What's new

TR's Indegrow.

1 Februar 2011.

X, undskyld for det lidt sene svar, men AK'erne er faktisk helt fine, de yielder selvfølgelig ikke særlig meget. I joints er det nu udemærket, men igen ligesom i sommers så får man altså den bedste virkning ud af disse i bong, utroligt lækkert røg i bong skal lige nævnes. I joints er det mere chill, afslapning, men i bong der er det meget mere intense og grinern. :)

Nå, men så til lidt billeder og opdatering af de andre. Har læst lidt mere om Mango fra K.C. Brains og Papaya fra Nirvana skulle være nogenlunde den samme og så skulle de begge strække sig en del i blomst, hvilket man jo må sige disse også gør, de Mangoer jeg har er meget sativa prægede og har meget fluffy buds, vil selv mene den nok gør det bedst udendørs.

De er begge blevet ompottet i nogle potter jeg selv lige hurtigt biksede sammen og den som havde det dårligt har været ompottet i 2-3 dage og er ved at få det bedre som i kan se, den anden blev ompottet i går. WW'en vil også få en større potte hurtigst muligt, men den klarer sig rigtigt fint, så venter lige lidt. :)

MEN, som i kan se så er der ikke den store krystalproduktion på de 2 stk. Mangoer i forhold til White Widowen trods de blomstrer fint, (Er godt klar over at White Widowen samt indica prægede planter producerer en hel del flere krystaller), men at de 2 mangoer slet ikke er begyndt på krystalproduktionen bekymrer mig lidt da de jo alle er ca. 4-5 uge i blomst, man kan se det lidt på pistillerne, men ellers ikke, lugter gør den heller ikke helt vildt. Har i et svar på hvad det kunne være? (Skal lige siges at jeg lagde 2 frø til spiring, 2 spirede og begge blev hunner, så generne fejler ikke noget og de ligner nogenlunde hinanden.) Så kan i fortælle mig hvorfor de ikke viser særlig mange krystaller og om det evt. kommer eller ikke?

Mango 1. (Den som havde det dårligt).











Mango 2. (Har været rigtig sund hele growet.)













White Widow.















Håber i kan hjælpe med spørgsmålet.

Pfh. tak og fortsat god uge. :)

Mvh. TR.
 

Ludo

Member
MEN, som i kan se så er der ikke den store krystalproduktion på de 2 stk. Mangoer i forhold til White Widowen trods de blomstrer fint, (Er godt klar over at White Widowen samt indica prægede planter producerer en hel del flere krystaller), men at de 2 mangoer slet ikke er begyndt på krystalproduktionen bekymrer mig lidt da de jo alle er ca. 4-5 uge i blomst, man kan se det lidt på pistillerne, men ellers ikke, lugter gør den heller ikke helt vildt. Har i et svar på hvad det kunne være? (Skal lige siges at jeg lagde 2 frø til spiring, 2 spirede og begge blev hunner, så generne fejler ikke noget og de ligner nogenlunde hinanden.) Så kan i fortælle mig hvorfor de ikke viser særlig mange krystaller og om det evt. kommer eller ikke?

Jeg vil ikke men du har grund til at være urolig......sådan er sativa.....de strækker sig mere og bruger længere tid på at sætte blomst.....de har jo også ca en måned at 'brænde af' på et eller andet.......så de vokser....! De sativa's jeg har, lader op indtil de sidste par uger eller 3....men så siger det også numsehul....og de eksploderer....både i bud størrelse, men også i trich production.....!! Og dine Mango's ser ud til at komme til at yielde meget pænt......har du taget cuts???

Go karma til dig og 'tøserne'.....:wave:
 
Ludo

Det var også det jeg håbede på at høre. :D Var godt klar over at de nok skulle komme til at tage pænt på sidst i blomst og kan da også godt se at planterne er noget store til et indendørs grow, men det bekymrede mig bare lidt at de ikke lugtede helt vildt. :)

Nej jeg har desværre ikke fået taget cuts, har kun lige og lige plads til et klonskab, men det bliver så bøvlet at jeg næsten ikke gider til det, er ellers begyndt at bygge det, men regner da med at jeg skal have bygget et samt lavet nogle mødre meget snart så jeg kan få taget nogle cuts til udendørs, hvis det da bliver til noget i år, har ikke rigtig nogle steder jeg kan stille dem hvor de kan stå for sig selv og uden at skulle gå flere kilometer og det er jeg ikke interesseret i, men må have hjernen i blød og tænke lidt over hvor jeg kan stille et par kloner. :D Indendørs tror jeg bare at jeg kører med femi. frø i stedet for, selvom det nu ville være rart med nogle kloner.

