What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

N

nukkumatti

Jeps.. ;) mä oon ainkain AINA tarjoommassa. Tai jos on jopot liian vahvoja niin heitän budaa. ;) todellakin sharing is caring!!
 
M

McCloud

Kävin vähän tarkemmin tiirailemassa omassa puutarhassa, siellä näyttäs olevan freakshow meneillään. Eli nelisen viikkoa kukkineet feminisoidut Ortegat puskee nyt banaaneja ja eilen popcornin seasta löytyi ruskeahko siemen. Mietin nyt tässä ratkaisua että kun kuitenkin puolet kukituksesta jäljellä ja puskee 90/10 suhteessa karvoja/banaaneja..
Kukitan loppuun vaan ja nyppäsen pois näkyvät banskut?
 

StonedGolem

Member
Freakshowsta tuli mieleen, että itellä on aikamoista sirkusta ollu kanssa omassa kaapissa. Ensimmäinen kaappikasvatus siis menossa. Sain kaverilta muutamat jo itäneet lr2-taimen alut kivivilloissa ja myös yhden piston chocolate chunkkia. Rytkyistä yksi oli vammainen, kun ei luopunut siemen kuorista millään ja lopulta kun irrotin kuoren, niin sen alta paljastui yksi sirkkalehti, joka oli valkoinen ja läpikuultava ja kova, eikä siitä muuttunut mihinkään. CC juurtui niin perkeleen hitaasti, että rytkyt saivat olla bubblerissa ihan keskenään pitkän aikaa. Ajoitus ei siis tuntunut menevän ihan nappiin.

Rytkyjen juuret ottivat damagea huonosta lannoitustavasta ja yksi lopulta sitten kuoli. Kaksi rytkyä jäi siis jäljelle ja lopulta sain CC:n myös bubbleriin, mutta kasvu on ollut TODELLA hidasta. Ajoitusta kuitenkin auttoi lopulta se, että nämä kaverin kaverin itse tuottamat lr#2-seedut eivät tunnu omaavan af-ominaisuutta, joten olen vegetellyt tässä niitä marraskuun(!) loppupuolelta lähtien :D Syy siihen on tosiaan se, että olen koittanut odotella chocon kasvavan sen verran, että laittaa kukuvalot päälle. Toinen rytkyistä viime viikolla kasvatti kuitenkin pallinsa ja heivasin kaverin roskiin. Jäljelle jäänyt LR#2 on niinikään vilautellut tuheroaan ja on melko harvahko lehtien osalta, mutta kokoa on aika perkeleesti. Choco jäänee aika onnettoman kokoiseksi, mutta kukuvalot menee päälle tulevalla viikolla, oli miten oli.

Ensimmäinen sisäkasvatus, niin on tullut niitä mokia tosiaan tehtyä. Onpahan tullut opittua taas kaikenlaista kasvien käyttäytymisestä. Saa nähä millaista satoa tulee, jos tulee :) Kompastellen ja horjuen jatketaan eteenpäin joka tapauksessa!
 
L

Lapplandish

Kukitan loppuun vaan ja nyppäsen pois näkyvät banskut?

noh.. melko turhaan mielestäni siinä lopussa enää banaaneja ja siemeniä toisistaan alat erottelemaan. kukitat loppuun, vedät silpuksi ja asetonia päälle. ei tarvi trimmata tuhansia siemeniä ja palleja tyhjän päiten..:wave:
 

StonedGolem

Member
Onkos muuten muilla kokemusta kaappikasvatuksissa lajikkeista, jotka ovat menettäneet af-ominaisuutensa? Onko sato ollut eri luokkaa? Jotain muita huomioita?

