What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

GH Rainforrest 72 Modficeret en smule...

frenzybud

Member
Vær hilset danske growers!.. Jeg er forholdsvis ny her på siden, så jeg ville også lige byde ind med noget viden jeg har skrabet sammen hist og her.

Jeg har gennem længere tid brugt min Rainforrest til at klone, jeg er super tilfreds med den, men syntes godt nogle få ting kunne have været anderledes ved den.
Så jeg har lavet nogle ændringer. Måske er der nogen som også bruger dette produkt der kan bruge nogle tips og tricks.







Jeg har haft problemer med at den dryppede vand ud over kanten på grund af den måde motoren sprøjter vand rundt på. Det har jeg løst ved at skære den gamle kant af som hang ud over underdelen.
  • Motoren larmede en smule pga. vibrationer der gik i resten af kassen, så jeg har lavet et ophæng (meget simpelt) til den, nu larmer den slet ikke på samme måde læn gere, lydniveauet er virkelig forbedret.
  • Rainforrest leveres uden nogen humidity dome. Jeg har lavet min egen ud af en gammel plexiglas plade der alligevel stod ude bag værkstedet. Jeg har bukket kanterne over et rør ved at varme det (længe) med en varmepistol, det var lidt mere besværligt end bare at fuge en firkantet kasse sammen. Men det var besværet værd, nu følger den kurverne på kloneren. (og hvem elsker ikke lidt kurver:wave:)
  • Et sidste tip er mine nye skum-plante-holdere. De er lavet af ganske almindelige køkkensvampe. De er PH-neutrale og helt perfekte til dette formål. Jeg har lavet en hugpipe (55-57mm) som jeg kan presse dem ud med, de bliver helt runde så de passer lige i hullerne på min kloner. (En pakke med 10 svampe koster 5,95 i Netto)



Det var sådan set det hele, nu er der kun tilbage og stoppe 72 helt nye cuttings i og se hvad der sker.

/Frenzybud
 

frenzybud

Member
altid godt med DIY... hvor hurtigt får du rødder med den rainforrest ?

Jeg bruger osmose-vand med PH lige under 6 og vandtemp. ligger omkring 22-23 grader. Rødder viser sig indenfor 7-10 dage.. På dag 20 er de gerne 30-40 cm lange og klar til at komme videre til NFT eller hvad man ønsker..
 

frenzybud

Member
UPDATE


Jeg har i dag klippet min gamle Skunk no.1 moder godt og grundigt ned, der blev 72 dejlige nye cuttings ud af det. Jeg har smidt et par billeder op af processen.

 

frenzybud

Member
UPDATE (IGEN)

Der er nu kun gået 6 dage siden jeg satte mine cuttings i systemet. Jeg er yderst tilfreds.. Mange af dem er allerede begyndt at slå små rødder.. Det er den hurtigste roddannelse jeg har set endnu..

Her er et par pics...


 

frenzybud

Member
Jeg er selv overrasket, har sgu aldrig fået rødder så hurtigt før.. Jeg tog lige et par pics her til middag.. (12 timer efter sidste update)

Samtlige 72 viser tegn på rødder (hvide buler) og cirka halvdelen er allerede godt igen med at sætte rødder.

Her er opskriften:
Vandtemp. 23-24 grader C, PH 6,0-6,2,
2 mL per liter Vitalink Bioplus tilsat samt en dråbe supervit.
EC er tæt på 0 (jeg renser alt mit vand med omvendt osmose filter)
Pumpen kører konstant.


Som lovet, et par billeder:
 

frenzybud

Member
SIDSTE UPDATE

Jeg ville lige vise resultatet inden de bliver plantet videre til større og bedre faciliteter..

Det er 12 dage siden jeg klippede dem fra moderplanten:

 
Top