What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ICE BABY

DK2670_01

Member
Hey alle sammen, her en ny måde at efterbehandle denne dejlige plante :jump:

Jeg var lige inde i butikken og invistere i et sæt BubbleBags til 950 kr , bare et lille sæt med 3 poser, 220u, 75u, 25u og en lille GENIAL klud jeg vender tilbage til ;)

Håndblender strippet fast (har brugt en lånt bubblelator før, men det er bare en mini vaskemaskine og aaaaaaalt for dyr, denne her løsning kostede bare 200 kr for blenderen)
645.jpg


VIGTIGT vandet skal være under 4 grader HELE tiden (jeg satte spanden udenfor til det var ca 8 grader, for at spare lidt på isterningerne) vandet kom dog hurtigt ned på 2.2
646.jpg


Tænd blenderen på fuld styrke og lad det står og køre i ca 15 min
647.jpg


Lad det stå og falde sammen i ca 15 min (jeg vil kraftigt anbefale at have en forstøver med pumpe (UDEN GØDNINGSRESTER) til at sprøjte på skummet, så falder det meget hurtigere sammen
648.jpg


Hæld det igennem en grov si og press let, det kan andbefales at bruge noget oste-stof og presse det sidste ud
653.jpg


HUSK at den pose med det mindste tal skal først ;) her 25u, med 75u inden i og til sidst posen med 220u
649.jpg


posen med 220u er faktisk bare en fin si og du kan ikke bruger noget herfra, bare ned i sien til det andet med det
650.jpg


her 75u posen, man kan samle toppen af posen og langsomt dreje den, så presser luften i posen lidt mere vand ud ;)
651.jpg


her 25u posen (har du en skål det passer posen, kan man lave et undertryk og suge det sidste vand ud i skålen, det kræver bare lidt øvelse ;) )
652.jpg


Normalt pleger det at være et rent helvede at tøre ICEen, det skal vendes og må ikke side fast osv. Her kommer vi til den lille GENIALE klud :D Da den også er 25u som den sidste pose så ligger man bare kluden på et håndklæde og våde ICE-skum/snask folder det sammen og presser vandet ud i håndklædet ... det virker bare SUPER ;) dog stinker håndklædet bagefter og har grønne pletter
654.jpg

655.jpg

656.jpg


Her de 2 poser fra 1. omgang tørret og hakket
657.jpg


Her 2. omgang, næsten lige så meget som 1. omgang
658.jpg


Normalt køre jeg kun 2 gange og laver cannabutter af resten, men nu prøver jeg med 3. gang
659.jpg


WOW det var sku meget i 3. omgang , jeg prøver lige en 4. :D havde ikke mere is så jeg droppede at teste en 5. omgang ;) meeeen tror ikke det bliver til meget
660.jpg
 

DK2670_01

Member
yep en i den stil :)

og JA totalt dyrt ??? slet ikke pengene værd ... og der er ikke engang et køle element i ? bare en lille plade i bunden der skifter retning OG en timer ;)

som jeg lige har skrevet til en M8 så brug en af de der flamingo kasser de holder godt på kulden OG så køl vandet godt ned i starten, jeg brugte kun 6 af de blå isterningsposer til det HELE :D
 

DonB

Member
Jeg syntes at det er meget nemmere med en vaskemaskine det sviner ikke så meget og så kan man ryge mens den vasker....
 
Hey buddy det ser ud til at være noget god ICE du har lavet dig dig der. Har også overvejet en bubbleator. men det er jo næsten bare en bordopvaskemaskine. Tror sq også jeg hopper på nogle BubbleBags, det ser jo fremragende ud det du laver.
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Bubblebags(bubblemans) koster næsten 2 gang så meget end bubbleator + sæt poser(1550- ddk)......... jeg kan anbefale vaskemaskinen. Har brugt den i snart 4 år nu med rigtig gode resultater.

før brugte jeg en spand og de diverse mikse redskaber og fandt ud at det bedste resultat fik man med at håndmikse med en træ-ske(alt for meget arbejde). Syntes altid at det blev for grønt med el mikser eller bormaskine og maling-mikser (ved ikke hvad det hedder med den der man mikser maling med) .

