What's new

Seminte....

zeeland

Member
pai nu asa functioneaza. in primul rand nu se stie ce preferinte ai, ce posibilitati ai, stilul de gorw.....

cauta pe SB. acolo gasesti chiar si seminte fem la 25eu/10. hai cu o lista de soiuri care crezi ca is ok ptr tine si atunci poporul poate veni cu recomandari.
 

Buriciu

Member
m-am uitat mai multe zile pe sb si am reusit sa fac o lista cu ce seminte as vrea sa cumpar , mi-am pus in minte sa fac o cheltuiala de putin peste 200 $ si m-am orientat mai mult pe soiuri care se cresc mai bine outdoor

CH9 Double X 5S 20 $
MAN Ganesh 10s 29 $
FM4 Purple Power 4s 22 $
FMS Purple Maroc 10s 54 $
FMX Pure AK 5s 26.50 $
SF GN Collection Mazar-i-Sharif 10s 20 $
HGF Outdoor Mix 10s 20 $
Mod Kali-Dream 10s 30 $

dak o sa dispun de mai multi bani as vrea totusi sa iau si white russian-u
 
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca nu ai vazut cumva rezultate bune postate pe forum, bazat pe ce experienta am avut cu skunk-ul celor de la HGF, I'd say ditch them.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ma intreb cum le-ai ales daca nu ai cautat rezultate? la intamplare? pacat sa faci asta cand ai un forum cu multe zeci de mii de useri la indemana.
 

Buriciu

Member
pai nu asa functioneaza. in primul rand nu se stie ce preferinte ai, ce posibilitati ai, stilul de gorw.....

cauta pe SB. acolo gasesti chiar si seminte fem la 25eu/10. hai cu o lista de soiuri care crezi ca is ok ptr tine si atunci poporul poate veni cu recomandari.


eu am veit cu lista acuma voi veniti cu recomandari, nu cu teorii da ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cred ca realizezi ca e imposibil sa fi crescut noi toate aceste strainuri, sau sa iti stim preferintele. de aia ziceam ca e mai simplu sa iti alegi bazandu-te pe rezultatele altora de pe forum si pe descrierile lor.
 

zeeland

Member
pai in afara de outdoor mixul ala, eu as fi dispus sa incerc oricare dintre ele. probabil ca m-as orienta carte purple-urile de la fms (am avut exp f ok cu npp acu cativa ani) sau man ganesh-ul de la mandala-impressive stout plant oozing with resin that grows like an indica and feels like a sativa.

oricum, ai tot timpul din lume sa le incerci pe rand pe toate ptr ca parerile noastre sunt subiective si nu toti aveam aceleasi gusturi sau posibilitati.
 

urbanHaze

Active member
Purple Power am avut la outdoor acum vreo 2 ani. Planta a fost foarte rezistenta si a produs in ciuda secetei de atunci intr-un sol destul de acid. Cu toate astea, high-ul a fost ok, dar nu memorabil.
 
G

growcase

ba ba ba, cica, care vreti seminte Fritillary Seeds, au un mix nou - Atlantic mix - 35$ - 10 boabe. Steal, deal, sale of the month :D
Mai multe detalii pe www.seedbay.com FRT seeds
baftalo !
 

omucuverde

New member
comanda

comanda

Salutare. As dori sa stiu daca e corecta urmatoarea procedura de a comanda (am citit multe pe acest forum, si am incercat sa inteleg si de pe seedboutique.com dar vreau sa ma conving):
Referitor la acest tip de comanda:
How to order
Use the website:
Click the Buy now/Add to Cart button and follow the on screen instructions. You can either pay by Money Order, Credit Card or mail in cash. If mailing please include the order number with your payment. If using cash as your payment method we strongly recommend using some form of recorded mail to ensure your payment arrives in a safe and timely manner.

Mail Order:
If you dont want to register, you can use the printable order form found in the menu. Simply fill out the form and include with your payment.


Se ia plic, marime medie presupun, in el se introduc banii (in lire sterline), se printeaza comanda de pe site, sau se introduce o hartie pe care e scris numarul comenzii (aici am ceva nelamurire, privind comanda printata sau nmarul comenzii scris); pe plic se scrie adresa de pe site (send mail in shipments to..), se pune timbru etc...probabil imi spune cucoana de la posta in caz ca omit ceva.
Ce nu stiu....unde trec numele meu, sau ce ar mai trebui sa trec, boabele ar trebui sa ajunga la altcineva, deci trebuie scrisa adresa respectivului.
Cel la care vor ajunge, trebuie sa fie titularul apartamentului, sau poate fi oricine locuieste la acea adresa?
Cam asta ar fi, imi cer scuze pentru multele cuvinte si multumesc anticipat pentru eventualele lamuriri.
 

yohji

Member
Salut.
azi m am hotarat sa comand si eu de pe seedboutique. am ales ca modalitate de plata plicul ..dupa ce am inchis comanda mi am dat seama ca totusi n as vrea sa pierd vreo 150 de euro aiurea .
a trimis cineva prin plic ? mi am mai luat o tzeapa de la un alt site si n as mai vrea sa mi o iau inca o data.
 
Top