Go karma din vej også. ;)

Til dig også Charles. :)
 
Nu er det efterhånden ved at være noget tid siden sidste update og der kommer da også en i aften når lyset bliver tændt. :)

Jeg har et enkelt spørgsmål, mine Mangoer har "desværre" (ved ikke om jeg skal sige desværre eller ikke her.) Revegget en del, hvilket jo er lidt irriterende når der ikke er så meget plads, men på den anden side også helt fint da det jo burde give lidt mere så.

Det jeg har gjort efter jeg fandt ud af de reveggede var at stille lyset til 6/18, altså 18 timers mørke i 2 dage for at se om de går ordentligt tilbage i blomst. (Lyset var selvfølgelig 12/12 og det er det også igen nu), men grunden til de har revegget, tror jeg, er at jeg har været ude og se til dem og har derfor tændt lyset sådan 10 min. af gangen, men det er kun sket ikke en gang hver 3 dag så at de revegger så let, et stykke inde i blomst er mig en gåde. White Widowen reveggede ikke, men den er tilgengæld også høstet, tørret og røget og grunden til jeg ikke har fået nogle billeder ind er at jeg har været så blazed up som jeg aldrig nogensinde har været før. (Hvilket jo er lækkert.) :D Så jeg undskylder meget at der ikke er kommet nogle billeder af White Widowen.

Men mine spørgsmål her er så: Har jeg gjort det rigtige ved lige at give dem 6/18 i 2 dage og vil planterne blomstre som normalt igen? Hvordan vil de reveggede skud blive? Da der jo er kommet en del ekstra små reveg grene på skuddene, hvilket egentlig ser lidt sjovt ud. :D
 
snowtiko

Tak, den blev også god, den er høstet, tørret og røget. Desværre har jeg været for blazed til at tage nogle billeder. :) Det er det bedste røg jeg nogensinde har røget, det er virkelig for lækkert i bong, når du har taget et hovede så er du nærmest invalid, du kan ikke andet end at sidde i sofaen og grine af dem du ryger med, det er virkelig for nice. :D
 
27 Februar 2011.

I må meget undskylde den sene update, men grundet noget sygdom i familien og nogle hazy days så har jeg altså ikke fået taget så mange billeder. :) Men her kommer der lige lidt.

White Widowen er som i nok har læst tidligere høstet, tørret og røget. (hint: hazy days.) :D Desværre har jeg ikke fået taget billeder af dette, men den har givet 4 gutter et ordentligt smil på læben et par gange i denne måned. :)

Mangoerne klarer sig fint, de er blevet noget høje 130cm for at være præcis, men det er nok fordi de har revegget hvilket jo ser lidt sjovt ud. De har revegget fordi jeg har været ude og se til dem hvor jeg så har tændt lyset 10 min. af gangen hver 3 dag i 2 uger vil jeg tro, så ca. 3-4 gange som så har gjort at de er gået i reveg. (Utroligt lette ved at revegge vil jeg mene.) Nå, men man jo lære af sin fejl og prøve at få det bedste ud af det, jeg har fået dem tilbage i blomst, men krystalproduktionen er nu ikke særlig høj i forhold til hvor meget bud (meget luftige) der er på dem, dette kan jo skyldes reveg hvilket jeg håber på og at de så vil begynde at lave nogle krystaller og blive lidt mere kompakte meget snart, men de har i hvert fald et par uger endnu til at få røven på gled så jeg må jo håbe det bedste, de lugter i hvert fald af Mango/Papaya når man lige ryster dem en gang. (Dejlig lugt, har en hårshampoo med præcis samme duft, så det er sku lidt wierd at vaske hår.) :D

Mango 1. (Den som jeg lavede LST på.):

















Mango 2:



























Mvh. TR.
 

