What's new

Cannafest Prague 2010 19. - 21.11

Cannafest Prague 2010 19. - 21.11


  • Total voters
    18

praxer

Member
Cannafest

Ahoj, kdo se chystá někdo?

http://www.cannafest.cz

header_h2_backgr.png



Datum konání
19. - 21. listopadu 2010

Místo konání
Výstaviště Icheba Praha Holešovice

Otevírací doba pro všechny návštěvníky
pátek 19. listopadu 2010 11:00 - 19:00
sobota 20. listopadu 2010 11:00 - 20:00
neděle 21. listopadu 2010 11:00 - 19:00

Ceny vstupného
1-denní vstupenka 150 Kč
3-denní vstupenka 300 Kč
Zlevněné vstupné (studenti, senioři) 125 Kč 1-denní / 250 Kč 3-denní
Handicapovaní zdarma






Profil festivalu:
Cannafest 2010 je první ročník největšího mezinárodního konopného veletrhu v České republice, který proběhne v Praze na Výstavišti Incheba Holešovice 19. - 21. listopadu 2010.

Po vzoru již zaběhlých zahraničních veletrhů se zaměřením na konopí přichází na podzim konečně i do České republiky na tradiční pražské výstaviště první ročník největšího mezinárodního konopného veletrhu Cannafest 2010. Vystavovatelé z více než 15ti zemí zde představí ve třech dnech své produkty a služby v šesti hlavních kategoriích: Přírodní zdroje, Pěstování, Doplňky, Umění, Média, Instituce. Zastoupeny budou především přední výrobci pěstební techniky či hnojiv, nejlepší šlechtitelé konopných semen, výrobci textilií i kosmetiky, představí se všechna nejznámější média zabývající se konopnou osvětou, dále nejrůznější instituce sdružující firmy využívající konopí jako přírodní zdroj nebo např. bojující za legalizaci či využití konopí v medicíně. Samozřejmostí je účast předních growshopů nejen z České republiky, pestrou nabídku rozšíří rovněž firmy nabízející vaporizéry či jiné kuřácké potřeby.
Zkušený realizační tým Cannafest připravuje pestrý a bohatý odborný i doprovodný program. Po celý veletrh budou probíhat semináře a přednášky pro všechny, kdo mají zájem o rozšíření znalostí v oblasti pěstování, využití konopí v medicíně nebo například i o použití konopí jako stavebního materiálu. Diskutovat se bude s odborníky z centra adiktologie i právníky. Na programu bude ochutnávka konopných produktů jako je olej, chleba, těstoviny a dalších, nebude samozřejmě chybět ani konopné pivo.
Návštěvníci se mohou rovněž zúčastnit mnoha rozmanitých soutěží o zajímavé ceny či navštívit Cannafest Cinema na promítání některého z filmů s konopnou tématikou, workshopy nebo koncerty probíhající v areálu výstaviště Incheba Holešovice.
Plánovaná rozsáhlá mediální kampaň zaručuje jedinečnou událost na které rozhodně nesmíte chybět. Ceny jednodenního vstupného jsou již za 150 Kč, třídenního pak za 300 Kč, k dostání však budou za zvýhodněnou cenu přímo na stránkách veletrhu nebo prostřednictvím společnosti Ticket Portal.
Pokud chcete dostávat aktuální informace o přípravách veletrhu Cannafest, můžete se jednoduše zaregistrovat k odběru Newsletteru či vstoupit do Cannafest Facebook komunity.
Těšíme se na Vás v listopadu v Praze!




Date of the event
November 19 - 21, 2010

Place of the event
Exhibition Grounds Prague Holesovice

Opening time for all visitors
Friday 19th of November 2010 11:00 a.m. - 07:00 p.m.
Saturday 20th of November 2010 11:00 a.m. - 08:00 p.m.
Sunday 21st of November 2010 11:00 a.m. - 07:00 p.m.

Ticket prices
1 day ticket CZK 150 (EUR 6)
3 day ticket CZK 300 (EUR 12)
Reduced ticket (students, retired) CZK 125 (EUR 5) 1 day / CZK 250 (EUR 10) 3 day
Handicapped FREE

Visitors under 18 years old only accompanied with an adult!
Students, retired and handicapped visitors have to identify by the valid warrants.





Fair profile

1st official International Hemp Fair in the Czech Republic is going to be held in Prague, Fair Grounds Holesovice in November 19 – 21, 2010.

Exhibitors will show off their products and services in six main categories: Natural resources, Growing, Paraphernalia, Art, Media, Institutions.

