What's new

Hostel i Dammen?

Dhor

Member
Yo medgrowers.

Jeg skal til amsterdam her inden længe.

Problemet er at vi ikke rigtig kan finde et godt hostel - hvad kan i anbefale?

Evt kontakt til folk der lejer lejligheder ud eller noget modtages MEGET gerne!

På forhånd tak og go ryger!
 

frenzybud

Member
Hej.. De sidste to gange jeg har været afsted til dammen har været i industriferien (uge 28 eller 29) både i 2009 og 2010. Der har vi boet på Hotel Beurstraat, det er billigt og okay til prisen.. Der er mulighed for eget toilet på værelserne osv.

http://www.hotelbeursstraat.nl/

Tjek det ud, det ligger helt centralt i byen.

God tur!! Fyr en ordentlig en for mig også!
 

frenzybud

Member
Faldt sgu lige over et par billeder på mobilen fra vores tur 2010.. Her er et par billeder fra før omtalte hotel, det var et tre-mands værelse vi valgte. Det billigste der var :)

 

dragongrower

Active member
sidst jeg var i dammen var jeg på et hotel der hedder casa 400.. Det var sprit nyt og rimelig billigt.. Og så er der altid wc på hvert værelse.. Jeg skal fanmer ikke dele lokum med en række andre turister..! :D
 
Hi main god tur ...Jeg har boet på Hotel Acro det var billigt og fint men max elendige røgalarmer..eller de gode nok de virker i alfald..:Jeg regner med at køre derned igen i sen sommeren ..du ved efter høst ..kan ikke lide Damerne skal være selv hjemme...Men jeg har fået adgang til Autocamper..Måske han vil leje den ud til dig også ...jeg kan da spørge hvis det lyster ?
 
Dhor main .....Han var ikke meget for at låne den autocamper ud ....Der var mange undskyldninger ...dels fordi den er ny og dels fordi han ikke kender dem der skal køre...Lykke til ...:)
 

Lillefar

New member
Hans Brinkler går du ikke galt i byen med - http://www.hans-brinker.com/

Jeg har boet der på en studietur. Flink betjening og lidt bedre forhold end de reklamerer med :)
Det ligger centralt, er møg-billigt og perfekt til unge på pot-ferie, der ikke har tænkt sig at bruge tiden på værelset!
 

BisMann

Member
http://campingzeeburg.nl/
Ligger en ti minutters vej med tram fra centrum, og en 4-5 minutters gåtur til trammen, men rigtig hyggelig campingplads, og de har yderst betalige hytter, med usigt ud over vandet, campingpladsen ligger på en lille naturskøn ø. Mit fortrukne sted af de 4 gange jeg har været i Dam.
 

Latest posts

Latest posts

Top