What's new

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

MJgrow

Active member
intradevar... e mult prea mare doza de paranoia.

de la un cacat de gram de buruian unii ar fi in stare sa se mute si intr-un canal.

Las poate peste mii de ani cineva o sa se destepte si o sa legalizeze si la noi sau sa tolereze. Nu o sa mai fie discutii in contradictoriu, gabori care fug dupa copii care vor si ei sa faca un 20 de lei de la o tipla. si asa mai departe...

si asa ca suntem sclavi in tara noastra si puscariasi... nici nu stiu cum sa o mai zic. Suntem atat de naivi incat unii ne fura din buzunare chiar cu aprobarea si voia noastra.... a ba nu ! noi le dam banii pe care nici pe departe nu ii merita.

Si cand stii ca te chinui, poate uneori te-ai rupt de la o bere sau de la ceva, ca sa faci o economie cat de mica de bani... te gandesti ca trebuie sa dai taxe, impozite, pe pizda mamii lor. rovinete electrice... cat mai multe capcane sa te futa sa te prinda sa te incrimineze in orce fel posibil si imposibil.

Apai te gandesti frate ca daca tu ai un cacat de planta crescuta la un cacat de bec chinezesc pe mercur, si iti vine gaboru si te ia la misto sau te pun intr-o lumina de infractor/criminal/terorist. Il astepti cu un iatagan si primul intrat primul decapitat.

Macar stii ca te duci la parnaie din cauza ta, ca ai facut o greseala si nu ca ai incalcat niste sfori politice si afaceri deastola care le pompam bani la ghiseu. orcare ar fi ei.

Eu nu mai am nimic de zis in privinta asta. in orce caz la noi deocamdata nu se schimba nimic nici la cel mai jos nivel, si nu ma refer la legalizari sau altele. populatia trebuie sa faca o schimbare dar nu in parlament, ci in capurile lor futute si indobitocite de atata comunism.

Romanu care vine de la munca dupa 12 ore de tras in jug, isi cumpara un cacat de pet de bere la 2 litri si se pune pe fotoliu, si ghici se uita la blonda lu bote sau irinel columbeanu. Eventual de suparare mai trage o bataie la nevasta si la copil ca are de platit banci si datorii.(alea facute clar pe un televizor sau un frigider de 10 mil chiar daca are de platit vreo 3-5 ani )

pizda masii
 

MJgrow

Active member
nu e neaparat vorba de criza aici ci de mentalitate..

din punctul meu de vedere, noi romanii nu suntem pregatiti nici pentru alcool. Daramite pentru droguri.

Etnobotanicele si-au zis cuvantul. daca tot fumez un joint de ce sa nu trag un praf.

Si daca am tras 1 praf de ce sa nu trag vreo 10, ba mai beau si o sticla de vodka si "Dumnezeu sa-l ierte"

la noi de vreo 20 de ani a tot fost criza dar se specula pana acum. terenuri, masini, afaceri cu firme capusa, tot felul de proiecte castigate din cauza unor nepotisme, etc

acum s-a taiat macaroana si cam se vede ce a ramas dupa ce s-au linistit apele.

Si ca sa fie vorba intre noi daca ai sa te duci la un club, pub, discoteca sau ce o mai fi aia o sa vezi ca defapt lumea e tot acolo si tot la fel consuma ca si inainte.

ca nu mai cumpara televizoare si frigidere ca inainte... e din cauza ratelor pe care bancile nu le mai acorda... si imprumuturi... si pizda mamii lor.
 