Xhashish

Active member
Veteran
De er godt nok blevet store , ser rigtig godt ud, hvor lang tid har de været i blomst efterhånden? :)
 
Mange tak, Jamen en 8-9 uger vil jeg tro og så reveggede de lidt i toppene og lidt rundt omkring efter omkring 5-6 uger, så ved ikke lige hvor lang tid de skal have endnu og håber på at krystalproduktionen kommer og at den bare er blevet sat på stop efter de kom tilbage i reveg. :)

Hvad mener i, kommer krystalproduktionen i gang om nogle uger eller forbliver det som det er? Det skal siges at de lige er kommet i blomst igen for en lille uge siden efter det lille reveg nummer.
 
Hey TR
Jeg trækker lige en stol op og følger showet:tiphat:
Mit bud er at de nok skal ha et par uger mere, men så bliver du os helt sikkert belønnet med crazy upturs røg i store mængder. Ser jo ud til at blive et stort yield du får på dem begge !

God vind herfra
 
Lyder godt, var godt klar over de skulle have en 4-6 uger endnu i hvert fald, da alle pistillerne/hårene er helt sindssygt hvide og friske og calyxerne er der heller ikke helt vildt mange af hvilket jo nok er grunden til de ikke viser den store krystalproduktion. Mit bud er at de er gået i blomst og begyndt på at lave nogle få calyxer så er de gået i reveg og det har så gjort at der ikke er blevet produceret calyxer som så heller ikke har produceret krystaller/THC og at de så bare lige skal i gang igen? Men om de så skal have fuld blomstringstid igen eller kun halvdelen ved jeg så ikke og om de skud der allerede var (Skud længere nede på planten som det på billedet hvor jeg holder min tommelfinger op.) inden reveg vil producere krystaller? Hvad mener i? :)

(Det ovenfor er selvfølgelig bare min teori og forhåbning. :D)
 

blackone

Active member
Veteran
Jeg tror ikke det er reveg men foxtails du har der for 10 minutter her og der burde ikke betyde noget. Jeg er godt nok chokeret over at se mango sådan - har altid troet det var en indica.
 
Tænkte nemlig også på at det kunne være foxtails, det ligner det også meget, men hvis du kigger på billede 3 så synes jeg mere det ligner noget reveg. da det jo ellers skulle være et monsterskud kun med foxtails?

De andre skud har også lige pludselig stukket sig i toppen og skiller sig lidt ud fra resten af skudene og så synes jeg selv at jeg kan se de meget genkendelige reveg blade. (Et 2 fingeret blad hvor det ene er langt og det andet er kort og sidder helt i bunden.)

Men altså synes også de er gået meget let i reveg. og white widowen tog ingen skade af de 10 min. lys hist og her overhovedet.

Skal nok prøve at få taget et bedre billede af hvad jeg mener er reveg, jeg kunne jo tage fejl, men synes jeg genkender det meget godt som reveg.

Mango er også en indica, men K.C. Brains Mango skulle heller ikke være særlig stabil og derfor dukker der en masse phenotyper op, der er flere folk der har dyrket en sativa phenotype af K.C. Brains Mango og jeg har faktisk lige lavet en tråd hvor jeg efterlyser billeder af sativa phenotypen, da jeg ikke synes at kunne finde helt vildt mange af dem. Disse er jo klart sativa. Lagde 2 frø til spiring, 2 spirede og de blev begge hunner samt sativa phenotyper. De lugter rimeligt af papaya/mango når man lige ryster dem en gang.

EDIT: Har lige nu tjekket Mango Haze fra Mr. Nice Seeds og det er jo sativa og jeg må sige at de ligner utroligt meget mine, både med foxtailing og det hele. Har bare fået at vide at det skulle være K.C. Brains Mango. Må jeg hellere lige spørge lidt ind til igen. :)
 
Så fandt jeg ud af lidt mere omkring frøene. Det er IKKE K.C. Brains Mango. Har faktisk ikke særlig meget info om frøene da jeg fik dem tilsendt. Personen der har sendt dem har lige fortalt mig at de sagtens kunne være fra Lungeklinikken. De lugter af Mango/Papaya og ligner jo noget haze, de strækker sig meget i blomst hvilket også passer på Mango strainen og blomstringstiden er lang. Så det er et eller andet med Mango det er helt sikkert. Lagde 2 til spiring, begge spirede og begge blev hunner samt sativa phenotyper, så frøene må man jo gå ud fra er nogenlunde. :)

Men hvad siger jeres erfaring jer om lungeklinikken og frø?
 

Latest posts

Latest posts

Top