What's new

Marijuana march 2011?

Dkgrower

Active member
Veteran
stort set enig freeworld.
mht politikerne, mener jeg at hvis et budskab skal nå bare lidt ud over rygerskaren, nytter det ikke at det kun div. gamle "flippere" der står og taler (Flippere var ment kærligt ikke som hån)

Reality check, vi snakker om danske politiker de samme som har været der hvert år jeg tro vi har været dem alle igennem op til flere gange

De, politikeren, møder op til marchen taler lidt om hvad de selv syntes og meget lidt om cannabis og legalisering, det samme hvert år, død syge taler som vi får intet ud af.

I år var de fleste politikere enten sløve eller de gider ikke da igen og dette tæller enhedslisten som ikke vidste hvem de ville sende, sidste de lage den stil for dagen sendte de en som kom og fortalte os om hvor vigtigt fagforeninger er, BULLSHIT.. jeg gider ikke bruge min tid på at de skal komme og være med når de aldrig gør noget for cannabis.

Yderlig så skal vi huske på vi snakker om hvorvidt vi tro på om Liberal aliance kommer fordi de oprindeligt mener og vil kæmpe for at cannabis skal legaliseres eller er de Valgkampen de tænker på.

For mig er det helt tydeligt hvad Liberal Alliance er ude på og derfor er de total uintersante, de gør ikke en skid for os og vil aldrig. De er sponsoreret af Saxo Bank....
:wave:

Yderlig så må folk simpelhen ind i kampen....på med jakkesætte kridt skoene hop i afghaner vesten og kom ind i Kampen
:tiphat:

Nogen som har forslag til musik og talere tages imod med kyshånd....
 

STRANDvasker

Active member
Hvem melder sig til at komme ud i den rigtige verden. Altså sluk pæren og nedlægge haven og gøre det???Barbere sige hver dag velvidende at morgenbudderhittet i boxers ikk lige kommer til at ske???Mon ikk bare det er fordi Dansken ikk er som den har været?? og hver mand er sin lykkesmed i en Amerikansk politistat?Venter spændt på revolutionen mon den når hertil.....

STRAND
 
Yeeeeah Chin ono er for fed............... ikke noget coke vi vil kun har røg
Strandvasker revulotionen kommer ikke til dig....du skal selv skabe den
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
check facebook. husk at der også marcheres i århus i år http://www.facebook.com/event.php?eid=142550145809056&index=1

Marijuana March. 7 Maj 2011
Så er der Marijuana March igen arrangeret af Fri Hash Bevægelsen og Hampepartiet. Denne gang er det den 7 Maj 2011. Vi starter fra Carl Madsens Plads klokken 14.

Ruten vi går i år kender vi ikke endnu, men vi ved at vi lander på Kongens Nytorv omkring klokken 16, hvor vi skal være til omkring klokken 18.

Derefter går vi tilbage til Christiania, hvor der er afterparty, som der er tradition for. Vi ved ikke hvem der spiller musik eller taler endnu, dog har vi fået en melding fra Lars Dueholm fra Liberal Alliance, om han godt vil sige et par ord.

Det er en international begivenhed, for der hvert år kommer fler og flere byer med, indtil videre (skrevet 12.02.2011) er der 198 byer overhele kloden tilmeldt. Se mere her: http://cannabis.wikia.com/wiki/Global_Marijuana_March_2011

Se mere på Hampepartiets hjemmeside:
http://www.hampepartiet.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=215%3Atuxen&catid=1%3Alatest-news&Itemid=62

Kontakt på mail:
tuxentheman@gmail.com
 

skrumpen

Member
Årets Plakat københavns marijuana march
Work06FinalRaster.jpg
 
Last edited:

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
håber at vi får plakaten at se lidt mere end ved tidligere marcher her i hovedstaden
 

skrumpen

Member
Send mig en PM hvis man kunne tænke sig at få fingrene i et eksemplar af årets plakat, og det er bare skide svært at få en plakat klar når alle skal være tilfredse ;)
 

dragongrower

Active member
jes jes, der er ikke så mange og de er ikke så gode.. Kun fra starten, blev pludselig lidt dårlig midt under den ene tale. Ved ikke om det var pga røg eller for meget sol.. :S

march201110.jpg

march20112.jpg

march20119.jpg

march20116.jpg

march201111.jpg

march201113.jpg

march20115.jpg


og til sidst. Demo'en mødte en anden demo, nemlig den der ville have justin bieber tilbage til DK!! WTF!!?!?!!?
march20113.jpg


hygge hejsa
 
S

SelfCatering

Good pictures Dragon...Im happy you made it home alive :)
So funny when we buuuuuuuu out the biebers fans LOL what kind of grown ups are we? LOL
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
video og afstemning

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1552106.ece

Sk_rmbillede_2011-0_662897o.jpg


Herover en video fra den store Københavnske march for fri hash, der fandt sted i lørdags. Men der var også gang i Aarhus: Her kan 19 mennesker se frem til en bøde på 2000 kroner efter lørdagens march for legalisering af hash. 500 mennesker mødtes ved domkirken, bevægede sig gennem midtbyen og samledes til musik og politiske taler på Rådhuspladsen, og så tog politiet de 19 march-deltagere på fersk gerning, da de røg hash på gaden.

Stille og roligt
- Der var tale om små mængder hash. Det var ikke mere end forventet, når så mange mennesker samles om sådan en sag. Der var ingen optræk til ballade. Alt forløb stille og roligt. Der var god stemning, også under festen senere på aftenen, sagde vagthavende ved Østjyllands Politi til JP-Aarhus.

Ingen sigtet i København
I København blev der afholdt en tilsvarende march med godt 5000 deltagere ifølge arrangørene fra Hampepartiet. Umiddelbart blev ingen sigtet for hash-rygning her, selvom der var godt gang i piber og joints, som det ses på videoen herunder:

USA: Livstid
Visse stater i USA tager ikke så let på omgang med cannabis som Danmark. Cornell Hood II havde først fået tre mindre domme for besiddelse af pot i New Orleans. Men da han flyttede til Louisiana og blev taget for besiddelse af en stor pose pot med salg for øje slog retssystemet til.
Hårdt.
Den 35-årige mand skal nu tilbringe resten af sit liv i fængsel. Når man gentager den samme forbrydelse tre gange eller mere, falder hammeren nemlig: Livstid er eneste mulige straf.
Læs hele historien her http://www.nola.com/crime/index.ssf/2011/05/fourth_marijuana_conviction_ge.html#incart_hbx

Simpel besiddelse af hash koster i dag en bøde på 2000 kroner og dermed en plet på straffeattesten. Skal straffene sættes endnu mere op? Eller burde det være legalt i Danmark?
 

piradio

Member
Det der med justin beiber var satanedme noget af det sjoveste jeg længe har oplevet.
Én stor fællesgriner!
 

Paddi

GanjaGrower
Veteran
og så tog politiet de 19 march-deltagere på fersk gerning, da de røg hash på gaden.
Fy fy, som at stjæle slik fra børn. Det bør man ikke gøre :bump:
Har betjentene i Århus mon glemt hvad de lærte om hash-marcher mens de var under uddannelse i Kbh :ying:


P :smoke:
 

Latest posts

Latest posts

Top