What's new

Moosestelija Round 2

Ok viiminen viikko pyörähtää käyntiin, kaikki viisi RD:tä kohdanneet loppunsa. Neljä jaettu parempiin suihin ja viides vielä roikkuu.
Kastelun yhteydessä tunnelmointia. Kaks lempparia, molemmissa todella timmi ja paksu latva.



Seuraavaksi nähdään viimeisten fiilistelyiden merkeissä.

Hmm vois vielä näin jälkeenpäin miettiä RD sisätiloissa. Ehkä laitan jos ei innosta sijoittaa papuihin tai saa jotain pistoja jostain. Eivät kuitenkaan hermistelleet ja näitä vielä riittäs moneksi kerraksi. Jotenkin oudosti pidän näistä daneista.
Varmuudella voidaan todeta niiden imevän ravinteita kiitettävästi sisätiloissakin.
Olisin varmasti voinut antaa annostusten ylikkin BioNovalla ja övereitä tuskin olisi näkny.
Trimmaus oli ylihelppoa kun oli ajoissa lopettanut ravinteiden annon. Miltei jokainen trimmaamisen arvoinen lehti tippui viimeisillä viikoilla pois. Muutama napsu ja valmista tuli. keskiarvoksi neljästä tuli 25g per planttu ja viimeinenkin näillä rajamailla.
Polttona toimii ihan ok antaa pärinän päähän, ruumiissa ei oikeastaan tunnu ja muutenkin olo pysyy aika toiminnallisena (paitsi yhtenä iltana kun olin nauttinut reilummin, tuli näkökykyyn jotain häröilyä). Antaisin jotain 6/10 RD:lle sen pohjalta minkälaista kukkaa on tullu vastaan. Maut on ihan kohillaan näin ennen curetusta vaikea sanoa muuta ku että pikkasen karski.
 
Ollu vähän kiireitä ja muuta mielessä, kuvia en nyt sit joutanu laittaan.

Wonder Womanit kantoivat n.30g per kasvi. Nuput painaa, haisee ja maistuu. Haju on jotain bensamainen sitrus, ja joistain irtoaa imelämpi skunkkidunkki. Aika vahva haju irtoaa joka tapauksessa, saas nähä kun/jos curettaa. Maku on oikeastaan kaikissa hasismainen, yrttinen ja melko mieto poltettaessa.


Tätä WoWoa on jo kehuttukkin ja ite ainakin olen aivan tyytyväinen kaikinpuolin. Nyt on hyvä pitää vähän breikkiä ja seuraavan kerran sitten onkin setti valmiina... mitenköhän kookos :thinking:
 

Latest posts

Latest posts

Top