What's new

ulkokasvatus 2010

Siberian

Member
Ja siellä ne iltalehden keskusteluissa väittelee että saako sitä Suomen suvessa edes kasvamaan..:)
Hienoa jälkeä..jälleen kerran.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tässä vielä pari hitaampaa planttua, aka myöhempien aikojen Perttejä:



Ja pakollinen maisemakuva :)


Alkaa perkeleen kostea olemaan, ja nyttenkin, vaikka on 30 astetta mittarissa, niin aika tommonen saunatelttafiilis tuolla on.:comfort:
 

-BG-

Member
Helevata...todellakin tuo kosteus on korkea....kello vajaata yhdeksän aamulla ja lämpömittarissa +22 ja kosteus 94%...varsin inconvenient truth...ei oo onneks homeita näkynyt...aloinkin suojata kasveja homeelta (rasvaton maito/vesi) jo kuukausi sitten...noin kerran viikkoon sumutus...hmmm, ton pellon kun sais täyteen pilveä :D
 

Piel

Active member
Veteran
Watch out for mold! I had some on my Auto Lemon Skunk last week, luckily I caught it in time. Mossy´s Jem looks almost finished, hairs are mostly brown but the trichomes are clear/milky...but the risk of mold...
 

Yellowmoon

Active member
Jos tällasena säät jatkuu niin saa olla hieman sydän syrjällään. Auto lemon skunk ja OR eivät kyllä vielä oo kukinnan suhteen kovin pitkällä, mutta on ne niin komeita että sääli olis jos sateet vie... eikä niitä edes joka päivä pääse näkemään.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
You are right Piel, So much downpoor lately also caused some of my (autoflowering) plants to become mouldy.
The early but photo period flowering fenos that are not in bloom this far are doing better that way.

Happily, I've sown several plots at different times of spring so I will have them blooming at different stages on multiple spots.

I learned Finnish weather is never consistend and so no any summer will be the same.

Kuopio area for instance has been dry like hell, whereas the northern coast line has got more downpoor as we actually prayed for :)

Luckely, the strongest DR plants don't have any of it yet, so those will be the ones to take seed from in order to improve some prospective strains for next year.

If a plant has any signs of rot, I will cut it off at the base since there is no sense in having a scarred plant around that's phrone to rot. ( rot will continue to grow from the scarred place)

Rot is a fungi that is highly contagious so I remove the whole plant totally, cut out the mould and of what' s left I'll still be able to dry and cure it for a good smoke.
The seeds however from a moulded plant won't be used for breeding stock anylonger, but are only thrown out in nature next year on an unprepaired spot, and just for sake of producing some sinsemilla. ( I don't want to bother to much with those realy)

I wished I'd be able to show off my healthyest Diesel Ryder though, Fully seeded but her 3 (combined) main tops are still bigger as a beer can and growing, no any mould at all and in full health,Stem as big as my thumb and 1 mtr tall! (30 cm smaller as the DR male next to her)
Her seeds need to go longer though before all are ripened enough for harvest.
Well, by the looks of it for now, She most definatly will hold some fathers to cross my Iranian Autoflower femminized seeds with for next year.

All you need is...Patience... ;)

But eh Piel, no need to prematurely harvest all plants at once mate, only at the first signs of rot you go after the ones invested, Not earlyer ok?
 

P0tChef

Member
Eilen niitettiin siemenspotti ja kyllähän sieltä pähkylöitä mukavasti pyörähtikin. Elämäni ensimmäinen siemennys tuntui onnistuvan odotettua paremmin. Myöskin oma risteytys syntyi siinä ohessa Swestar x LR#2 ja toisin päin. :whee: Milloinkaan en näitä lannoittanut eli 100% luomua. Mahtaakohan tuo lannoittamatta jättäminen vaikuttaa jotenkin siementen laatuun?

