What's new

Effect&Taste(Stoned-High)

gwan

Member
напушване и вкус - споделете вашия опит. мисля че има нужда от такава тема.нека в тази тема споделяме,напушването и вкуса на ганджата.от моя опит до тук смятам че има голяма разлика между напушването с индор тревичка и аутдор тревичка,също така и между хибридите и чистите сортове и ландраси,и между различните методи на отглеждане сог,скрог,и т.н.-спор няма че индор реколтичката е по силна от аутдор,но пък по бързо развивам толеранс към индорчето,също така и към растенията на които съм,прилагал привързване,хибридите са много по силни от чистите сотрове но пък те от своя страна напушват по много по различен начин,и каквото и да съм пушил в холандия винаги е била по силна от тази която съм си гледал.най силния хибрид който съм пушил е ак47,а пък скунк#1 е задължителен,велико напушване свеж жизнен за парти много социален,радост за обичащите сатива .а най-силния ландрас е хиндукуш,най-паранормалното напушване с червен ливанец.
 

gwan

Member
вчера пуших "Critical Widow" ухае и има вкус на плодове,страшна е на вкус,но напушването е малко объркващо хем индика хем сатива,аха да се отпусне човек и като те подгони една параноя става страшно,вероятно фенотипа е бил по сативест.
ще се опитам да опиша до колкото е възможно всяко напушване с различни сортове.
 

_Ina_

Active member
Veteran
Аз се напушвам лесно,трудно развивам толеранс,което е супер!:) Имах 2 клонинга от едно и също растение White widow и ми се струва 4е има доста голяма разлика между тях или пък съм забравила първия как е бил,незнам:) Всяко растение,което гледам ме разбива яко:) Гледах Ice вътре и навън и външния беше къде къде по як,незнам защо. изобщо останах с впе4атление 4е навън стават по-силни(пък ти казваш обратното):) в момента се опитвам да си направя мои микс между WW и LA Confidential(мъжа),които да го пробвам пак ин и аутдор. за съжаление нито един landrace не съм пушила и не можах да си отгледам:)
 

gwan

Member
ами,досега всичко което съм гледал вътре е било по силно,но пък още на 4-5ден развивам толеранс,и растенията който гледам по метода с привързването също,можеби защото веществата се разпределят равномерно във всички глави-ли-що-ли незнам,но тези който гледам навън почти всички глави ми действат по различен начин,а ландрасите са уникални,не разбиват като хибридите,с изключение на хиндукуш-а и афган-а,но пък са доста различни чисто яко напушване като във филм,обаче много повече дразнят при инхалиране,затова слагам по малко тютюн в джойнта.
 

_Ina_

Active member
Veteran
Аз ве4е отдавна не пуша,но и като пушех цигари пак не оби4ах да се слага тютюн в коза:) миналата година се полу4и един много хубав микс между този Ice i Супер хеиз,които смея да твърдя 4е беше по як и от двата по отделно,а наи-яка беше миризмата му на капу4ино. добре 4е ми остана една сем4ица да го отгледам този път евентуално по хубаво. защото като си е здрави4ко до краи пак става много по-яко,отколкото като жълтее. Близко до акъла:)
 

gwan

Member
аз пък направих един микс между мароко и бялата вдовица стана много яка индика дом.направо капеха зъби,но нищо неможех да правя,само релакс като заспал,затова и сея много рядко от тази чума,направих микс и между мексикански-хейз и мароко,но не цъфна.
 

gwan

Member
"Mazar-Kush" сериозна индика,толкова дразни на гърлото че кашлях така,все едно пуша за първи път,много е силна!действието е почти наркотично,много голям филм,още на 3-тата дръпка гориш!държи около 2-часа,това ще е следващата ми поръчка-задължително!
 

damyanek

Member
"Himalayan Gold" - лек и приятен дъх м/у какао и кафе.мек дим и не задавя (дори и без cure) напушването е много странно като за индика...някак си възвишено и чисто...харева ми това ,че не те размазва накрая...за няколко дена се появява толеранс.иначе първото ми напушване траеше към 3 часа.
 

gwan

Member
ей,браво братле тъкмо се чудих какво хейзче с лек привкус на индика да си взема при следващата поръчка,четох че била микс между непалски хейз и индика от северните райони на индия,и цената е разумна,може и да става за нашия климат,щото мисля да я гледам навън,сигурно е и много висока?ако си пафкал още сортчета давай насам,да четем и да си подбираме,за настоящия аутдор сезон.
 

gwan

Member
*SSH-на-GH* аз му викам,благородника между хибридите-сатива дом.много позитивна,обичаш всичко и всички-тип*Bob Marley-Utopia*Raggae sound,като латерна -много ти се лафи!силна е и на моменти те въвлича в някви глобални схеми,ама /Stereoscopic 3D HD Movie/,бая грандомански помисли!супер тревичка!има и момент на изблици на смях!няма и следа от параноя!
 