Men det ser sgu godt ud dk..... skal du presse det eller bliver det i granulat?

hygge

icetoker
 

Easygrowing

Active member
Veteran
JA du styrer for vildt 2670 absolut.
Måske du kan bruge fryseelementer en anden gang,dem man smider i fryseren og så have dem under baljen imens den står og pisker så vil kulden gå op i bunden jo.
Lavede lidt selv for noget tid siden på Ulduzen og fulgte CFP,s råd med og lige skylle slutproduktet i rent afklet vand,når det er i en pose altså,bare lige dyppe det og så kommer de overskydene farverester væk..

Nisseflot.

P.s og så er det osse de "gammeldags" kartoffelskrællere,som man stillede på bordet med groft sandpapir indvendigt eller anden anordning-men uanset hvordan og hvorledes,så skrubber de skrællerne og en slange i siden til og lukke vandet ud med-præcis som med en bordvaskemaskine..eller en vaskemaskine som Lolli fandt for ingen penge..en bajonetsav-de elektriske med variabel hastighed laver osse en bevægelse,som kan være til gavn,hvis man monterer noget fast på savklingen--mange mange muligheder og sjovt og lege Flemming Leth-behøver ikke altid være så "let"..en form for granulat tilsat-kan måske hjælpe med og få alle trics af-som ikke opløser sig vel og mærke..og intet afgiver-ved bare ikke lige hvad..
 
Last edited:

Ludo

Member
Har også overvejet en bubbleator. men det er jo næsten bare en bordopvaskemaskine.

Det ER en bordopvaske maskine......prøv engang at hoppe på det tyske ebay.......og søg på mini waschmachine. Der er de til en fornuftig pris......og med tørre anordninger osv........man får lyst til at masse importere......hehe
Man kan tage.....og det står der en klar i garagen ttil......En helt alm. vaskemaskine og klodse den op i arbejdshøjde.......sprit igennen systemet og et par kogevask med rent vand så er man klar til en ordentlig gang ice......iceberg.....hmmmm:ying:
 

DK2670_01

Member
altser nu har jeg prøvet den bobblelator 4 gange og det ER nemt og alt det der, MEN nu lavede jeg lige noget mere ICE igår og ud af 250 g tørret trim, fik jeg 18 g ICE og prøvede at køre 5. gang også bare for sjov, og det gav stadigvæk noget ... måløs ... SÅ meget ICE har jeg aldrig fået med den vaskemaskine ;)

3. omgang med vaskemaskinen og ICEén blev meget grønt, her med´håndblenderen blev 5. omgang ikke engang lige så grønt som 3. med vaskemaskinen

Men kan man få fat på en billig vaskemaskine så GO for it :D

Ang mærkevare og pris .. så er de her poser ALLE pengene værd og bare holder og holder ;) bare den lille klud, på 25u der er med, er simpelthen GULD værd ... det tager INGEN tid at tøre ICEen og jeg kunne køre det igennem min si om morgenen UDEN at der var noget som helst der satte sig fast i sien ... hvilken lykke ... alt magt til dem lille klud ;)

Men som sagt så slutter jeg af med at si mit ICE så det bliver næsten pulver og så lidt over på et bong hovet i ny og næ :D så i denne her omgang er der til et par ÅR med de 31 g *LOOOOOL* og tænker man så på at skulle man købe ICE så er det 250-350 kr pr gram ... så er de sku meget hurtigt tjent sig selv hjem igen :D

Lige så snart Harald nyborg får den mørtel blander hjem (en gang i marts) så tror jeg den bliver perfekt til ICE :jump:
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
3. omgang med vaskemaskinen og ICEén blev meget grønt, her med´håndblenderen blev 5. omgang ikke engang lige så grønt som 3. med vaskemaskinen
:comfort: 5 gange!!!!!!! hold da op det må være meget resin på dit trim eller den flødepisker i stykker.

jeg tror jeg har aldrig hørt om nogen som har pisket rundt i den samme spand hele 5 gange....... :tiphat:

lidt ice fra den vaskemaskine:

picture.php


picture.php


;-)
 
Last edited:

DK2670_01

Member
Tror sku du har ret Tolker .... Det virker nogen lunde det ICE her, men DET der virkelig gav mig en grim mistanke var at det ikke smeltede på bonghovedet ... hhhmm der gik godt ild i det ?? det er sku nok et godt tegn på at den pisker har været aaaaaaalt for volsom, og meget af det ICE bare er plante rester .... bummer

MEN jeg giver ikke op og har købt en mørtel blander til 40 kr, jeg lige sætter på en bore/skrue-maskine :D den køre kun 450 omdregninger og så prøver jeg igen ;)
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Ja det har jeg også oplevet ven... til sidts brugte jeg bare en træ ske og rørte lige så forsigtig i en 1/2 time. Så kom der full melt i posen.

