What's new

Moosestelija Round 2

Viimeaikoina vähentyneen lääketarjonnan ja kiristyneiden hermojen vuoksi päätin ottaa vaihteeksi härkää sarvista.
Aloitin siis oman sisäkasvatuksen toista kertaa. Ensimmäinen oli surullisen huonolla menestyksellä kasvaneet mandalan siidut. Unissani etsin vieläkin syytä tälle.

Se menneistä nyt on vuorossa kesän ulkohommista syntyneistä pavuista, RD:tä sisällä. Näitä laitoin 10 kpl kaikki ovat itäneet mutta lamppujen vähyyden vuoksi 2 huonommin menestynyttä on nyt siirretty vähän pienemmälle huomiolle.

Lisäksi hommasin 5 femmattua Wonder Womanin papua (Nirvana).
Kaikki viisi mullan pinnalla ja nyt ikää noin 4vrk. Ovat ottaneet alkunsa hieman hitaammin kuin RD:t ja kasvattaneet samoissa olosuhteissa reilusti enemmän vartta. Ovat olleet tuon ison eslin alla niinkuin rdt mutta tänään vähän vaihtelin lamppujen järjestystä jotta kaikki sais tasapuolisesti valoa.

Näistä 15:sta toivon saavan sitten pitkän vegen jälkeen ainakin 8 narttua (Kymmenelle olisi kukitustilaa).
Jotka kukitetaan sitten tulevana joulukuussa (veronpalautukset) ostetussa Darkroom setissä 600w, cooltube.
Sit vielä vähän kuvaa

 
15.11 RDt muuttivat uusiin multiin ja isompiin yksiöihin.
WoWo pienokaiset ottavat vielä aikansa, toisia lehtiänsä aloittamassa.



Ekas kuvas näkyy nuo kaksi pienempää RD viettävät laatuaikaa kaksiossa josta tulee kommuuni. Asensin sinne vielä kaksi papua. Tosta ämpäristä jos jotain tulee nii menee se varmaan aikalailla butterin tekoon. (aina mietin eteenpäin ja tulevaa, mut se on vaa mun luonne)
En osaa käyttää tota emännän superkameraa sit yhtään.
 


10 päivää isompien astioiden käyttöönotosta ja viikko viime postauksesta.

WoWo:t ovat alkaneet kasvaa ja noiden n.1,5lt astioiden tila on luultavasti käytetty loppuun joulukuun ekalla viikolla. Nyt siellä näkyy reilummasti haituvia pohjalla ja kyljissäkin alkaa jo muutamia haituvia kulkemaan.

RD:t ovat nyt alkaneet luoda sivulatvoja ja tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Darkroom setit on tilattu ja saapumista odottelen tuonne joulukuun tokalle viikolle. Eli ainakin kaksi viikkoa vegeä vielä jäljellä.

Hmm miten menettelisistte, kun olen miettinyt vaihtavani nykyisen valojakson näille kahdelle viimiselle viikolle 18/6 kun nyt se on 20/4.
Eikö tämä tukisi positiivisessa mielessä tulevaa 12/12 jaksoa?
 
Siellähän ne köllöttelee, lopussa kiitos seisoo. Tuo tarjonnan kuivuus on jo jatkunut myös näillä seuduilla vuoden, joten päätös vuosi sitten alkaa kasvattamaan taas itse oli aivan oikea.

En tiedä, onko sillä isompaa merkitystä tuolla valojaksolla. 24/0:stä tarvetta poissiirtymiseen on ollut ainoastaan, että on tarvinnut edes vähän aikaa päivästä hieman viileämpää kaapissa tai säästää vaan sähköä. Monenlaista on tullut kokeiltua ja aina on ollut tuloksena kukkaa, kun lopulta ajastimet vääntää 12 tunniksi valoisaa ja 12 tunniksi pimeää. :)
 
Morjens, täs on nyt käännytty 12/12 valojaksoon 6.12 itsenäisyyden kunniaksi. Helppo samalla muistaa "milloin laitoin, kauan täs ny on menny?"

Joo elikkä 2vrk kohta takana ja neljä narttua, yksi uros tunnistettavissa Daneista. Jännä et heti tuli karvoja ja vaan yhden uroksen tunnistin tarkkaan tiirailemalla. Kolmen kohdalla vielä arvotaan sukupuolia.

WoWot istuvat nyt toista viikkoa isoissa asumuksissa ja kasvu alkaa selvästi nopeutumaan...