_Ina_

Active member
Veteran
Mazar kush дали прили4а на Мазар на ДП? аз сега гледам Ванила къш,Мазар и Л А Конфиденшъл. Нещо за тях можеш ли да ми кажеш? индики са и 3те този път:)
 

gwan

Member
не съм пушил всички сортове,много-искам,.!!!! но ще ми трябват поне още 5-6 живота за целта!живях достатъчно време в дъч;този който пуших е на WS и е много силен за DP незнам.виж аз си подбирам сортовете така!всички хибриди тръгват от някой ландрас,а накой хибриди са от хибриди респективно,аз вече съм пушил основните ландраси(поне така си мисля) и според историята на региона си правя някакъв извод,пример-сатива от африка или карибския басейн или от двете америки + централна!африканските хейзове-според една теория са родителите на сативите в днешния си вид,(защото като започнала търговията на роби-афиканците са си имали някакви вярвания"религия" а ганджата винаги е била нещо като връзка с всевишния*GSM*-хахаха' и вероятно освен всичко останало което са успели да вземат със себе си-сигурно са си взели и семена?но пък и тази теория малко издиша щото в азия има хейзове от памтивека, лично аз смятам че африканските хейзове просто са се адабтирали по добре към новия климат в колониите в NEW-WOLD -a????? и така ако е някоя от карибите веднага се сещам за Марли чаша текила-мохито,на плажа в шезлонг и яко реге по БНР-да ама брийдъра си е пойграл малко и ти казва виж към тази уникална сатива съм прибавил малко куш-яко вкарва оферта за Нирвана-Буда и т.н. ами общо взето така си подбирам,а мазара е афгански-ландрас!
 
E

EverLast

Landrace Haze няма никъде по света, никога не е имало и никога няма да има според мен:D
 
Last edited:

gwan

Member
използвах-хейз образно казано!за да достигна до по-голяма аудитория!но дори и да не е така,пак не съм съгласен-че няма хейз някъде по поляните!това че някой си е сложил име на разновидност на ганджа не го прави откривател?едвали някога,някъде под някаква форма не е имало подобие на днешното ни разбиране за хейз,-;това малко ми напомня за историята за Колумб и индианците!какво ли са си казали индианците като са видели Колумб..????аре бе Колумбе от кога те чакаме да ни откриеш,ние чакаме,чакаме-а ти все не ни откриваш.????
 
E

EverLast

Това,което аз казвам(или иначе казано си позволявам да твърдя) е следното: Хейз е създаден от легендарни Landrace Сативи...и да ти там някъде виждаш някоя от тях или нещо друго Сатива.....но Haze по поляните не виждаш. Можеш ли да дадеш пример за това,което казваш?
 

gwan

Member
най-смислената дискусия която съм водил,последно време-благодаря.!точно така,хейза е рожба на легендарни сативи,но е хибрид и поне един от фенотиповете ще натделее в някоя от свободно-растежните сативи,което пък ще има качествата на хейза създаден в контролирана среда!за мен е от значение само ефекта и качеството!външен вид,количество и т.н. не значат нищо за мен!
 

_Ina_

Active member
Veteran
Е,едно е сигурно-тук на полето няма да видиш хеиз:) Освен ако някои не си го е насадил:) този моя Мазар бил смеска със скънк 1 мисля. и него не съм го пробвала така или ина4е.
 

gwan

Member
това са африкански сативи-идеални за нашия климат,и са пра-подобия на така наречените хейзове.
South african Kwazulu на WS -много енергична,мотивираща,чувството е такова,все едно че множеш да носиш света на гърба си!
Durban на Сензи -много филмираща сатива,действието е направо наркотично но за сатива-като космонавт в космоса,!не наркотично тип-индика като залепен за дивана!
Swazi Safari на Flying Dutchmen,тази е малко проблематична,но при редовни грижи става,дава много малко-от две растения 140гр аутдор,???? но пък е невероятна,кристално-чисто напушване,тип-теория на конспирацията!до такава степен че можеш да се видиш отстрани!ПСИХООО!!!
8 Miles High -а тази искам да пробвам аутдор!
 
E

EverLast

Е,едно е сигурно-тук на полето няма да видиш хеиз:)

Не само тук но и по цялото земно кълбо драга Инче :bump:.
За мен лично единственият начин да отгледам як Хейз е под лампи на специфичен светлинен и хранителен режим и накрая крайният продукт ще се различава доста от това,което произлиза от така наречените от Dj Short Sweet spots. Тук виждам колегата yoss33 постига завидни резултати със Сатива сортове мисля,че може да сподели някои тънкости със нас......:thank you:
 

gwan

Member
съгласен съм,че от На-Байра по добро няма,!ама хейза е направен точно за контролирана среда,или нещо хибридно между аут-и-индор,но пак в строго контролирана среда.точно за това не вярвам в силата на хейза,по скоро е прехвален микс от яки сативи създаден за гроу-боксовете на средно-статистическия градинар в "нормалните държави" за да вкуси и той жален нещо слънчево и медено,защото съм пушил доста хейзове и много чисти-сативи,в повечето случай-разлика почти няма! а ако има то най-вече по вкус и външен вид от колкото-в напушването.и пак с уговорката-според зависи!
 

Latest posts

Latest posts

Top