What's new

ultimul film vazut? recomandari filme/seriale?

brebo

Member
nu neaparat despre iarba....documentare interesante(georgrafice,istorice,stiintifice.....etc) eu unu recomand emisiunea lu' oreste(CODUL LUI ORESTE)super tare omu,om de cultura si imi place ca e printre putinii din generatia tanara care iubeste tara,e un patriot.o emisiune in care sustine si deschide subiectul despre cannabis,chiar si despre cartea "fratele meu,cannabisul":
Plantele intre miracol si mister(emisiunea are 8 parti)
http://www.youtube.com/watch?v=dd5j6njzgMk
documentare interesante:hmmmm pe primul loc Zeitgeist: Addendum(2008),Home(peisaje si o poveste "ireala" a pamantului),Baraka(1992)-peisaje,culturi si o viziune a vietii pur naturala,Quest for fire(1981)-un film despre inceputurile civilizatiei si a omului......lista e lunga :D

Respectele mele pentru Oreste, emisiunea lui e hrana pentru suflet si minte..are invitati exceptionali si strange practic in jurul lui, cred, elita spirituala a neamului nostru..
Cat despre Zeitgeist, tocmai a aparut partea a III-a, Moving Forward, un fel de sinteza cu adaugiri si mult mai bine structurata decat primele 2 parti..http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w
S-a mai vorbit si pe alt thread parca, dar merita amintit si DMT-The Spirit Molecule..http://www.youtube.com/watch?v=ubuTR5vXISA
 
G

greenstep

oreste-am devenit fascinat de emisiunile lui,nu mai zic cand sunt fumat o iau pe campii rau doar daca intru pe blogu lui....http://codulluioreste.blogspot.com
am inceput sa-mi cumpar carti pe care el le prezinta in emisiuni,usor usor incep sa inteleg totu',aveam anumite intrebari carora nu le gaseam raspunsu' dau un exemplu de emisiune.extinderea constiintei....http://www.youtube.com/watch?v=_BUbNic4HAo
omu asta e un cautator de sensuri si calator al mintii cu ajutorul substantelor,adica a ajuns la un nivel de gandire ca al samanilor cu ajutorul substantelor organice(o buna povata pt cei care consuma degeaba aceste plante,adica daca tot consumati faceti macar ceva cu substanta....o sa vedeti cum se afiseaza altfel lumea,natura,intelegerea,mintea)omu a umblat pe toate continentele si in toate culturile preponderent samanice(peru,tibet,africa,amazon,egipt,india,chiar si la noi in tara..pe urmele dacilor)...tot respectu oreste si celor care inteleg ce am zis mai sus.
zeitgeist 3-hmmm super tare nu stiam ca a aparut
brebo frate,tot respectu pt exemple....as vrea sa continuam pe tema asta....INSTIG LA CULTURA!!!!!!!!
 

gigi becali

Member
Ha HA ... acum miam dat seama ca sunt Gigi becali si ma postat un video despre oi fumate =)))
@ Greenstep ... fiecare om ce se implica in forumul asta sau in cultivarea unei plante interzise ... cred ca totusi cautca ceva mai mult decat e in viata de zi cu zii servita de sistem ... si chiar daca nu o face tot afla chestii noi care o sai schimbe punctul de vedere ... curiozitatea inseamna evolutie ... si imi place filmu lui oreste ... dar uneori o prea ia politic :| ceea ce mi se pare ceva foarte penibil ...deoarece politica e doar o imagine bine gandita. (cursul ei e prestabilit in functie de economie)
 
G

greenstep

man,e un activist! si cand ti-o arzi activist esti activist in toate domeniile(societate,cultura,muzica,politica si ce vrei tu)oricum nu il ridic in slavi daca asta ai inteles in postul de mai sus,ma refeream la invitatul lui(asa ca o prezentare pt cei interesati).....simplu si la obiecte oreste e un REBEL! in adevaratu sens al cuvantului...cat despre afirmatia ta prinvind activitatea mea pe forum stai chill ca ma implic 100% in cresterea acestui MEDICAMENT :D...ideea e alta,multi consuma prosteste,fumeaza o dau in caterinci,baga un house pokemonist(pacanele cum vrei sa-i zici :)) )mananca si dupa se culca....plm direct turma de cocalari!...a devenit asa un trend o moda pt multi,am destule exemple printre cunostinte....eu incerc sa arat sau sa propun o alta cale pt cei interesati...consumul acestui MEDICAMENT intr-o alta viziune,pur culturala,spirituala,"personala",autodidactica crede-ma ca ajuta!..... infine gata cu filosofeala, da niste exemple de documentare,filme ;)
 

ProCan

Member
Va recomand Weeds. :) E funny rau.Ma bucura serialul asta deoarece multi idioti/idioate vad cu alti ochi iarba dupa acest serial.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca papagaliceala aia schimba gandiri, iti sdai seama realitatea ce ar putea face? eu zic ca ala e serial care si un marian cu vise de dealar poate sa il faca. nu e ceva care sa zici ca e facut de cei care stiu cum merge treaba din inside.
 

ProCan

Member
papagaliceala schimba gandirile papagalilor.Sunt sigur ca sunt multi si prosti in tara noastra .Macar vad si ei ca in strainatate nu este asociata cu Diavoli:)) sau cu droguri tari,pur si simplu vad altceva.
 
G

greenstep

nu cred....ne pisam pe mentalitatea celor dinafara(multi papalapte si robotei),daca sunt la alt nivel social si financiar asta nu-i face mai superiori sau modele...vezi tocmai asta e treaba vai romania,vai saracie,vai ghetto,vai taranie,vai tiganie...avem multe atuuri fata de lumea dinafara...nu vezi ca facem ravagii inafara de la ilegalitate pana la oameni de cultura....plm atitudine bro ;)
 

brebo

Member
Weeds a fost simpatic 2-3 sezoane, oricum e un serial comercial, nu documentar, sa nu ne facem iluzii..conceptii nu cred ca schimba prea mult, mai ales ca la el se uita tineri, care oricum sunt deja deschisi in ceea ce priveste ideea..daca am putea sa injectam doze de Weeds pe OTV..ehhh..atunci am mai vb..:)

Si oarecum back ontopic, chiar daca nu prea are legaturi cu fata noastra..: http://www.vimeo.com/17808730
 
G

greenstep

corect man e un kitch!dar totusi o alternativa la otv(cum ai zis tu)pro tv(tigania tv) si alte posturi de cacao asortata.....smecher exemplu tau cu matrix ai inchegat tot ce am discutat pana acum,e un film pur concept rasta!
 

brebo

Member
Cum ziceam si pe chat lu explo acu cateva zile..mor de ciuda ca nu e legal verdele, sa ne putem intalni sa punem cap la cap ideile pe care le toarna maria, si nu numai , in capul nostru, sa discutam, mai cursiv, de chestii care ne intereseaza..:)
@greenstep, e clar ca suntem pe acelasi film, poate corupem si pe altii..:)
 
G

greenstep

frate nu vreau asta...eu am ajuns cu greu la filmele astea...prajit revenit iar prajit decazut depresii reveneala total bahaos,dar intr-un final am ajuns la echilibru si na acum uite parca se afiseaza o "iluminare"...sti vb aia-cine se aseamana se aduna...mai bine sa oferim la pokemoni si "ina hot" astia o alternativa,plm poate rasare vre'unu 2 din turmele astea.bless man
 

Latest posts

Latest posts

Top