A

AlexFermieru'

cei care sunteti interesati de adevarata situatie a romeniai uitati-va la mircea badea..cel mai destept om din romania ma jur, zice tot pe fata mai rau ca becli asta :)..cat despre legalizare.....pff...ganditi-va ca nu au reusit macar o tolerare nici america(fara alea 1-2 state in care se creste medicinal) sau adevarate tari din europa..noi inca suntem prea inapoiati mintal(ca popor) sa vb de asa ceva..mai avem mult si bine de asteptat..pana una alta hai sa ne vedem de bruma de iarba pe care incercam toti sa o crestem ptr noi si atat
 

marian123

Member
Interesante discutii despre legile de pe forum si despre legi in general . Toate aceste discutii au fost generate de planul meu MARET de anul viitor , care tot sariti cu gura pe mine ca e imposibil/greu de crezut ca propabilele "rezultate" a acestui plan este pentru consum propriu. Eu v-am spus ca nu am de gand s-a vand , puteti sa ma credeti sau nu . Eu vreau sa ma inteleg bine cu toti membri de pe forum si sa ne impartasim unii altora experiente legate de -cresterea cannabisul- . Ca unii vor sa creasca 50 de plante ca altii vor sa creasca 5 e problema fiecaruia , dar nu mi se pare corect sa ii judecati pe cei care cresc mai mult sau vor rezultate mari cu vorbe de gen "clar nu e pentru consum propriu" , "dar ce faci cu 10 kg daca iese ?" si alte vorbe .

Important :

Am comandat semintele si 1 smart pot de 200 de galoane (760L) sambata. Ieri , si site-ul cu semintele si site-ul cu smart poturile mi-au trimis confirmare ca le-au trimis catre mine . Acum sunt curios in cat timp ajung . Semintele ei spun ca ajung intre 5-10 (din UK pana la noi) iar smart poturi intre 6-10 zile (din Oklahoma pana la noi) . Cand o sa soseasca ambele o sa postez cate zile a durat pana mi le-au livrat si probabil niste poze cu ambalajele , semintele si smart pot-ul . Daca ma intrebati de ce am comandat de pe acuma cand mai sunt 4-5 lunii pana germinezi semintele , raspunsul este : Numai puteam astepta atata pana prin Aprilie sa le comand si cum am avut si banii am zis sa le cumpar de pe acuma , anul trecut cam prin aceasi data le-am avut si mi-au germinat 4/5 ceea ce mi se pare ok .

Ce specii am comandat ?

2 X Early Skunk (sensi seeds) - Am spus sa comand varianta Early pentru a termina mai devreme decat speciile normale de skunk (skunk nr.1 , super skunk) si a nu avea probleme cu mucegaiul si vremea urata .

2 X Himalaya Gold (greenhouse seeds) - Am comandat aceasta specie pentru ca am vazut ca termina cel mai devreme din speciile de la greenhouse (1 Octombrie) . Ei spun ca este una dintre cele mai recomandate plante de outdoor pentru ca este rezistenta la noptile reci (probabil pentru ca provine din Himalaya) , insecte si alti daunatori . Pe langa aceste caracteristici bune pentru outdoor , ei spun ca in conditii excelente pot scoate pana la 1300 g / planta . Asa ca m-am gandit ca pe ea sa o pun in smart pot . Daca o sa am noroc sa germineze ambele seminte , o sa vad practic care este diferenta dintre o planta in smart pot si o planta in pamant .

2 X Kaya Gold (nirvana seeds) - Am ales aceasta specie pentru ca rezista climatelor mai putin ospitaliere , nu are nevoie de prea multa apa si rezista bine caldurilor "ucigatoare" . Aceste caracteristici mi sau parut perfecte pentru outdoor . In legatura cu data cand termina nu stiu sa va spun , producatori spun ca termina prin luniile 9/10 . Asta nu ma va ajuta prea mult , dar voi acea microscop 60-100 X si voi sti exact cand sa o tai sau nu . Asta e valabil si pentru restul speciilor.

1 X A.M.S = (greenhouse seeds) - Am inteles ca inseamna "anti-mold-system" . Am ales-o pentru ca este rezistenta la mucegai .

Cam astea sunt toate speciile care le-am comandat . Am comandat 7 seminte pentru ca m-am gandit ca poate 2 din ele nu vor germina . In cazul asta voi ramane exact cu cate am nevoie , adica 5 . Patru dintre le le voi pune in pamant in 250L iar una in smart pot-ul de 760L .

Ce parere aveti ? Am ales bine speciile , tinand cont ca sunt pentru outdoor ?
 
