What's new

andet grow :)

S

snowtiko

ja så kører vi igen med mit andet grow, første grow var med dansk diesel, som blev super nice. men som jeg desværre ikke fik uploadet de sidste billeder af, tror også den tråd er slettet, det hele gik "desværre" op i røg.

meeeen, jeg er klar igen og denne gang er det med 8 barneys farm - amnesia lemon feminized, og 3 flying dutchmen - the pure, som jeg ikke ved om de er femi eller ej fik frøene af en ven og har bare sat alle tre i en potte...

jorden er plagron royalty-mix, og gødning har jeg bio bizz grow og bloom, samt bio bizz topmax.

jeg har dem i vegetativ telt under 250 w hps, og har et blomstringstelt på 600 w hps når de kommer så langt :)

billeder kommer senere skal lige finde kamera og sådan.. fortsat god dag herfra.:wave:
 
S

snowtiko

S

snowtiko

HELLO jeg har haft et lille irriterende spørgsmål i mit hoved de sidste par dage, og jeg vil gerne bede om jeres mening.
det drejer sig om at jeg skal til at have ventilation med filter så der ikke kommer til at dufte i hele rummet.
meen, skal jeg købe en dyr kanal ventilator med filter og dimmer og diverse eller skal jeg købe en billig ventilator med filter og dimmer?? skal lige sige at rummet er en budbox på 120*120*200 hvad er bedst? er der højt støjniveau? håber i kan hjælpe med en god løsning :)
 
L

lalandia

Heya snow..Som regel hænger pris og kvalitet rimeligt pænt sammen. Der findes masser af kinashit i denne branche, som ser fint og flot ud, men du bliver lyn hurtigt skuffet. Kinøjserne har forlængst (modsat den danske stat) set potentialet i vores elskede urt, men hænger sig ikke synderligt i kvaliteten af de varer de producerer. Mit råd er at gå efter noget kram fra starten og blive glad, i stedet for at købe noget du senere alligevel bliver nød til at skifte ud. I det lange løb sparer du jo så også penge, da der går længere før du skal skifte ud. Og ja det larmer ad h til, men det er der råd for. Du kan f.eks selv bygge en lydisoleret kasse til motoren eller der er flere løsninger på markedet. Er du fra kbh, kunne du kigge forbi fredensgade og få en snak med nogle yderst kompetente folk fra en dejlig lille butik der ligger i nr.5...rigtige søde mennesker og fin service. Go' jagt.

Grow in peace
 
Kan også kun anbefale drengene derinde nr 5, det er simpelthen top service syntes jeg. Bestiller bare lidt af hvert ind i mellem og der er aldrig rod i noget.
 
S

snowtiko

ja dem kender jeg godt det er der jeg har købt al mit grej, super flinke mennesker og god betjening. tror også det er dem der har den bedste løsning på mit problem :)
men tænkte at der måske var nogen derude som aldrig havde haft nogen problemer med den billige løsning. eller at det slet ikke gjorde en forskel.
tror også jeg vælger den dyre men sikre vej når det er.
 
S

snowtiko

YEEAAHH så er der handlet lidt ind :D et styks chaysol kanal ventilator, et kulfilter og en sputnik luftkølet reflektor, fik det hele til en rigtig god pris så jeg glæder mig bare enormt til at se det hele køre når planterne kommer på 12/12 :)
 
S

snowtiko

så kom bloom teltet op og planterne har nu fået deres første dag på 12/12 :)

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=27586&pictureid=625383

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=27586&pictureid=625384

https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=27586&pictureid=625385

har lige et par spørgsmål, jeg overvejer at bruge amnesia lemon til udendørs grow, hvad ville mine chancer være for et vellykket grow? jeg har mulighed for at lade dem gro lidt i vegetativ først, og er villig til at løbe en lille risiko med at de måske ikke ville kunne blomstre færdig, men hvis det lyder fuldstændig skørt så sig lige til :)

en anden ting, passer det at hvis jeg bruger en klon fra en moderplante til at være ny moderplante at den nye så bliver af dårligere kvalitet?

peace :wave:
 
WOW, det ser fint ud tillykke med det.
Det bliver et proppet telt du får dig det, det bliver fedt at se.
Har også læst noget om det med mødre og kloner i Ed Rosenthal bog tror jeg, er dog ik sikker om det var der.
Jeg har gjort og gør det ved dem der bliver for store, uden nogen betydelig forskel. Tror du skal gøre det rigtig mange gange før den vil miste noget genetisk potens ell hva man kan kalde det.
 

McTore

Member
stiklingens gener er præcis de samme som moderplantens og man mister IKKE noget potens eller andet. Man kan blive ved med at lave nye mødre på stiklinger fra den gamle mor i en livstid uden at der sker noget :)
 
Problemet er, vi forårsager genetiske fejl, når der cuttes, plantens dna nedbrydes hvis det bliver mishandlet, bliver sygt, eller bliver angrebet. Alle disse ting påvirker de fremtidige kloner. Og med hver nedbrydning påvirkes udbytte og potens. Dette er også tilfældet med moderplanter, fordi de vil modnes og efterhånden også blive nedbrudt.
Hvor længe en dyrker kan gå fra klon til klon kommer an på hvor godt man passer sine planter og selvfølgelig også hvilken strain.
 
S

snowtiko

tak for svarene :) godt at vide de ikke bliver markant dårligere fra den ene klon til den anden men at det sker lidt efter lidt, hvis man selvfølgelig passer dem godt.

hæhæ nu bliver det næste problem bare at få gjort noget ved den satans støjende kanal ventilator, mit growtelt er samme sted som jeg sover så det er lige en tand for irriterende. tror jeg putter den i en papkasse og ser hvad der sker.
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Er du fra kbh, kunne du kigge forbi fredensgade og få en snak med nogle yderst kompetente folk fra en dejlig lille butik der ligger i nr.5...rigtige søde mennesker og fin service. Go' jagt.
...... ja det er helt sikkert du ville have glæde og gavn af.

men held og lykke med dit anded grow bro.... gro karma herfra :)

icetoker
 
S

snowtiko

mange tak ICE :) ja de har været til stor hjælp indtil videre, det er der ikke nogen tvivl om.
 
S

snowtiko

en interresant tråd, tja man kan godt blive lidt forvirret af det hele, vil egentlig også tro/håbe mest på at de ikke bliver nedbrudt.

og tak for det mctore :D
 
Muligt at folk er enige om dette, men tror nok det er Biologerne der har ret.
Iøvrigt står det i Ed Rosenthal´s grow tips, jeg tror også han er ok at lytte til.
Kloner fra kloner fra kloner kan medføre, at planter kan komme til at lide "genetisk drift", en følge af mutationer, som konstant optræder i levende organismer. Sådan er naturen, uanset hvor mange år man har dyrket.
Man kan godt ha kloner fra kloner i flere år, men de skal passes.
 
S

snowtiko

ja den er svær at argumentere mod. der er også rigtig mange delte meninger på icmag, så det er nok bedst at lytte til the pros i sidste ende.
 
Top