What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Kun VITUTTAA!!!!

prowler

Member
Tuo lukkojen vaihtaminen ois muuten ihan ok ratkaisu mutta kun käytössä on ura avain, jolla hoituu pääsy tiettyihin tiloihin, niin saattaa jäädä unelmaksi. Taloyhtiö tuskin innostuu ajatuksesta että yhteen asuntoon vaihdetaan lukko. No chance!

Muuten ok ajatus joka jossain "huonommassa" talossa olisi harkinnan arvoinen idea. :)

Kyllä sä saat lukon (huom pelkkä lukkopesä riittää!) kämppääs vaihtaa. Siihen ei ole taloyhtiöllä mitään sanottavaa. Joudut sitten vaan kantamaan sitä toistakin ura-avainta mukanas ja pidät tallessa sen vanhan lukkopesän jonka ruuvaat takasin jos ja kun muutat pois. Siinä ei ole mitään onkelmaa.

Suomi-PRKL: Ja kyllähän ne kytät sisään tunkee joo, mutta ei ne ole sisälle tulossa jos niille ei anna mitään syytä sellaseen. Kotibileet ja vaimonhakkaaminen kielletty!

:blowbubbles:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
meitsillä tulivat ilman mitään pätevää syytä sillä aikaa kun olin itse reissussa.

oli ollut läheltä piti tilanne muutama kuukausi ennen sitä festareilla ja jäi nimi vissiin muistiin.

siitäpä sitte paikalliset huumesiat puhelua mun paikkakunnalle ja kummasti tuntu kiinnostavan.

vaan eipä siinä kauaa kestäny kun kukat taas kukkii... :D
 

prowler

Member
THAT IS THE SPIRIT! Kaverin sanoin: Kaksi lisää jokaista vietyä kohden.

EDITTI: Noita festari"kauhukokemuksia" kuulee todella paljon. Vähän sääli että täällä on menty tuohon suuntaan asioissa. Ei tästä pitkä aika ole kun sai aivan rauhassa kärytellä festosvaaleilla...

:(
 

Piel

Active member
Veteran
Tincture seems to work at festivals but if there are cops and dogs at the entrance then good luck.
 
N

nukkumatti

Yo Piel..Those dogs can't smell shit in there!!!
Too much people and hasling! They only use them for the show imo..

At least I'm always loaded with goodies when I go for the fests..Never had any probs even I been petting dogs with plenty of joints in my chest pocket. I only smoke alone if I got a joint with me..No passing around or groups!!
Easy to do alone in the corner of the beer gardens/areas.
 
N

nukkumatti

Only time it really was a close call were on the KONEMETSÄ festivals.. My luck I was working there and We went to the area before those fuckers started raid every vehicle with dogs coming to the area! And we got plenty of....
Couple of friends just ripped the stash open and sticked small amounts all around the car..So the dog found just a small amount and all the rest passed !!
 

cob09

Member
Aivan järjenvastaistahan tuommonen festivaalikyttääminen on, vaan minkä mahtaa, sieltä kai sitä helpoimmalla saa lisää ihmisiä "tilastoihin". Vaan ei siinä, keksit tai kaakaot festareille tai sitten jättää käymättä.
 
L

Lapplandish

Nyt ei vituta vaan on niin suuri suru ettei voi käsittää..

Nyt ei vituta vaan on niin suuri suru ettei voi käsittää..

Joo tosiaan.. olipa mukava tunne kun pääsi töistä ja katseli että onpas komea ilma! Kohta puhelin soi ja sieltä ilmoitetaan että koira on todella sairaana kotona. Noh, ei kait siitä sitten kun kaikki lääkärit soittamaan läpi ja jahka lääkärin löysi niin kiiren vilkkaa sinne. Tyly diagnoosi - ei mitään tehtävissä. Ei voi sanoin kuvailla sitä tunnetta kun joutuu toteamaan lääkärille että nyt on eutanasia-piikin aika, tai siis lähinnä suostua siihen lääkärin ehdotuksesta. Voi elämä sitä järkytyksen tunnetta kun oma monivuotinen paras ystävä nukkuu ikuisuuteen omassa sylissä.. saas nähdä miten sitä tästä nyt sitten pääsee yli.. ei ole ensi kesäksi seuraa ulkohommiin, ei mihinkään muuhunkaan kylläkään - enää milloinkaan. aaarghh... kylläpä repii raavasta miestä syvältä sydämestä.. huh huh.. sais nää itku parku kohtaukset vaan loppua, vaan kun ei voi katsoa minnekään omassa kodissa ilman että näkee parhaan ystävän siinä tepastelemassa..:cry:

ei se auta.. onneksi se on päivä huomennakin - tai kelle on ja kelle ei.
 

kekkone

Member
Tsemppii Lappis!
Itellä ollu kans vähä samanlaisii kokemuksii..
Kyllä sit taas kesä ja kasvit parantaa fiiliksiä,
edes vähän.
 

Piel

Active member
Veteran
Otan osaa.

Kun edellinen koira kuoli niin huudin itkusta. Paras keino päästä takaisin satulaan on tilata uuden pennun.
 
N

nukkumatti

JEah man!
Koita jaksaa!!! Parhaan kaverin menetys on aina kova paikka!
 

prowler

Member
Iteltä ei ole vielä kerinny koiraa mennä kun ovat niin nuorukaisia vielä. Mutta sen sanon Lappish että uutta pentua vaan noutamaan! Aivan järkyttävää lämpöä tuo taloon sellanen pikkunen karvapallero joka diggailee pissata just sun kalliille karvamatolle ja retuuttaa sun arvokkaita asioita :D

Ennen ei ollu koiraa, nyt kun on niin ei vois olla ilman. Niin paljon iloa tuo elämään. Isot surunvalittelut sinnepäin!
 
Hi Finnish brothers(kan väl säge hej på Svenska oxå till Suomi bröder)! I wonder what strains you are growing in Finland that makes it to the finnish ? Is it only Danish strains and autoflowers who works for you or do you have any more strains that you are growing successfully ? I´m really curious on what works there, myself living at 60 north and i recently moved up here to the north( i used to live here 15 years ago) and it is a real challenge to grow here but you can no doubt about that. But please let me know what works for you and on what latitude you grow your strains at. . .
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
Just check out our ULKOKASVATUS-stickies here in the finnish subsection. Finland has the strongest underground movement in the nordic countries and we have tens if not hundreds of homebrew-polyhybrids that work outside. In the last few years ppl have started growing and outcrossings Danish genetics to our own lines with good results. All the good autoflowers will work for you also from the Danish genetics check out; Thyphoon, Danish Passion and Royal Dane (in that order imho)

Niin ja Lapinmiehelle osanotot ja peesailen Pieliä , että uutta puppyä vaan kotiin! :)
 
Last edited:
Top