Ang min vaskemaskine kører jeg kun 5-10 minuter første run til at få den gode fløde og så 15 min anden run.... for letmælk :)

Jeg tror du vil opnå meget renere produkt med den mørtel blender.... og rør relativ kort tid til den første run. Du kan jo altid få resten ud med flere runs men efter min mening er det meget federe at få lidt midre af top kvali end at få lidt mere vægt og lavere kvali!!

Du kan jo trække bho eller qwiso ud af det mindre rene hash.....eller lav tincture eller piller!!

ha en go en ven

icetoker
 

DK2670_01

Member
Det går sku ikke med den el-pisker ... så en ny løsning må prøves :D

en skrue maskine med kun 450 omdrejninger sat fast på en lille hurtig samlet anordning
663.jpg


på med den malingsblander
664.jpg


en skruetvinge og vi er igang ;)
665.jpg


og så ellers derud af :D
666.jpg


3 gange kørte jeg så var der ikke meget tilbage, til venstre 75u og til højre 25u
667.jpg



Konklution nr 2. ... klart mindre men også bedre ICE :) meeeeen langt fra den "gamle" standart med den vaskemaskine jeg lånte den gang ;) Så ud på nettet og søge :D
 

doktoren

Active member
Hvorfor gøre det hele sværere og mere kompliceret end det er ??

Du behøver slet ik den der fancy vaskemaskine eller alle mulige andre anordninger. Brug en grydeske eller lign. og rør rundt med den i min. 10 min. Gør det 3-4 gange og du har et ultra potent produkt. IMO er det ice du fremviser ikke værd at ryge. Alt for grønt, det ligner jo noget man vil trække på ;)

Doks honest opinion...
 

DK2670_01

Member
Hey Doc., tolker og alle i andre :D

Det er netop jeres ærlige mening jeg er ude efter, så tak for det ;)

Nu flere konstruktive erfaringer/meninger der kommer med her i tråden, nu mere tid/penge spare jeg vel andre, der også bare VIL prøve sig frem og ikke bare kan tage den "mest populare" løsning :)

Som sagt startede jeg med at lave ICE med en Bubbletor og har fået et KANON resultat ud af det ALLE gange, de fleste gange har det set ud som det her i starten, MEN langsom og time efter time har det skiftet farve :D nongle gange til helt sort ICE, efter lang tid, andre gange bare lysebrunt. Det her har bare IKKE skiftet farve og smelter helder ikke som det ICE fra vaskemaskine gjorde ;)

Men mit indre egern (min ADHD) gør at jeg ikke bare kan lade være med at eksperimenter så jeg kan få det bedste resultat på den NEMMESTE måde *GG* man er jo en typisk "Lazy smoker" :D OG så er jeg bare ikke typen der bare køber de løsninger der ER på nettet, da mange af dem "bare" sætter et klistermærke på og sælger det til den dobbelte pris. DIY is the way

Men jeg vil da KLART lige prøve "The Spoon way" inden jeg bestiller en vaskemaskine fra nettet, så kommer det resultat jo også med her ;) Kom lige til at købe en lille isternings maskine (10-12 kg i døgnet) så der er IS nok til at lege med :D De ville have 1499 for den i butikken, men på nettet stod der 799 ? Så jeg fik lige lusket et "Pris Match" ud af sælgeren :D:D:D LOVE El-giganten ;)

MEN der er jo også den faktor der hedder vådt/tørt trim !!! Hånd mikser forsøget var med tørt grindet trim og Skruemaskine forsøget var med HELT frisk trim, der lige var blevet klippet igennen med en saks

Jeg har kun kørt med frisk trim, da jeg kørte med vaske maskinen, det røg direkte fra kugle trimmeren i en pose og i fryseren, ;) ikke noget med at tørre det !

Hvad siger jeres erfaring ang Vådt/tørt trim ??? både med "Ske" og "vaskemaskine" metoderne. Jeg ville mene at det er bedst med tørret trim der har ligget længe, da det har "curet" rigtigt ... eller hvad ???