Cannafest is the best way for companies from this field of interest to strengthen their positions on the Czech market, develop contacts for professionals and public but also for example to reach easier the “Eastern countries” as Poland, Slovakia, Ukraine and others as Cannafest is going to advertise totally in more then ten countries to attract as many professionals and visitors as possible.

Cannafest team prepares the business lounge for all the exhibitors, their guests and professional visitors to feel more comfortable during their business meetings or just for relaxation with some cocktail from Cannabar together with catering delicacies.

There is a rich professional program for everyone who would like to upgrade the knowledge about growing, medical use of hemp or for example using of hemp as a building material.

Visitors can also participate in lots of various competitions or attend some of the hemp-movies, workshops or concerts.

If you would like to receive the actual information about the Cannafest preparation, you can simply register for the Newsletter or join the Facebook Cannafest community.

We are looking forward to seeing you all in November in Prague!
 
G

grizly

Zdravim panove:tiphat:,chystam se tam na 100% a kdyz nebudou volnasky hold si to budu muset calnout:)
 

radvancan

Active member
ICMag Donor
Veteran
Zdarec, tak ja asi taky jedu. Nevim to sice jeste 100%, ale na tech 95% jo. Toz se potkame u stanku Metrop:))

Tam asi ne :D :bump:
Sice si to tam projdu co a jak, ale zdrzovat se budu asi jen u jednoho az dvou stanku, tak jako na na Cannabizzz :D :joint:
 
Mnoo ja tam budu s praci, takze se budu asi nejvic zdrzovat ve stanku Metrop. Jinak by jsme si mohli dohoukat nejaky misto srazu. Ja zase budu po dlouhe dobe ve velkomeste. Tak doufam, ze doma nezapomenu svoji prirucku Venkovan ve velkomeste:))
 

BURN

Member
Veteran
No myslím mají teď nějakou tu akci 4 vstupy za 300Kč což bych řekl je skoro free..Teda aspoň pro mě(když si tak vemu náklady spojené s cestou)J8 stejně tentokrát vstup rdši kupuju,protože minule to bylo rozlišené a ten kdo měl free nemohl na přednášky atd...Těch 80Kč mě nijak moc nerozhodí

RA2..Snad se setkáme,budu mít pro tebe košta,asi tuším u kterého stánku tě hledat :D



Tady ty vstupy ale přes net:http://www.cannafest.cz/pro-navstevniky/
 

Lump

Member
NO na Cannabizzu sem nebyl ale na Cannafest uz musim.

Snad nebudou komplikace.


taky v to doufam :D


Zdravíčko ,taktéž jsem si řekl že když jsem nbyl na canabizz tak na canna fest jedu .Bychom se mohli nějak domluvit a vytvořit auto ze Severní Moravy ,protože vlakem se mi opravdu jet nechce :)
 
nourcite bysme se mohli nekde sejit , taky neco vemu a mohli bysme se tak nejak multikulturne znekulturnit , vemu slivku , z trnecek , z nasi zahradky :) a kdo bude chtit muze se ohrat :) a snad zustaneme i na nejakou tu after party a pak vzhuru na prochazku nocni Prahou ! ale kde a jak se sejdem by chtelo domluvit ! treba kdyby Radvik me FMS stanek bylo by to nejjednodussi :D
 

SenSiKind

Member
No, i kdyz to mam v podstate za rohem, nejdu, po tom co jsem vsechno slysel o canabizu (fizly, pruda a tak..) mi to za to nestoji, prece jen mam radsi jiny emoce nez jaky by to ve me vyvolalo
 

Lump

Member
No, i kdyz to mam v podstate za rohem, nejdu, po tom co jsem vsechno slysel o canabizu (fizly, pruda a tak..) mi to za to nestoji, prece jen mam radsi jiny emoce nez jaky by to ve me vyvolalo

To máš recht jak nesedne akce tak je to konečná,Já si od toho slibuju příjemnou atmosféru žádné tlačenice .A fízli mě nazajímají já tam nic zlého ani nelegálního dělat nebudu takže v čem je problém?

Pěkně se nechám ukecat na vysokotlaké aero za 20 litrů a pojedu domů :bump::bump::jump:
 
A

arcticsun

Sounds very interesting, unfortunately ive got a harvest scheduled for right around those dates or i would have made the trip down there. If it had been a few weeks later..

I guess its time for me to visit your beautiful country soon, havent had the pleasure yet.


Stay green Czechs :wave:
 

Latest posts

Latest posts

Top