On hyvän näköstä settiä kaikilla tulossa. Ollut mahtava kesä! BadTicketillä on ainakin syksyllä tekemistä kun noin kauniita ja reheviä neitoja rupee operoimaan. Perza varmaan sitten jeesii. :eek:: Todella hienoa jälkeä ja mukavaa maisemaa! :respect: Mitäs lajiketta noi myöhempien aikojen Pertit muuten on? Omat Northern Sunit ovat jokseenkin saman näköisessä vaiheessa.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
BT ois voinu säilyttää sen lapun mihin merkkas mitä oli käyny noille mestoille istuttamassa! niin tietäs varmaks. osa kukkii myöhemmin heikommasta esikasvatuksesta johtuen. sanosin että tuo lyhempi on royal dane ja pitempi pehkuruder x thyphoon tai danish passion.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Elä elä :) Säilyy jännitys loppuun asti :tiphat:

Pitäs vissiin lähteä kattoo taas, ettei tuo myrsky kaatanut blanttuja. Samalla vois rikkoja piuhia ja alimpia oksia trimmata. Perkele :artist:
 

StonedGolem

Member
Eilen illal käytii repimäs muutamat Lowryder x AK48:t jo talteen. Yks vai kaks niitä viel tais jäädä ulos. Suihkuteltiin rasvaton maito + vesi-seosta, vaikka niin vitun sateista onki et ei paljo hyötyä tainnu olla, mut uusiks sit ku säät sallii. Hometta ei ainakaa löydetty ku kateltii.

Spotti #2

Tässä Lowryder #2:t. Parit näytti hyvältä kukinnon suhteen ja hartsiakin oli aika kiitettävästi. Tosi monet näytti muuten ihan hyviltä, mutta ei silti oo alkanut puskea budia. Ei tietoa mistä johtuu...

kuva061.jpg

kuva062.jpg

kuva065.jpg

kuva066j.jpg

kuva071.jpg




Tässä sit kaks ekaa on noita megasäälittäviä Lowryder x AK48-tynkiä :) Tuo ekan kuvan isoin (silti vitun pieni) pääty illan päätteeks maistiaisiks. Siitä edempänä lisää... Tuo kolmannen kuvan lr x ak48 jäi viel sinne rusketteleen karvojaan. Ja nuo muut kukkimattomat kaverit jäi myös odotteleen lehtisadonkorjuuta.

kuva067u.jpg

kuva068.jpg

kuva069.jpg




Tässä sit kuvia näistä kakkosspotin tanskalaisista. Eli tuo monsteri on Erdpurt x White Widow, joka nyt oli paljastanut ekat pallinalut ja kaks muuta Royal Dane x Thyphoon.

Ja siis puukkohan jäi himaan ja mietittii et ei me katki saada tota urkin vartta ja ei todellakaan kannata repiä juurineen, ettei vahingoita muita juuria, nii karsittii sit vaan oksat ja lehdet pois. Aikamoinen riuku sinne sitten jäi seisomaan, kuten näkyy.

Vähän myös harmittaa muutamat jutut, mitä ei huomattu näiden kasvien kanssa tehdä. No, eiköhän näistäkin jotain lohtua irtoa. Ens kesänä sit hoitaa hommat paremmin.

kuva072.jpg

kuva073.jpg

kuva074f.jpg

kuva077.jpg

kuva078f.jpg

kuva079.jpg

kuva080.jpg

kuva081.jpg



Spotti #1

Tässä pari kuvaa tyngäksi jääneestä Royal Dane x Thyphoon nartusta. Tästä ei montaa grammaa irtoa :)

kuva082.jpg

kuva084.jpg




Tässä sit nää lr x ak48:t, jotka korjattii tältä spotilta mukaan.

kuva089.jpg

kuva090.jpg

kuva091.jpg




Tuossa karsittuna tuo pikkuinen :D Tuosta viel laitoin pienempiin paloihin ja uuni 50:een asteeseen ja annoin olla sen verran et lehdet kuivu ja budi oli viel vähä kosteeta ja otin uunista pois. Sit silppusin pienemmäks ja annoin kuivata viel huoneenlämmössä hetken ja eiku huiviin! Täytyy kyl sanoo et oli aika vahvaa ja hyvää polttoa! Hyvä tuoksukin! Tuli raparperi mieleen vähäsen.

kuva094.jpg
 

litletown

Member
Very nice stuff.Täytyy myöntää hienosti menny jengillä kesän svengi jatkakaa samaan rataan meitsin hommat kussu jo aikoja sitten mutta ei se mitään näistä kuvista saa jo viilistä tarpeeksi.
 

Pajari-P

New member
Päivitetäänpäs itekkin pitkästä aikaa.
Spoteilla en ollut käynyt lähemmäs kuukauteen, joten odotuksia ei juurikaan ollut.

