What's new

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

Nah finnish goverment is a joke. Bombarding them will not make any difference, in either way. I'll be damn near blown to pieces by suprise, if Finland would be amongst first EU countries to tackle their drug policies.
 
M

McCloud

Alko sen verta vituttamaan toi aamulehden kirjoitus poliisivaltiosta että piti ihan laittaa Hullu Juttu-ohjelmaan pyyntö että käsittelisivät tätä.
 

Seeker

Member
Siis tää oikeuksien riistäminen ja tarkkailu/rekistöröinti on IHAN GLOBAALI AGENDA!!
Ruotsi on yks johtavimpia maita siinä...
Ei ole mitään itse Suomen kaa tekemistä, vaan sitä voi kutsua NWOksi tai miksi nyt haluaa..

Enemmän organisoitua vastarintaa tarvitaan, mutta ensin pitää kaikkien tietää mitä ja keitä vastaan taistellaan!
 

Seeker

Member
Kyllä sillä mulle on Suomen kanssa aika vitusti tekemistä. Satun näet asumaan täällä..

Tottakai! tarkotin tietysti että Suomi on vain yksi joukossa kaikkia maita missä kansalaisilta riistetään hitaasti mutta varmasti oikeukset ja vapautta pois..
 
L

Lapplandish

Paras keino saada nämä turhuudet poistumaan on vain olla täysin kommentoimatta niihin mitään.. ei lähde lapasesta kun kukaan ei puutu asiaan tai puhu siitä edes mitään.. ja kait tälläkin foorumilla voi asettaa jonkun käyttäjän viestit pois näkyvistä jos ei kiinnosta lukea? Ei ole ollut tarvetta moiselle, niin en tarkemmin tiedä..:)


Edit:
Tästä voi asettaa jonkun käyttäjän viestit pois näkyvistä, jos ei kiinnosta lukea. Siitä vaan handlea listaan ja okay:t perään.
 
Last edited by a moderator:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Elä elä! Saatiinhan siinä seitsemän kriminaalikaappikapinallista kiinni. Oikein sakot saivat!

Ei vaan, kiinnostais kanssa tietää, et paljonko ne parikymmentä asianajajaa laskuttaa valtiota tästä, paljon maksaa sen typerän syyttäjän & kyttien täysin hassatut työtunnit, turhat kotietsinnät..

Puhumattakaan tuosta, että jos sä syytät yhtä liikettä rikoksista, samaan aikaan annat muiden myydä samaa roinaa ilman mitään noottia, niin eikö se ole kilpailun rajoittamista? Ai vittu, että toivot peukun jäbien nostavan jotain syytteitä tästä, bisneshän on auttamati nurin..

Tyhmä kuspää tommosesta syytteitä nostaa, ois tullu multa kysymään, niin oisin voinu saman päätöksen lyödä hanskaan ilman sen kummosempia miettimisiä tai istuntoja, koska aivan selvä juttuhan tuo oli.

:tiphat:
 
M

McCloud

Ai ai mitä uutisointia perjantain kunniaksi!
Kyllähän tuon arvasi että syytteet hylätään lähes täysin, harmillisen paljon on kyllä pulju menettänyt myyntiä asian käsittelyn aikana :(
 

offthehook

Well-known member
Veteran
I hope those pigs are not able to pull the same thing again anymore after this precedent.

Looking forwards to see Growshops popping up everywhere in the country now. :)
 
Top