What's new

Spindemider og gamle husråd

Glaus

Member
Hej alle :wave:

Jeg dyrker for første gang i coco og nu er mine planter blevet angrebet af spindemider.
Planterne er blot 3 uger gamle og stadigvæk i vegetativ fase. Har læst mig frem til at en
blanding af brun sæbe, sprit og vand, der sprøjtes på bladene, skulle skræmme de små
kryb. Men den blanding har en rimelig hidsig Ph-værdi, så mit spørgsmål er som følgende:
Kan planterne tage skade af denne behandling?

:tiphat:
 

DK2670_01

Member
Hey der M8

Æv at du har fået de sataner :(

Men jeg har med rigtigt godt resultat brugt indsækt sæbe ;) (bare ikke så godt i Bloomfasen)

Neem virker ikke rigtigt på spindemider

 

LaWeed

New member
jeg har os lige haft gang i sæbevandet/sprit både på dem der var 3-4 uger tilbage til høst og på dem i veg. syns dem i veg. fik brandte blade og fucked lidt op, men synes sku stadig de små bæster var der...! så det endt med jeg fik nok og smid alle mine veg. planter ud og høstede før tid (synes sku det smager lidt underligt med det indsekt sæbe og virkningen syns jeg heller ikk var så god!) fraråder helt sikkert af bruge det i blomst!!;) mit råd er at red det der kan redes evt. tag et par cut's og smid resten ud, derefter gør alt rent med noget der desinficere, så det bliver som nyt igen... det er NEDTUR men tror sku det er det eneste der dur!
 

Quiet_Riot

Active member
Veteran
Bestil/køb rovmider hos gartneren. Søg på Google. Og sørg for der er rent hvor du dyrker og resten af hjemmet, lad være med at gå ind til dem med især ude-sko.
 
S

snowtiko

god damn har også fået spindemide angreb ca 1 uge i blomst, prøver med de rovmider der..
 
S

snowtiko

tak for linket GDK, nu er det jo ikke så stort et angreb og har også holdt dem tilbage med spray, men sprayen nakker dem bare ikke lige meget hvor ofte jeg gør det, (den er også hjemmelavet) så spørgsmålet er hvordan jeg skal gøre for har ikke lyst til at spray nogle kemikalier på dem sent i blomst...

har også overvejet den her, men ved ikke om det kan købes i dk ?
http://www.drugstore.com/hot-shot-no-pest-strip/qxp88409
 

jinxx

Member
Tag evt lige og læs nærmere op på, hvad der er i de strips før du køber dem. Der var i hvert fald en af kommentarerne, der nævnte, at de ikke er til brug i beboede rum, da de er giftige, og hvis det er sandt så ville jeg helt sikkert heller ikke putte dem ind til mine planter.
 
S

snowtiko

det er lige det, har dem godt nok ikke i samme rum som jeg sover, men det er stærke sager og der er meget delte meninger om det.
det er sidste udvej, hvis det skulle være virkelig slemt, hvilket forhåbentlig aldrig sker, men den smadrer så også alle de bæster...
 
Top