What's new

Northern Lights

Piel

Active member
Veteran
Kuka on kokeillut NL? Mulla on ehkä mahdollisuus tehdä sisäkierroksen mutta mikä on aikaväli siemenestä poltettavaan? On 600W lamppu käytössä. MIetin mies valoaikoja 18/6 ehkä?
 
Ihan OK kasvatettava

Ei kovin satoisa // keskivertosato

Nirvanan siemenistä viime vuosina porukalla tullut ihan 14-16vko kukkivaa sativaakin eli jos niistä oot laittamassa niin varaudu moiseen
 
Hyvä feno WR:stä = nam, joten ota pistot kaikista. En oo itse tosin kasvattanut, kaveri vaan vinkkas joskus ja tuumi että joka feno ei ollu hyvä mut että muutama tosi helmi.

Kyllähän noita tehokkaita lajikkeita löytyy?

Valitse ihan mikä tahansa ja tuut varmasti pilveen..

Itse pidän elinvoimaisista sativahybrideistä (semmonen sopiva missä kuitenkin tiukat nuput), koska useimmiten niiden pistokkaat ovat hanakoita juurtumaan, ja ovat helppoja pitää elossa :D
 

Piel

Active member
Veteran
newbie: Kyllä kaikesta pääsee pilveen mutta kun pitäisi löytää se "one hit wonder" josta aina puhutaan! :tiphat:
 

rasras

Active member
one hit wonder= pre 98 Bubba Kush,Chimeran sativat esim fighting buddah , Highland mexico x BB ja dj shortilla on kaikkee tosi mässyy matskuu.

Mutta aika vauhtia saat pidellä jos et meinannut heinäkuussa kukittaa sisällä.
 

Piel

Active member
Veteran
Tere,
Ajattelin aloittaa kesäkuussa sisäkasvatuksen ja kukittaa sisällä, ulkona ovat sitten omat paikat ja sinne AF sekä Typhoon, Pehkuruder jne.
 

rasras

Active member
Ahaa. Omat kokemukset on vähän nekatiivisiä ton heinäkuussa kukittamisen kanssa,ellet asu iglussa.
Ite ajattelin laittaa edellä mainitsemia lajikkeita kesäkuussa vegeen pihalle ja sitten kun kelit vähän jäähtyy elo- syyskuussa tuodaan plantut sisälle.
Noista dj shorteista on "suomi" vegessä löydetty AF ominaisuuksia.
 

Piel

Active member
Veteran
RR: ei hassumpi idea vegettää ulkona ja sitten vasta siirto. Kuinka helppoa on siirtää se planttu paikasta toiseen?
 

rasras

Active member
pitää ne ruukuissa/säkeissä. Tiedän että ihmiset on kaivanut kasveja ylös myös mikä minusta kuulostaa ihan hullulta. Tietysti kaikki riippuu kuinka kauas sinun pitää sijoittaa ne veget kukitus mestasta...
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Yöaikaan ja vielä mustaan jätesäkkiin pakattuna. Kasvit ottaa pientä damagea yleensä mutta kyllä ne jo viikossa siitä suoristuu lamppujen alla.

Kannattaa muuten suihkutella neemillä ja pyretriinillä, varsinkin jos on muita kasveja talossa. Natsipunkit ja muut ötökät tykkää liftata kasvien mukana.
 

rasras

Active member
Seen! Paku vuokralle ja kasvit sisälle illan hämärtyessä tai jotain (vaihtoehto kaksi operoit kasvit lähimetsään ja haet ne sieltä naapureiden nukkuessa)... ja sitte vaikka sellasia ite duunattuja smart potteja missä on kahvat, toimiihan sanko ihan kivasti kahvat löytyy mutta ei pidä istuttaa ihan keskelle jos haluaa kantaa sitä siitä ruukusta. Kymppi litrasissa kasvit voi kasvaa kesässä ihan törkeen kokoisiksi. 15l aina parempi" enempi parempi". Mutta ehkä sen kuljettelun kannalta reilu kymppi.

^laventeli extrakti jyrää natsipunkit, mutta ulkopuskilla ei ole ollut pahemmin noita örkki ongelmia. Eikä haittaa vaikka kasvit alkaisi kukkimaan jo pihalla-----haju----
 

Piel

Active member
Veteran
Siinä mulle mietittävä. Sain kaverilta jotain vanhoja "freebie" siiduja missä on mm Amnesia Haze mukana (RNA:N?). Lisää valintoja.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kesäkuu on imo paskin mahdollinen aika aloittaa sisäkasvatus :)
Sitten menee gugut heinä- ja elokuulle, ja jos on yhtä lämmintä ku viime kesänä, niin joku vähänkin tuhdimpi esli ja ilma lämmittää niin perkeleesti.. Natikoista puhumattakaan.:tiphat:
 
N

nukkumatti

Aina kannattaa kukittaaa!!!

Enemmän siitä saa kun ei kukita prkl

Ja ei pikku lämmön nousut niin kauhiasti vaikuta.. Hommaa vaan geenit jotka kestää hyvin lämpöä! Miten noi muut tuolla huomattavasti lämpimässä pystyy tekeen mitään ?? ;) ja ilman ilmastointeja. :)

Natikalla vaan!!!

Mulla aina pyöriny ympäri vuoden
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Shjep, kukin tyylillään ja äijä onki vähä special :)
Mua vaan vitutti viime kesänä natikan lämmöt ja kasvihuonefiilis sen verran, etten ihan äkkiä kesällä laita uusia. Ja sitoohan se vähän sitten taas, jää festarit käymättä :D

Enkä mää ainakaan lämpimässä maassa jos asustais, niin sisällä kasvattas mitään, tsekkaisin mestat ulkoota, tai vaikka parvekkeelta :tiphat:
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
"Polttasit Norttia niinku muutki miehet."

Täytyy myöntää etten ole ikinä kasvattanut kunnon norttia. Kiehtois kyllä.

Pitääkö paikkansa että on sitä vähemmän jumittavaa indikaa? Meillä oli kerran yks katupudista kasvateltu "nortti", joka oli kyllä ihan hötysativaa.

Seedsmania silmäillyt, some day.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ tuokii o, et kenellä on sitä originaalia norttia, se kun tuntuu olevan (edelleen) yks suosituimmista siemenlafkojen tekeleistä, noin niinku saatavuuden mukaan. Oon kasvattanu sensin norttia, mut se oli sillon kun oli vielä ihmeellistä, et sai katulämyn sijaan pudia, ja yhestä jointterista meni tunneiksi ihan öihin.. Femu seedsin norttia, se oli ihan jees, mutta ei mitään super-päräyttäviä muistoja siitä ole, ja nirvanan norttia ja jotain nortti krossia, niistäkään ei himo lämpimiä muistoja, peruspudia. Pitäs säätää jotain siementä jostain, ketkä tietäs mitä tekee ja ettiä semmonen kunnon old skool norttifeno, mut eka pitäs tietää mimmonen se old skool norttifeno pitäs olla :):artist:
 

rasras

Active member
Mä oon kasvattanut sadon indicaista norttia mutta se oli way back when...2002-2003.

Eka hydro budi mitä sain joskus 98 oli indicaista norttia, huhhuh että se dunkkas kuivana.
 

Latest posts

Latest posts

Top