GOD-M08:




Autoflower (ehkä aAK-47):


Kuvat vähän heikkoja koska lähettyvillä pyöri aika monta autoa ja ne saivat kuumotukset iskemään, ja siksi 2. spotti jäi tutkimatta kokonaan

Yhdessä Autoflowerissa oli hieman homeen alkua, jonka poistin kasvista. AF:t ovat lähes 13viikkoisia ja kaatuvat tänään tai huomenna illalla homekuumotuksien takia.
 

Piel

Active member
Veteran
I only harvested the one plant that was moldy, the others are still growing. I did take the top cola of my bigger Mossy´s Jem and the others are coming along nicely. Looks like there are two phenos to the Mossy´s, one small "non-yielder" and one "massive yielder"!

So far so good. One C99 cross is now flowering, the GG3 is coming along nicely and the Skunks are getting bigger. I took out two non-AF´s today as they weren´t flowering yet and just taking up space.
 

Dr.baja

New member
Hei arvon ulkokasvattajat.Olen uusi täällä ja sain just vihdoin ja viimein tunnukseni tänne.
Aivan mahtavan näköisiä cola-tappeja teillä kyllä nyt näytillä.On ulko touhut kyllä onnistunut hienosti toivotaan vaan,että ilman kosteus laskisi ja home ei kaataisi kauniita vihreitä kultianne.
 

Tuco Ramirez

Active member
Voi voi.... ohi on tältä kesältä. Kiinni jäätiin. Osittain kyllä ihan omaa hölmöyttäkin. Viikon verran ehti olla 3 kasvia kuivatuksessa sisällä, osa jo purkitettuinakin kunnes eilen tuli niitä ei-toivottuja vieraita. Oli kuulemma haissut rappukäytävässä ulko-ovelle asti (asun toisessa kerroksessa). Minkäänlaista hajunpoisto systeemia en viitsiny järjestää ja kämpässä kyllä haisikin, mutta en arvannu yhtää et rappukaytävässä asti. Kai sitä jotenki tottuu siihen hajuun eikä edes huomaa sit enää.

Tosin vaan murto-osan saivat, loput on vielä metässä hyvissä voimissa. Mutta kyllä se niin taitaa olla et saavat mädäntyä sinne, kotiin kun ei uskalla niitä enää tuoda kuivumaan. Ellei sit joku tiedä jotain super-hyper-extra-kyberhyvää kuivatuskikkaa.

Saatanan saatana... mitäpä sitä muuta voi sanoo.. Mä todellakin toivon kaikille muille mahtavaa syksyä sadon kannalta. Hoitakaa se homma kotiin kaverit! :badday:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
todella ikävä kuulla!

mutta niinku sanotaan shit's not over till it's over. tässä onkin varotuksen sana monelle muulle! isot ulkopuskat dunkkaa vitusti valmiina ja kerrostaloasunto on tosi kuumottava mesta kuivailuun... ymmärrän kyllä tilanteen että useilla ei ole muutakaan vaihtoehtoa.

ei kannata kuitenkaan jättää kasveja homehtumaan metsään, luulisi että jollain kaverilla tms löytyisi lähialueelta esim mökki minne hamput mahtuis kuivumaan?
 
M

Mr.Hank

God-M09 vai mikä se oli:
http://img820.imageshack.us/i/p8080076.jpg/

Pehkuruder x thyphooni tai thyphoon. Tän kävi jänis latvomassa.
http://img832.imageshack.us/i/p8050054.jpg/

Pehkuruder x thyphooni tai thyphoon.
http://img413.imageshack.us/i/p8050052.jpg/

Osaisitko kertoa suomi-prkl mikä on mitäkin.

Tosiaan joo there's a new kid in town.

JEE JEE JEE kiitos siemenistä jälleen! Unohdin mainita että kuvat ovat nyt about 1,5 viikkoa vanhoja joten pikkasen ovat edistyneet tuosta jo.

Lepakon paskat on laitettu pohjamultiin ja pintamultiin sotkin lisäksi syksyn pk:ta vielä ennen sateita. Kastelukiteitä on mullan seassa joten en ole käynyt kastelemassa ja nyt on sadellutkin niin paljon että ei tarvitsisi muutenkaan.
Mitäs muuta? Pitäiskö jotain top-maxia käydä kanssa antamassa?
 
Top