What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

Tänään oli artikkeli Pohjalaisessa kannabiksen leviämisen Pohjanmaalla ja viljely.
He haastattelivat poliiseja ja suomen kannabisyhdityksen puheenjohtaja Timo Larmela.
Anteeksi mun huono suomen kieli, olen "hurri" mutta yritän oppia suomea ja aivan kuten te, pidän pyhä yrtti. :)
 

rasras

Active member
kyllähän näitä julkastaan kaverini faija teki 4 vuotta sitten jutun suomen ensimmäisestä lääke kannabiksen käyttäjästä Turussa. Nyt on kuulemman meneillään Hämäläisessä koko viikon kestävä juttu sarja. Eilen vuorossa oli msm-potilas, joka ei voinut sietää viihdekäyttöä.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Jep, mutta tuulimyllyjä vastaan taistellessa eioo muutaman nuoren/ihmisen tulevaisuus paljoa ennenkään painanut. Kyllä pitäs jo vähitellen tajuta tyhmempienkin, että pudi on tullut jäädäkseen, ja noi muutamat bustit sun muut onnistuneet kotietsinnät on pelkkä jäävuoren huippu, ja asia varmaan tarttis fiksumpia päätöksiä, kuin mitä nykyhallitus, lainsäädäntö tai joku hysteeristen idioottien kansoittama IHRY tarjoaa.

Mut siihen asti; näillä mennään, sano Pertti kun osti kahen sadan euron auton ja siihen kaks autoa viidellä kympillä varaosiks.

And no, i'm not high!
 
Ottaisivat huostaan kaikki kokeilleet alaikäiset. :prettyplease: Luotan, että kun huostaanottojen määrät kasvaa älyttömiksi, aletaan miettiä, että onko siinä ollutkaan järkeä.
 
"Huoleton suhtautuminen ja helposti netissä haettavissa olevat viljelyohjeet houkuttelevat monia aluksi kokeilemaan". "Sille tielle voi ikävä kyllä myös jäädä".
:D Kasvattaminen on todellakin kiva ja koukuttava harrastus.

Monen suomalaisen kodin komerossa rehottaa nyt ikioma kannabisviljelmä (LK 23.2.). Ja multasormia kun ovat, vierellä voi kasvaa myös chiliä ja paprikaa.

Mikäs vika chileissä ja paprikassa? Syökää tekin siat muutakin kuin munkkeja. :)
 

kikkoman66

Member
OO OO, toi juttu oliki tossa ylläolevassa linkissä =) en taas kattonu yhtään....
Kotikasvatus kuulemma korvannut lähes kokonaan ulkomailta tuodun hasiksen. En ny muista että mikä lääni, mut mä muutan sinne! ny riitti PL!
Kannabiksen kasvattajilla vahva ideologinen pohja, ja poliiseja kielletty väittelemästä kasvattajien kanssa.

....Olipa mielipiteet. Tollasten läskipäitten kanssa turha alkaa väittää. ikinä en oo äänestäny. Tänä vuonna käyn kyl heittämässä äänen piraateille. Tuntuu olevan ainoa puolue, mikä edes vähän jakaa mun oman ajatusmaailman. muutenkin kelaan, että ainoa tapa millä eduskuntaa voi muuttaa, on tuoda sinne uusi puolue.

Jos nuori liittyy läskipääpuolueeseen, hänestä tulee junior-läskipää, siitä on sitten lyhyt matka entistä kovemmaksi läskipääksi. Näin siis ainakin porttiteoriassa.
 
Last edited:
Top