What's new

Silver Haze og C99

Ludo

Member
det er smukt Nevi........jeg har også prøvet et lille bud C99 fra Toker....det havde samme effekt!!!!!!:jump:
Glæder mig til følge din SH........keep us poasted og endnu engang tillykke med dine Cinderella's......go karma
 

Dödsknark

Member
Hey Nevi!

Really good show man! I need to get stuff up and running again and I really believe it will be ebb n flow when I do. Seems like the way to go for me.

Can you please share some more pics of your SSH's? Should be pretty fat by now?
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Yes this is quite a show....... very very nice nevi :)

And some kick ass genes.... youll be some high mofo after a month or so. Your ssh is just starting now...... she´s gonna explode..just see!!

Which c99 did you have?

have a great stoney weekend gang

icetoker
 

Nevi

Active member
Hej Dødsknark og Toker, XHashish og Ludo,
Jeg syntes jeg lige ville oploade et par pix af hvad der er i teltet,men de er så svære at få et billede af i øjeblikket,fordi grenene knækker under skudendes vægt,så jeg har måtte bruge pibe rensere som band aid.:)
Men som du siger Toker "De er først ved at gå igang",ja jeg tror dig.Specielt "Uhyret" som jeg kalder den største af Silverne,den fylder helt bizart.Det er den store sidste.Der er godt med resin også allerede nu.

Edit.
Toker-> Det er den gamle Topskud havde.Men jeg fik lokket en pose ud af ham med forskellige phenoer.Fed ting.







 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Hell yeah bro.....viva la sativa!!!!!

Jeg sidder selv med en sssdh pind...... det er sgu fredags weed fo sure!!!


hilsen

toker
 

roach

Well-known member
Veteran
er lige ved at sætte mine silverhaze i blomst og er da lidt nysgerrig efter at høre hvad din endelige dom blev, er det rent hø eller...? :)
 

Nevi

Active member
Jeg har været væk på grund af personlige årsager.Og ikke nok med det,der gik hermi i 2 af Silverne(selvom det der var tilbage var rigtig godt),så jeg har kun lige så jeg kan klare mig røgmæssigt indtil de nye "Viper"(reeferman)(Burmese Pure IBL/Blackseed(almost pure MexSativa IBL) jeg har startet bliver færdige.Det skulle være en ret Sativa dominant plante,da Blackseed er 90% ren Mexicansk Sat,og Burmese pure også skulle være omkring 80-90% Sativa.Som sædvanlig prøver jeg på at undgå for meget Indica.:)
Vi får se.
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Jamen det er jeg ked af at høre ven....men sådan er det nogen gang med sativer. Lyder yderst spændende med det nye du har gang i. Viva la sativa!!!!!!


glæder mig at følge

icetoker
 

Nevi

Active member
Hej

Hej

Tak skal du have Toker.
Ja det var ikke lige det fedeste der kunne ske,men alt er iorden igen.:)
Jeg fik gudskelov reddet en god del,så heldigvis har jeg da røg.Det ville også have været for nederen at skulle til at rende på Christania for at købe til de priser og de typer.
Men ja,de nye er nogle gamle frø jeg havde glemt jeg havde..lol!Men de spirede sq alle 6,og så har jeg smidt en femi AK47 og en speciel skunk#1 jeg har dyrket før ind også.Så kryds fingre og tæer for mange hunner(det er kun AK der er femi).Spændende bliver det ihvertfald.
:thank you:
 

Latest posts

Latest posts

Top