G

green_land

pai tot ce ai ales tu termina mai tarziu de 1 octombrie... asa ca early nu prea sunt.
 

marian123

Member
pai tot ce ai ales tu termina mai tarziu de 1 octombrie... asa ca early nu prea sunt.

Pai si ce parere ai , sunk ok pentru climatul nostru ? In special pentru climatul din Bucuresti (campie) ?
Teoretic nu ar trebui sa apara probleme de genu "frate mai termina odata ca e 20 octombrie si tot nu sau dezvoltat calumea ?"
Apropo am observat ca acum 2-3 zile sa inregistrat in Bucuresti prima temperatura sub 0 grade . Zeeland a spus ca pot rezista plantele si la cateva grade sub 0 , pentru ca avut el .

Evil a spus ca sub 5 grade apar probleme la orice planta .

Ce concluzie sa trag ?
 
A

AlexFermieru'

daca vrei ceva plante fast flowering si potenta+super high alege orice de la mandala seeds..ce am luat de la ei, in special 8 miles high si mandala #1 termina in jurul 1 oct si fac plante superbe
 
G

green_land

pai tu ce zici, ti-au convenit temperaturile de anul acesta? incepand cu sf. lui sept. inceptului lui oct... ca mie nu.

edit: mandala #1 termina pe la sf. lui sept. ... uita-te la durban poison de la dutch passion, early queen si skunk de la mr nice, early girl si early pearl de la sensi...cate si cate mai sunt...dar lenea e mare!
 

MJgrow

Active member
indica sunt mai recomandate pentru outdoorul nostru...
sativa termina destul de tarziu... daca ai noroc de o vreme buna e ok.

sunt putini care cresc sative. Eu nu mai vreau.
 

marian123

Member
Pana la inceput lui Octombrie vremea a fost foarte OK dupa parerea mea (spun doar pentru Bucuresti) . Apoi a inceput sa ploua si temperaturile sa scada pana la 3-5 grade . Undeva intre 20-25 Octombrie s-a inregistrat prima temperatura de sub 0 grade .

Ce vad ca spun useri :

Zeeland spune ca a avut plante tinute la temperaturi de cateva grade sub 0 si nu s-a intamplat nimica .

Evil spune ca de la 5 grade in jos apar probleme cand cresti cannabis .

Exploziv spune ca planta nu se mai dezvolta cand temperaturile scad sub 15 grade .

Intrebari :

1) De ce temperatura trebuie sa tin pana la urma cont , sa stiu cand ma orientez sa culeg plante ? Sau de ce data , aproximativ ?

De exemplu: Daca aflu ca pe 10 Octombrie temperatura scade sub 0 , inseamna ca trebuie pana in 10 sa le culeg neaparat ? Daca nu le culeg au sanse sa le gasesc molesite sau imbolnavite ?

2) Ce pateste o planta (un hibrid 50/50) cand temperatura scade sub 0 ?

3) Vreau sa stiu si eu pana la urma , dupa ce te orientezi care ar fi data finala cand poti recolta o planta , indiferent de ce specie e . Explicati-mi si mie cu lux de amanunte si romaneste sa inteleg odata pentru totdeauna si sa numai va cicalesc atata .
 

MJgrow

Active member
eu si acum am planta afara si se dezvolta... nu pot sa ma pronunt cat de mult pe astfel de vreme...

am de gand daca ma ajuta vremea si nu scade sum -3 -4 grade cam pana pe la un 8-12 noiembrie.

E toata rosie de la frig, dar mugurii inca dau semne ca se dezvolta, ba am citit pe undeva ca cica acum "explodeaza" in crestere.

iar daca ne gandim putin la structura plantei, e mult asemanatoare cu cea a unui arbust, deci la prima bruma nu se face praf ca rosiile sau altceva.
 
G

green_land

cand temperatura scade sub 10 grade planta practic se opreste din crestere, iar cand temperatura scade sub 5 grade vor fi daune la nivelul tesutului frunzelor, si asta se intampla la majoritatea soiurilor.
 

marian123

Member
cand temperatura scade sub 10 grade planta practic se opreste din crestere, iar cand temperatura scade sub 5 grade vor fi daune la nivelul tesutului frunzelor, si asta se intampla la majoritatea soiurilor.

