What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Διυπουργική σύσκεψη για τα ναρκωτικά

Διυπουργική σύσκεψη για τα ναρκωτικά

ολο το αρθρο εδω: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=337969&dt=16/06/2010 (και σε αλλα πολλα σιτες)

αντιγραφω την εισαγωγη

Ευρεία διυπουργική σύσκεψη για το πρόβλημα των ναρκωτικών θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος θα ανακοινώσει σειρά συγκεκριμένων μέτρων.


στη συσκεψη θα συμμετεχουν: οι υπουργοί Υγείας, Παιδείας, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Οικονομικών, Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας
---------------------------------

σχολιο:

1) μας το ανακοινωνουν μια εβδομαδα πριν
2) θα κανει ανακοινωσεις ο ιδιος ο προθυπουργος.
3) συμμετεχουν ΚΑΙ οι υπουργοι οικονομικων και εθνικης αμυνας (προτοτυπο, φαινεται να εχουν συνειδητοποιησει τις πραγματικες προεκτασεις του θεματος)



συμπερασμα: θα ειναι κατι δραστικο

ειτε θα εκπληρωσει το ονειρο ολων μας εδω μεσα
ειτε θα γαμησει την κατασταση ακομα περισσοτερο (πχ νομιμη κατοχη μικροποσοτητας αλλα παταξη καλλιεργειας)

την επομενη εβδομα θα ξερουμε λοιπον. ας ελπισουμε για το καλλιτερο
 
Last edited by a moderator:

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
όπα, κάτι γίνετε :)
thx για την ανακοίνωση pboom :good:
όπως ακριβώς το είπες pboom, θα δείξει το κατά πόσο είναι καλο η κακό.
πάντως πιστεύω ότι, με τέτοια κρίση, άμα κάνουν και καμια τέτοια χαζή, δηλαδή
να τα κάνουν χειρότερα, τότε είναι που θα φάνε εντελώς τα μούτρα τους .

θα ξέρουμε σε μερικές μέρες :clock watch:


μέχρι τότε :smoke out:
 
ακριβως.. αλλα επειδη συμμετεχει και υπουργος οικονομικων αλλα και εθνικης αμυνας ισως να δουμε ασπρη μερα
 
O

orfeas

Τι συσκέψεις και ιστορίες για αγρίους ρε μάγκες. Εδώ σκάνε βόμβες στα γραφεία των υπουργών...

Κι οι άλλοι διοργανώνουν διαμαρτυρίες για την ελεύθερη κατασκήνωση...
Άσε που έχουμε κοντέψει να καούμε κανα δυό φορές από αυτούς τους περίφημους εραστές της φύσης.
Έχω βρεθεί σε κανα-δυό τέτοιους χώρους και έχω δει την νοοτροπία των ελεύθερων,
Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, αλλά για μένα μετράει η τελική εικόνα η οποία είναι σκατό και δυσωδία μεταφορικά και κυριολεκτικά...
 
MIPOS EXEI KAI SXESI I VOMVA ME TIN YPOTHESI MAS? AN ITAN APOFASISMENOS O PAPANDREOU GIA NOMIMOPOIHSH DEN APOKLIETAI NA THELAN NA TOY XALASOYN TO SXEDIO KAPIOI "KYKLOI"
 
http://news.ert.gr/el/ellada/politiki/38222-g-papandreou-tora-einai-i-ora-tis-allileggyis

Σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για τα ναρκωτικά, με τη συμμετοχή 10 υπουργών και υφυπουργών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Κέντρο Πρόληψης της χρήσης Eξαρτησιογόνων Oυσιών, στο Ίλιον, προήδρευσε ο Πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην κατάσταση της οικονομίας λέγοντας ότι η κυβέρνηση βάζει τάξη στο χάος που κληρονόμησε από τη ΝΔ. Παρόλα αυτά, τόνισε, η κυβέρνηση δίνει βάρος στη στήριξη των κοινωνικά αδύναμων ομάδων. Ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν απαιτούνται πολλά χρήματα, αλλά χρειάζεται ανθρωπιά και ανοιχτό μυαλό.
"Ανθρωπιά και ανοιχτό μυαλό"

"Η χώρα βρέθηκε σε βαθιά οικονομική κρίση, κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σε πολύ πιεστικά περιθώρια και βάζουμε τάξη στο χάος, που υπάρχει" ανέφερε ο Πρωθυπουργός στη διάρκεια της εισήγησής του.