12/12 vaihdon yhteydessä saivat Danet ensimmäiset miedot lannoitteensa BioNova soil ja PK 13+14. Ensi viikolla ajattelin aloittaa miedon lannoituksen myös WoWoille.



Tokas kuvas näkyy etuallalla vahingon yhteydessä latvottu RD (puolet lähti perskeles) jonka sukupuolesta ei selvyyttä.

Tältä erää Darkroomia ja 600w odotellessa. Tällä viikolla luvattu saapuvan, olis kiva jo nakata natikan alle nuo.
 
Hm? Joulu on tulossa ja lomastressi pukkaa päälle pahasti. Ongelmana on se että uudella paikkakunnalla asuessani en ole saanut kuin muutaman luotettavan kaverin, joista kenestäkään ei ole joulun aikana kasveistani huolehtimaan.

Eli miten te näkisitte kasvien pärjäävän mullassa 3-4 kukitusviikolla yksin, tai kauanko? Matka on pakko tehdä vaikken tahtoisi, ja kasvit jäävät yksin. Mietin et jos kastelis oikein kunnolla et vesi oikein loroo ruukuista ulos, niin ehkä sillä ne menis sen viikon juuri juuri.

Siis tavoitteena on kuitenkin se ettei kasvir tästä kärsisi kummemmin ja saisin ilman kuumotuksia käydä pikavisiitin pohjolassa.

5 Royal danea on 7lt ja WoWot 13lt asioissa
 

prowler

Member
Tarpeeks isot aluslautaset vettä täyteen ja peittää ne vielä valolta niin varmasti riittää. Hyväähän se ei tee, mutta pärjäävät kyllä varmasti. Seisova vesi menee pilalle valossa parissa päivässä ja peitettynä kestää kauemmin - tosin ei se vesi siellä kerkeä edes seistä kovin montaa päivää.

EDIT: Jos sulla on aikaa kattoa paljon imee esim. kahessa päivässä niin sen mukaan viikoks... Nuo ei mitään hirmu isoja ole että ei ne hirvittäviä määriä litki sitä nestettä...
 
4 päivää nyt menee kevyesti, jos eivät ole hirmu pienissä ruukuissa tai sitten loppukukinnassa. Viikko olisi se aika, kun omia multakasveja kutsuisin ketään kastelemaan. Kastelee vain läpimäräksi.
 

kalastaja

Member
Kunnon kastelu ja muovipussi päälle tai märkää sanomalehteä. Pitää kosteutta mullassa. Eiköhän noilla viikon pärjää :joint:
 
Ok jos sitä sit just nuo pyhät kävis pyörähtämässä. 22-27.12 niin luulis pärjäävän kiitoksia vain kaikille, ja kyl on kasvit suurentuneet. Pitää laittaa kuvia vielä ennen lähtöä. Saan sen teltan ja natikankin aivan lähipäivinä we will see....
 
Thanks thanks, kuvia tulee lisää kunhan saan uusi kasvatus-setti saapuu (perjantaina hope so) Ollu vähä myöhästelyitä paketin toimituksessa.

Ok nyt taas mahd. laittaa kuvia. RD 30pv kukituksella, wowot sellaisella viikolla jäljessä.


Royal Danet, kaksi alkanu pulskistumaan ja kolme muuta vielä vähän odottelee. Yksi Dane halus kasvaa hujopiksi sitä vähän sitonu et pysyy valossa


WoWoa viimises kuvas on vaikea tapaus ei tahdo vain parantua. Joululoman jälkeen hän kellersi laikukkaana, kuitenkin se korjaantui nopeesti.
Nyt sit reilun viikon ajan ollu lehdet käppyrällä, typpiöveriltä näyttäis vaikkei typpeä ole ollu vähään aikaan saatavilla. Kerran nyt huuhdellutkin ton. Yksi musta lammas porukassa ei kuitenkaan paljon stressaa.


Ryhmää

Nyt sit kastelemaan ja kahvikupilliselle aurinkoon
 

StonedGolem

Member
Kiva nähä RD sisätiloissa :) Olis kiva itekin testaa joskus noita tanskalaisia sisätiloissa. Millanen tuoksu lähtee? Tosin taitaa noi toisetki vähä sekottaa hajua...
 
Jotain sitrusta hedelmäisen suuntaan muistuttaa royal, wowot ei niinkään vielä tuoksu. Olivat vähän nuupahtaneita tänään, annoin ehkä viimeiset kasvuravinteet kun äskettäin kastelin
 
Top