Da , dar vezi ce a scris MjGrow ca lui inca ii creste planta chiar si pe vremea asta . Asta inseamna ca ale mele clar nu o sa aibe probleme daca le voi recolta pana in 15 Octombrie .
 
M

MJMJ

Mariane,nu prea stiu cum sa ma exprim in legatura cu tine..
-in primul rand tu nu ai mai mult de 15-16 ani
-ti-ai ales speciile doar pt caracteristicile lor de a indura diferite conditii neprielnice?
-nu o sa cari atat pamant fara sa fii vazut,iar apa pe care vrei s-o dai nu o sa ajunga in veci.planta mea indoor in ghiveci de 8 L imi cere cam 1 L pe zi,maxim la 2 zile.
-Daca nici macar nu stii sa scrii corect,de ce folosesti cuvinte si exprimari care se vor mai elevate?te fac sa arati si mai prost.
Nu mi-o lua in nume de rau,ia-o ca pe o critica constructiva.Mai bine ai creste 3-4 plante normale sa-ti ajunga de consum un sezon.Nu cred ca esti omul care sa manevreze atata materie prima.la parintii tai te-ai gandit cat o sa sufere daca(Doamne fereste!) esti prins?
 
Raspunsuri

Raspunsuri

1. Orice lege, regulament, etc al unui Ceva este si pentru a fi ceva acolo pentru ochii si gura celor ce nu vor acel Ceva. A se vedea Directiva Z din California. Faptul ca se inclaca de catre cei care scriu in limba site-lui dovedeste clar existenta unei "Directive Z" , lucru foarte greu de inteles de catre Romani, unde asha ceva nu a existat niciodata. 2.In cazul in care Moderatorii iau salariu sau bonus-uri fizice de la Site, abnegatia lor este de inteles. Altfel, sunt in pozitia Politaiului neplatit, ceea ce este mult mai jos decat Avocatul neplatit ...
Oricum eu imi cer scuze , cred ca am fost un pic cam dur in prima postare...
3. Marian 123 face planuri marete. Va fi extrem de greu sa termine ceea la ce se angajeaza. O observatie de logica. Nu a scris nicaieri ca semintele alea ar fi si feminizate... Daca nu sunt, poate avea unele probleme... Ma mir cum a comandat seminte de la 5 firme de seminte. Pentru noi, cititori de forum, va fi o epopee interesanta. :watchplant:
 
A

AlexFermieru'

stiu ca era un site de unde iti puteai lua si o samanta, poate de acolo si-a ales strainurile.fratilor pana la urma oricum omu'; face ce vrea, el se joaca cu libertatea lui , nu carati voi atat pentru el..eu unu ii urez bafta in ceea ce vrea sa faca, asta ar trebui sa faceti si voi...daca chiar o sa ii iasa treaba bravo lui..se vede ca omu' si-a facut niste planuri bine puse la punct, daca nu o sa intampine probleme pe parcurs o sa faca ceva inedit in istoria growingului romanesc :)..bv tie coaie, sper sa faci tot ceea ce ti-ai planuit..bft in continuare
 
Visul lui Marian123 - ULUITOR

Visul lui Marian123 - ULUITOR

Este o poza reala din Barcelona. Cel putin asha sustine agentia care o are de vanzare... Asha ceva nu cred ca se poate nici in Olanda. Mai puteai vedea plante in gradina din fatza casei in Christiania, dar in anii 70 si 80. :plant grow:

Absolut incredibil... Sa te temi ca vecinul de deasupra iti va culege de pe geamul sau bud-ul din varful plantei !!!!:watchplant:
 

Attachments

  • stock-photo-marihuana-bushes-on-balconies-of-barcelona-spain-catalonia-50509066.jpg
    stock-photo-marihuana-bushes-on-balconies-of-barcelona-spain-catalonia-50509066.jpg
    74.9 KB · Views: 14
As fi curios daca puteti recunoaste soiurile din cele 3 ferestre... Si daca a fost vre-unul din voi in acel oras si chiar sunt plante cultivate la vedere, pe balcoane de fatzada ale cladirilor...
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top