"Το κράτος είναι ο μεγάλος ασθενής, είδαμε ότι δεν σεβάστηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού και το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να προστατεύσουμε επαρκώς τον πολίτη και τους αδύναμους" είπε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι "για μας η οικονομική κρίση δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προστατεύσουμε τους ασθενέστερους, αντίθετα αντιμετωπίζουμε τα θέματα της καθημερινότητας, καθώς πολλά από αυτά δεν απαιτούν μεγάλα κονδύλια, αλλά διαφορετική αντίληψη, ανθρωπιά και ανοιχτό μυαλό".

"Μια ευαίσθητη πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων" σημείωσε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν "δεν υπήρξε πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών".

Σημειώνεται ότι σκοπός τής σύσκεψης είναι η κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου για την καταπολέμηση των εξαρτήσεων.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι "μπορεί η κρίση να επηρεάζει τις δημόσιες δαπάνες και απαιτείται πολύ προσοχή, πού επενδύουμε το δημόσιο χρήμα".

"Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης" τόνισε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα.

Ο Πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει προγράμματα για την ομαλή επανένταξη των εξαρτημένων, επανέλαβε παλαιότερη θέση του για διαχωρισμό χρήστη και εμπόρου και τόνισε, ότι πρέπει να δοθεί βοήθεια στον εξαρτημένο, όχι με ποινικοποίηση του χρήστη, αλλά με συμπαράσταση.

Παράλληλα, έδωσε μεγάλο βάρος στην πρόληψη και την ενημέρωση, που "πρέπει να ξεκινά από τα σχολεία" και ανέφερε, ότι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ζητήματα αυτά είναι σημαντικός, κοινοποιώντας ότι ο ρόλος αυτός θα αναβαθμιστεί με το πρόγραμμα "Καλλικράτης", που θα δώσει νέες δυνατότητες για την εκπόνηση νέων προγραμμάτων μακριά από το πελατειακό σύστημα γι' αυτό ζήτημα.

----------------

olo leei leei leei ade na doume to diaxorismo stin praxi.. kali arxi tha einai...
 

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
thx gia tin enimerwsi pboom :tiphat:

"Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης" τόνισε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα.
standar, opws panta aloste.... den to barethikan to idio paramythaki!
 
malakia pados kai ego pou nomiza oti tha eixe ta arxidia na kanei kamia varusimadi dilosi, paparia, ton eida na ta leei kai stis eidiseis, milage milage kai den elege tipota noima miden. apla gia na pei oti ekane diloseis pou eixe uposxethei. valan kai ton okana sti mesi an einai dinaton
 
O

orfeas

Όσο λιγότερες προσδοκίες έχεις, τόσο λιγότερο απογοητεύεσαι...
 
xtes eixe sinentefksi ston thodwraki o kaminis kai o boutaris. se erwtisi toy thodwraki an exoyn parei narkwtika o kaminis den apadise afinodas yponooumena, kai o boutaris eipe apla nai. oxi oti de to perimename. lete na mas kanoun olandia :)
 

Rondelia

Active member
Την Παρασκευή 25/2 η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή θα παραδώσει το νομοσχέδιο που περιμένουμε. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διαβούλευση στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, κόσμια και τεκμηριωμένα. Τα νέα φαίνονται καλά, αλλά περισσότερα σε λίγες μέρες....

Οι πληροφορίες είναι από το group του facebook "Συμμαχία αλλάξτε πολιτική για τα ναρκωτικά"

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ να συνδράμουμε.

epitelous nea!
 

Latest posts

Latest posts

Top