What's new

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

M

Merrywanna

Tuo mtv3 linkki löytö sen video. Ja se oli Lounais suomesta / Turusta.
Sorry se oli Varsinais Suomesta.
 
Last edited:

rasras

Active member
Kekkonen keep it coming...
Jäätäviä kommentteja. Huume , mikä huume?
Ihmiset jotka laukoo noin aivottomia kommentteja, voi juurikin kuvitella pyrkivän arkadianmäelle.

Jos asuisin Helsingissä saattaisin äänestää tällä kertaa, nimittäin Ibi Love hakee eduskuntaan...


Edit:
Ehkä se muutos on ilmoilla nyt, ei auta että poliisi on huolissaan, kyllähän minäkin olisin jos noin iso tulon/työn lähde laillistetaa. Ei pääse poliisit penkomaan ihmisten koteja OLEMATTOMIN PERUSTEIN. Poliisi ja syyttäjät ym on hädissään että mistä sitä työn sarkaa nyt hommataan. Ajatus leikki loppuun: Jos olisit poliisi! Kumpaa jahtaisit mielummin A) pilven kasvattajaa, joka uhkaa kuulusteluissa että kun sä kuolet mä tuun laittamaan hampun kasvamaan sun haudalle. VAI B) Ammattirikollinen joka sattaa olla raskaasti aseistautunut ja ties kuinka sekaisin laillisista huumeistä, ja saattaa sekopäissään uhkailla tappavansa sut ja sun perheen.
 
Last edited:

rasras

Active member
Noista uusimmista uutisista tuli I`tell:e sellainen käsitys että alle kymmenen kasvin kasvatuksista EI JOUDU KÄRÄJILLE! NICE!!
 

rasras

Active member
Kansanedustajat valmiita rajoittamaan perustuslakia ilman perusteita


Rankaiseminen ei ole auttanut" ja "Keksin ainakin yhden (selitä)". Joku voisi väittää, että ensimmäinen vaihtoehto on provosoiva, ja joku olisi oikeassa. Kysymys palvelee kolmea tarkoitusta: 1) osaako ehdokas perustella mielipiteensä asiasta, vai onko ehdokas sitä mieltä, että laki on laki on laki; 2) ymmärtääkö ehdokas, mitä perusoikeuksien rajoittamiselta vaaditaan (jos ei ymmärrä, niin voi luntata ensimmäisestä kommentistani kysymykseen); ja 3) provosoituuko ehdokas, kun aiheena ovat päihteet ja kysymyksen asettelu on sellainen, että siihen on hyvin vaikea antaa vastausta, joka on Virallisesti Oikein(tm), eikä ole ristiriidassa jokaisen normaalin ihmisen järjenjuoksun kanssa.

http://anttialien.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64036-kansanedustajat-valmiita-rajoittamaan-perustuslakia-ilman-perusteita


Päihdepsykiatri vs. kannabis - valehtelun lyhyt oppimäärä
http://anttialien.puheenvuoro.uusis...aan-kannabis-miten-vaaristella-tutkimustietoa

piikki.jpg

Alkuperäinen kuvateksti: Hashshishpiikki - isketään kainaloon
 
Last edited:

SovietFinland

Active member
Ihmettelinkin muutamaa kepulaista listalla:

http://www.katrikomi.fi/uutiset.html?11

Kansanedustaja Katri Komi (kesk.) korjaa tämän päivän Iltalehdessä olleen väärän tiedon. Hän ei ole koskaan kokeillut huumeita.

Kaikki Komin tuntevat tietävät, että hän on ollut ikänsä absolutisti. Väärä tieto perustui virheellisesti kirjattuun vaalikonevastaukseen.

- Kyseessä oli selvästi vastaus eri kysymykseen ja perusteluni kyllä kertoivat sen. Hyvällä tahdolla tämän olisi myös jutun koonnut toimittaja huomannut, Komi pahoittelee.
 

StonedGolem

Member
Naurettavaa

Jos tuosta lehtijutusta puhuit, niin mun mielestä ainakin sinänsä hyvä juttu, että tollasesta ylipäätään nykyään uskalletaan edes puhua. Ei tollasta olis voinu kuvitella ehdokkailta näin vaalien alla esim. 2-3 vaalit takaperin. Mun mielestä toi myös kertoo siitä, että muutamat vaalit eteenpäin, niin eduskunnassa ja hallituksessa istuu aina vaan enempi väkeä, jotka tajuaa, ettei kannabis ole niiden poliisivoimien saamien määrärahojen arvoinen vihollinen.
 

Piel

Active member
Veteran
Olen samaa mieltä gun SG -kun poliitikot uskaltavat puhua asioista noin avoimesti niin "sota" on kohta voitettu ja voitto on silloin meidän!
 

Latest posts

Latest posts

Top