik lige skudt et par af Cindy da hun lå og gjorde sig til i en solstråle........phheeew det er syg røg det her.....frugtbolcher for vildt når den blir grindet....og sjovt nok er den IKKE sativa som de fleste synes den er, trippy soaring high...! jeg mener den er couchlocking devastating with a good headbuzz......Mosca rules..!:dance013:





hun er ikke massive yielder, men det er høj kval/potent's røg den leverer. Hun vil ikke trækkes ud i blomst, så hun sætter nanner's når hun er omkring 10 uger.....men der er sidste salgsdato også overskredet for mit vedkommende.....9 uger precis, så er hun vidunderlig....!!!
tak for igget....når de 'vågner' skal jeg ind og ha skudt lidt updates af Alegria......

to be continued....................
 

Ludo

Member
Jeg vil lige starte dette post med at jeg ikke har været ansvarlig, og det er en no no......at det gentager sig...!!
Men.....sådan her ser en hund ud når den finder ud af at det var hash-kage den havde guffet i sig for en time siden.........et STORT stykke en kvart......!!!!!!



Hun var skæv i voder et døgn, men det værste drev dog over hen af formiddagen(åd den om aftenen) Total mangel på motorik så snart hun stod stille, men når hun løb var det næsten ikke til at se....men tiltede så snart hun standsede.....sorry Qarma....men det var altså fra's kage...!!!!:wave:
 
Top