Edelliseen postaukseeni pitää vielä lisätä sen verran, että korkeutta tuolla ainokaisella lr2:lla on niin helvetisti, että täytyy varmaan sitoa aivan raivolla, ennenku lyö tässä kukuvalot päälle.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
ei tapahdu jos sekaan ei sotketa jotain mikä sinne ei kuulu.

autoflowereita jalostettaessa suomessa ulkona niiden koko tuntuu hieman kasvavan vuosivuodelta mutta autoflower ominaisuus tuntuu säilyvän käytännössä muuttumattomana, kasvit vaan sopeutuu paikalliseen ilmastoon ja veikkaisin tota kovaa valonsaantia keskikesällä olevan se suurin syy miksi kantojen yksilöt tuntu kasvattavan kokoaan onnistuneen ulkojalostuksen myötä.

ihmettelisin että mitä tarkottaa kun af-siemeniä tuottaa "itse" ? jokuhan ne "itse" on jossai vaiheessa tuottanut? jos tietää mitä tekee niin kyllä ne af:inä pysyy!
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
juu, ymmärsin tavallaan. sitä lähinnä itsepainotin että siementen tuottaminen hyvästä geeniperimästä vaatii käyttäjältä itseasiassa vähemmän tietotaitoa kun pelkän sinsemillan viljeleminen. jos urokset siittää nartut niin ei siinä pitäis mitään sen kummempaa voida mennä pieleen.

itse vaikkaan ko. skenaariota: suomifoorumin puolella löytyy kaikenmaailman kusettajaa ja nuo itsetuotetut af-siemenet taitaa olla sitä suosituinta kauppatavaraa basaarilla. varmasti tuhansia linnunsiemeniä lähteny ties millä nimellä ympäri suomenmaata juurikin tuolta kansanfoorumilta.

tai muuten vaan jossain vaiheessa joltain on mennyt siemenet sekaisin...
 

StonedGolem

Member
Ennemmin sit jälkimmäinen, koska kaveri sai siemenet kaveriltaan ja saman jäbän siemenillä kasvatettiin viime kesänä ulkona samaa lajiketta (jos se nyt sitten lr2 on) ja osa kukki, osa ei. Ulkonäkö oli silti samaa ja budikin toimi. Eipä siinä, että vaikka ei sit oliskaan lr2 toi planttu, kunhan jotain pesäntäytettä sais :)
 

StonedGolem

Member
Nyt kun asiaa tarkemmin ryhdyin ajattelemaan, niin eipä tuo kaapissa oleva yksilö LR#2:lta hirveästi näytä. Tollasia about etusormen levysiä lehtiä. Tosin se uros, jonka sen viereltä kaadoin, niin sillä oli kyllä juuri LR#2:lle ominaiset leveät lehdet. Jos ja kun tuo joku muu lajike on, niin olisi toki kiva tietää mikä, mutta se lieneekin vähän vaikeampi selvittää. Pitääpä kysellä kaverilta osaisiko sanoa mitä lajiketta olisi mahdollisesti voinut sekaan eksyä.

Kusetusta tässä ei kuitenkaan ole, kun kaveri oli itseään varten laittanu kivivilloihin noita ja poikkesin kaverin luona ja sain itse valita siitä mukaan muutaman ja laittoi ite loput oman lampun alle. Reilu kaveri muutenkin kyseessä. Sponssas suurimman osan viime kesän ulkokasvatussiemenistä ilmaiseksi.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
jees! :)

ihan inhimillisestä virheestä johtuen sekaan on voinut sotkeentua jotain muuta ku lousku kakkosta! sen mitä itsekin lr#2:sta kasvattanut niin tosiaan lehtien muoto on melko tunnistettava!

ja eiköhän sieltä pesäntäytettä tule kun heittää valojakson vaan kohdilleen! tsemppii! ;)
 

urpo

Active member
Muistelisin hamppufoorumilta lukeneeni jostain kepulisiemenpankista (en nyt muista mikä se oli) ostettujen "lowryder 2 fem" siementen olleen jotain aivan muuta. Kauheita hujoppeja, eikä autokukkimisesta tietoakaan..
 

StonedGolem

Member
Tulipa sit eilen illalla testailtua niiden ekojen maistiaisten jälkeen omia kakkuja. Puolikkaan vetäsin huiviin ja lienee seuraavalla kerralla järkevää syödä vieläkin vähemmän :D
 

Latest posts

Latest posts

Top