Det trim der har ligget i fryseren kan vel ikke blivet "curet" på samme måde, når det er vådt og koldt ??? eller betyder det kun noget når det er QWISO eller BHO der skal laves ???

hehe ... jeg KAN bare ikke lade være *GG* Men hvis man nu ville udvide "Spoon" metoden bare lidt, så kunne den her jo være et godt bud :D
wonderwash-mini-washing-machine-21271493.jpg
 

DK2670_01

Member
Surfede lige nettet for vaskemaskiner og her er resultatet ;)

Jeg ved at den originale BubbleLator kan have max 0.5 kg trim og da den ligner den på 1.5 kg mest kan man vel regne sig lidt frem til hvilken maskine der passer til ens behov :D

hånd masskine 450 kr dansk site (? L vand / 4,5 kg vasketøj)
http://www.neergaard.com/indhold/produktblad.asp?productguid=2959

den biligste 330 kr. (7-10 L vand / 0.6 kg vaske tøj)
http://viewitem.eim.ebay.dk/TV_Werbung_Mini_Waschmaschine_Miniwaschmaschine/230483567052/item

Den der mest ligner originalen 590 kr. (14 L / 1,5 kg vasketøj)
http://viewitem.eim.ebay.dk/LUXUS_MINIWASCHMASCHINE_15_KG_FR_CAMPINGSINGLES_ETC/360264736215/item

XL versionen 745 kr. (? L vand / 2 kg vasketøj / 1,2 kg cetrafuge)
http://viewitem.eim.ebay.dk/Mini_Waschmaschine_Miniwaschmaschine_Schleuder_Camping/400168061532/item

XXL DeLuxe versionen ca. 900 kr (? L vand / 4,5 kg vasketøj / 3,5 kg cetrafuge)
http://viewitem.eim.ebay.dk/AKAI_MINI_WASCHTROCKNER_WASCHMASCHINE_TROCKNER_TOPLADER/330506004226/item
 

STRANDvasker

Active member
HIGH

HIGH

HIGH 2670

Konklusioner efter mange vask:

Trim Tørt : Godt resultat og vasker du eks i vaskemaskine kør 3,7,12,15 og evt et 45min run og du vil have mulighed for et godt produkt da det jo helt afhænger af hvad du kommer i:)

Trim Vådt : Kan give ok resultat ved at komme direkte i men at anbefale vil være at fryse det mindst i 14 dage og gerne over 3uger så når du skal bruge det er det gennemfrosset og du vil hve nemmere ved kun at få "resin dråberne" af i stedet for at få "stænglerne" med som reelt kun er sugerør:tiphat: og så self vaske samme tider hvis vaske maskine ellers skal du bruge træske de første par gange og derefter bruge "maskiner" . Hertil kommer når man så har fået filtreret produktet vil det ha større chance fpr at kun være dråber og er det tilfældet skal man bruge de "klude" som du har meget nænsomt da det mindste tryk får "dråberne til at sprænge og smelte og du vil derfor ha meget svært ved at tørre dit slutprodukt og samtidig få en smag der går lidt tid før forsvinder ig har man ikk tålmodigheden så når man ikk at smage hihihi

Når de to ting er sagt skal det dertil huskes at jo mere dit trim blir knust klippet osv jo større chance er der for at der kommer plantemateriale/plantefarve i dit slut produkt og at jo flere filtre du har jo større chance er der for at du hiver noget super nice røg op af poserne.Og skal chancerne for at lave fullmelt være større skal du efter min mening bruge frosset frisk trim for det er der jeg har set flest lave det fra og så kan man eksperimentere ud derfra.

Buds Tørre : Buds tørre giver et ok resultat og du vil oveni hvis du ikk vasker dem til ukendelighed kunne tørre dem og lave olie på resten og ende op med en meget rødlig olie som hvis du eks har trukket på super maroc den bedste du kan finde:) Problemet herved er i mine øjne at du ikk får den samme ratio ud af det som hvis du feks brugte rigtig frosty trim og i min verden vil det være bedre at lave drysift og så rense det hvis man skal igang med buds da der ikke vil gå så mange dejlige smagsstoffer terpinoder etc grimme grimme ord men rigtigt.

Buds Våde : Klart et meget lille afkast men kan egentlig ikk sige om man vil kunne vaske sine friske buds eks 4min og tage dem op tørre dem og bruge det som en slags vandcuring ved godt der er taget noget fra men nogle vil ikke have det stærkt dunno. Men konklusionen er i min verden har man buds nok kunne det nok være man brugte friske buds men det kommer nok en til gode hehe

Lidt af mine erfaringer håber det sparer dig for lidt arbejde ellers spørg har måske stået i situationen selv.

STRAND washing by
 
Top