What's new

Semmost ja Tämmöst

N

nukkumatti

Tai sit alkoholi ja merisuola!!!
Jotain halpaa pudistus alkomahoolia ja muutama suola kide ajaa saman asian. :)

Ei tarvii montaa kertaa pyöräyttää ja puhas on.
 
K

Kukkamaisteri

Viemärinavaaja geeli/rakeet toimii hyvin, paremmin kuin tuo schmand weg.
 

prowler

Member
Mäntysuopa + hyvä harja :D

Jättää sen likoomaan vaan !kuumaan! mäntysuopaliuokseen ni lähtee harjalla kaikki. Tämä siis niille joilla ei vielä ole mitään superputsausnesteitä.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
hyvää uutta vuotta suomipuolelle!

tiiätte varmaan mitä luvassa vuodelle 2011, tuskin sitä tarttee enää ääneen sanoo!! :D:D
 
M

McCloud

Overgrow todellakin! Tuli sit taas imastua ennen tätäkin päivää lähes tulkoon koko viime sato, illaks nollavitose nyssykkä *FACEPALM*
 
N

nukkumatti

..?? siis 0.5 g ?
No kyllä kaupungeilla jengiä on jopot huulilla.Sharing is caring ! ;) Ei kyllä aina toimi mut jos mut näät niin tuubaa saat! :D
 
M

McCloud

Juu hyvät uudet vuodet unohtu toivottaa! 0.5g joo :D
Taidan pysytellä tääl landel kiitos kuitenki :D
 

StonedGolem

Member
Nollavitonen kelpais tännekki, että sais olla kuivin suin :( Toki ois lehtee ja kakkuja, mut kakkuihin en vieläkää kyl uskalla koskea sen viimekertaisen jälkeen :D
 
M

McCloud

Torttua suuhun nyt vaan ja ulos ihmettelemään raketteja monttu auki :jawdrop:

Oon tasan kerran syötynä nauttinu sopivan määrän, se tapahtu pakosta kun piti Thaimaas kuumotuksis nielasta junaan astuessa sellanen peukalonkokonen nugetti :D
 

cob09

Member
Owergrow todellakin. Aattelin näillä leveyspiireillä kokeilla ensi kesänä ulkokasvatusta ekaa kertaa. Napapiirin pohjoispuolella kun päivystelen. Lisäksi niin monta ja niin isoa projektia pystyyn kuin suinkin vain pystyn.

Mutta joo.. Miksi kusti ei polje :/. 8.12 lähteneet siemenet eivät tulleet koskaan perille. Siemenlafkasta lähettivät uudet tulemaan maanantaina, eipä ole näkyny. Viime viikon torstaina lähti saksasta tuleen uus diffuusori bongiin kun vanha oli matkalla hajonnut, ei ole näkynyt. Maanantaina lähti myös toinen siementilaus tulemaan, ei näy.

Alan kuumotella =D, mihin mun postit jää ? Perkele kustit nyt homma luistamaan. Ei täs muuten mut pitäs toinen projekti alotella, siidut puuttuu. Owergrow yeah!
 
M

McCloud

Oho, paljon tavaraa tulematta mäki melkein kuumottaisin sun tilanteessa varsinkin pienemmäl p.kunnalla.
Joku nyysii välistä? Kuljetusfirma? Tulli?
 

cob09

Member
No ittel on se etu ettei kämpiltä löydy kuin normi rizzloja, kasvatukset tapahtuu harrastetiloissa joita virallisesti en omista. Aika unelmatilanne siis. Kaikki tilaukset tullu tähän mennessä läpi, ja ikinä ei oo mitään ongelmia ollu viranomaisten kans näis hommis. Kyl mää kuitenki veikkaan et joulun jälkeinen vajaamiehitys postissa, kaikki postit tulossa kirjeenä, joten ei toimituskaan järin nopeaa. Pakko kuitenkin kehua dhl+itella jouluviikolla. Saksasta lähti maanantaina tilaus ja perjantaina klo 13 aikoihin soi ovikello, seurannan mukaan paketti vasta saksassa vaan sieltäpä tuli. Hieman iloinen olin, harmi että tosiaan tuo diffuusori oli rikki.

Noh kaverilta lainasin diffuusoria ja pesää ja tuli testailtua weedstarin in-line bong. Aivan jäätävä vekotin, tulee ihan hirveät hitit tosin kivan smoothisti. Liian vähän budia vaan oli kun edellinen projekti kusahti. Senpä takia owergrow overgrow, haluan päästä tilanteeseen missä budia ei koskaan lopu itseltä. Hieman vain ongelmallista, sillä täällä moni polttaa ja harva kasvattaa, kuitenkin periaatteisiini kuuluu, että kaverille kans.

Mutta Hyvää uuttavuotta kaikille! Sauhutelkaa te onnelliset kellä jotain on, itte tässä kitkuissa nautin valkkaria. Kohta paukutteleen raketteja, nähdään 2011!
 

-BG-

Member
Senpä takia owergrow overgrow, haluan päästä tilanteeseen missä budia ei koskaan lopu itseltä. Hieman vain ongelmallista, sillä täällä moni polttaa ja harva kasvattaa, kuitenkin periaatteisiini kuuluu, että kaverille kans.

Tähänpä onglemaan on olemassa helppo ratkaisu, pari puskaa lisää ;)
 
Top