What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

FMonkey

New member
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012113032079_uu.shtml


"Sata kannabiskasvia
Tutkinnan aikana poliisi löysi myös isohkon kannabisviljelmän. Talviasuttavaan ulkorakennukseen oli rakennettu toimiva kasvatusjärjestelmä tarvittavine laitteineen.
Poliisin iskiessä rakennuksesta löytyi noin sata kannabiskasvia. Viljelmä oli aluillaan, mutta poliisin arvion mukaan kasvit olisivat tuottaneet sadon, josta olisi saanut noin 2,5 kiloa marihuanaa."
 

rasras

Active member
Kiitti kekkone:n olen lukenut samanlaisia tarinoita chilin kasvattajien piireissä. Tämä on surku hupaista. Suomen oikeus laitos on juuri tuota jutussa mainittua laatua. EI kannata joutua hovioikeuteen siellä tuomarit muuttavat sanomasi faktat vääristyneiksi valheeksi loppulausonnoissaan. Käräjillä syyttäjä ja tuomari ovat työpari päivästä toiseen. Reilua syytettyä kohtaan?
 

-BG-

Member
On se vaan niin sääli että ihmiset saa tommosen takia potkut duunista, ei voi ymmärtää...
 

prowler

Member
Liian pienet piirit. Enpä usko että kauheasti dramatiikkaa kehkeytyis Suomen isossa omenassa tällasesta. Voipi olla että teatterinjohtaja vaatis suojeluprosentteja :D

Voisin lyödä pääni pantiks että jollain on ollu minigrippi kaapissaan :tongue:
 

rasras

Active member
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kannabis+saattaa+aikaistaa+psykoosin+puhkeamista/1135263638085

Tässä aineistossa alkoholin käyttö ei vaikuttanut psykoosin puhkeamisajankohtaan.
Toi on melkein mahdotonta uskoa. Mielestäni kyseinen asia on todennettu useissa tutkimuksessa noin 50 vuotta sitten. Tiedä näistä mielestäni tämä on yhtä hauska vertaus kuin että kannabis on ollut 20-30 vuotta sitten jotain kenkäheinää. Ymmärtääkseni silloin oli paljon suositumpaa käytää hassista joka oli tähän päivään verrattuna ihan jotain muuta... Ja toiseksi eikös nämä erikoisen vahvat lajikkeet tule noin 30-40 vuoden takaa. Esim nevilles haze, old blue, train wreck, mecixo mountain haze, mazar-i.....
 

rasras

Active member
:laughing:Vuoden parhaat vinkit tunnistaa pössyttelijä.
Myös mausteitten käyttö lisääntyi huomattavasti, äiti kertoo.

Samaa propagandaa mitä bbc tyrkyttää 2011 julkaistussa sarjassaan:cannabis whats the harm.
 

cob09

Member
:laughing:Vuoden parhaat vinkit tunnistaa pössyttelijä.
Myös mausteitten käyttö lisääntyi huomattavasti, äiti kertoo.

Samaa propagandaa mitä bbc tyrkyttää 2011 julkaistussa sarjassaan:cannabis whats the harm.

No oot varmaa ite sitä mieltä, että jokasen muksun pitää alkaa poltteleen 13 vuotiaana, koska kyseessä on täysin haitaton ja terveellinen päihde, ihan vauvasta vaariin kaikki vaan jointti huulee.
 

Latest posts

Latest posts

Top