What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Kun ei ole parempaakaan tekemistä

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Hampun valeraskaus?

Tapahtuuko sitä? Olemattoman isukin pölyttämät siemenenalut vaikuttaa kaikki räkäpäiltä.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
tuntus tapahtuvan. itse olen parikin kertaa ollut sekoamisen partaalla kun olen yrittänyt selvittää miks osa karvoista kuolee ja budeissa on räkäpäitä vaikka ei ole ollut talossa yhtäkään urosta tai hermusta.

jostain sitä vaan tulee!
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
No pitänee toivoa ettei kovin suurta siivua lähde sadosta, jospa se siitä. Jännä kasvi tuo hamppu, jaksaa yllättää.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
itse jaksoin hakea niinkin korkealentosia vaihtoehtoja, että noi pikkukärpäset ois jollain tavalla liittyneet noitten räkäpäiden syntymiseen, älkää kysykö miten!

oikeastaa en koskaan keksinyt mistä ne räkäpäät johtui mutta silti veikkaan että jossian kasvissa on ollut naaraskasvin sisällä joku semi-steriili banaani joka on levitellyt pölyä.

koskaan en oo oikeita hermissiiduja saanut aikaan vaan aina ne on näyttäytynyt pieninä(ehkä 20 kertaa pienempiä tavan siementä) kokoisina räkäpäinä joita löyty aina yksi "pölyttyneen" valesiemenkodan sisältä.
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Mulla on varmasti kesältä jotain vanhaa pölyä kaapin nurkissa, ehkä siinä on juuri sen verran ollu potkua jälellä että alkio on pölyttyny muttei kehity loppuun asti. Ehkä. Kärpäsiäkin löytyy ja kahta lajia vielä, neemille ollu käyttöä.

Ohan tää toki parempi vaihtoehto ku että kasvi olis käyttäny kaikki voimansa noitten siementen kypsyttelyyn.
 

Tuco Ramirez

Active member
Kun ei ole parempaakaan tekemistä niin suosittelen lämpimästi päräyttämään itsenne kunnolla kuutamolle ja tekemään reissun Kasvitieteelliseen puutarhaan. Ei maksa juuri paskaakaan ja on taatusti kokemus, jonka muistaa pitkään! Itse tunsin olevani kuin maailmanympärimatkalla ja onnistuin eksymäänkin pariin otteeseen Amatsonin sademetsään.:jump:
 

Furfur

New member
Karstaa kyykäten kynttilänvalossa. Ekologisuus on POP!


1294947365916064.gif
 

Budi Spencer

New member
Out of the Weeds: the people of pot county

Out of the Weeds: the people of pot county

Heipsan kaikille taas!

Jotta maailma olisi edes hieman parempi paikka elää, voitaisiin ottaa tuosta videosta mallia..siitä tulee niin iloiselle päälle, varsinkin kun odottelee vielä ulkokasvien kypsymistä

Out of the Weeds: the people of pot county

http://www.youtube.com/watch?v=yzKHZ16eTNw&feature=watch-vrec

TerQin Budi Spencer & Vihreä Pieni Ganjanomi Florense Hill
 

kooljay

Member
Jos ei oo parempaa tekemistä niin kelailen mitä tekisin jos mulla olis teräsmiehen kyvyt.. Sitähän olis ihan pysäyttämätön.. Kun kryptoniittia ei ole olemassa, HAHaHaa se olis kyl poikaa
 

Latest posts

Latest posts

Top