What's new

C-Dog by Lalandia......nuff said!!!

Ludo

Member
Jeg blir simpelthen nødt til at få lettet på min dårlige samvittighed holde hvad jeg har lovet....!!
Så her er mine smukke smukke C-Dog(ConnieChong X Snowdog) fra de funklende marker i Lalandia SMILY Jeg tog de 10 frø og kom dem i kuvøsen....de spirrede allesammen...nice gens!!! Og af de 10 blev det til 4 smukke damer jeg valgte ud:smoke out:(2damer fra, så 6 ud af 10) 2 der læner sig mod indica siden og 2 der læner sig mod sativa siden. Min personlige favorit er en af idica phenos, men der er en af sativaerne der sniger sit støt og roligt ind på hende....hehe:peacock:
Jeg har ladet dem vokse sig store og fine under 600w LED og 36w lysstofrør blev tilføjet til blomst, og da de var på deres første udflugt op i udstuen var det tid til at snuppe et par pics af damerne. De skulle lige ud og se hvordan 'rigtigt' lys ser ud, for de ser helt fugged up ud under LED selvom der ser alf for fedt ud!!!!:dancer:
Her er et par billeder fra dem i udstuen:


Og sidst men ikke mindst, tøserne under LED. De står sammen med en sssdh, en c99 og en jack o'nesia men dem viser jeg i en anden tråd eller i kan finde dem under mine album i LED(får lagt dem ind snarrest, men der er lidt billeder pt. fra andet grow)


Et med blitz lidt tættere på....det er griner at eksperimentere med at ta billeder under den slags lys......og de er IKKE redigeret inden de er lagt op, hvilket de egentlig aldrig blir:snap out of it:

(lidt overvandet, det går nemt i ged for mig når der er forskellige str potter, så ens potter til Ludo hehe)

Jeg har prøvet at dufte til dem i.....ja...nok flere timer sammenlagt:jerkit: for at kunne beskrive duften....men jeg må ha' jer svar skyldig!! Den er så sofistikeret for mine sanser at det er en kæmpe blanding, hvilket siger mig at sanserne blir forvirret og ikke kan overføre signalet til min store fedtklump:bashhead: men håber da de vil indsnævre sig i løbet af blomstring...
Til sidst vil jeg endnu engang takke for jeg kunne få lov at udforske dette spændende strain......STOR STOR :respect: til dig Lala....du viser vejen.......bli ved :prettyplease:
 
Last edited:

DK2670_01

Member
wow .... nice Ludo

hehe som din, kan min fedtklump helder ikke lige finde rundt i alle de sanser de får *GG*

men jo han kan det der ham lala ;)
 
L

lalandia

Takker for de fine ord Ludo. Glæder mig til at se sagerne i fuld flor


Grow in peace
 

Ludo

Member
1000 tak for interessen......!!!
Ja SP....systemet kører igen med et par opgraderinger, har lige skiftet til 12/12 så de går amok de tøser der gror der..!! skal nok lave post, men efter 2½time skriven og uploade billeder.....hvor jeg blev timed out:wallbash: så det hele blev slettet, skal jeg lige tage mig sammen og få det skrevet igen:look at this:.

Go karma til jer alle......
 

Ludo

Member
jeg må heller skynde mig at smide et par pics ind nu hvor jeg har spammet Toker's tråd.........hihihihi:bump:
Først de to Indica dominerende C-Dog's:
Min Favorit.....simpelthen en vidunderlig plante.....GODT ARBEJDE Lala....!!!!:jump:
Sativa Pheno

Den anden Sativa Pheno:


Jeg er begyndt at flushe de to Ind.dom.p. nu og de andre to får sammen med sssdh og jack o'nesia. Jeg har valgt at gi hvert fald 14 dage flush...de er på 48 dage:ying: så jeg kan kanp vente.....glæder mig virklig til at smage dem!!!! tak for kigget...håber det var tiden værd og det ik har skadet jeres øjne for meget med de vilde farver....alle pics er uredigerede.....!:bump:
 
L

lalandia

Lækkert lækkert...men kan du ikke resize dine pics da det tar' en krig at åbne din post

Grow in peace
 

Ludo

Member
så kom de 'små' tøser en tur op istuen.....de nåede liiige at få de sidste solstråler med


Fozzy er en medie luder.....så han kom også lige med



Min favorit........af indica dom pheno's i hvert fald:

er det en indica???!!!! hehe


Sativa favorit.......knald hårde buds med mega smuk bud struktur

lige lidt closeups......de er så frosty...og nej Tok's...har ikke været igang med puddersukker...hehe:moon: jeg er helt på røven over den mængde trics. Buds'ne sidder tæt op ad stammen i golfbold størrelse.........det må blive til et 'hole in one' Lala......:jump:
[URL=http://img829.imageshack.us/my.php?image=dsc04482.jpg] [/URL]
De har virklig taget på i vægt, og duften er blevet meget mere intens. Det kribler godt nok i fingrene for at slagte en af indica doms. men der skal lige fushes igennem før de får øksehugget..........:ying: go karma Lala......håber jeg kan byde på en smagsprøve inden længe..:wave:
 

Nevi

Active member
Hej Ludo..
De ser godt nok lækre ud.Jeg kan godt forstå du godt kan lide den indica pheno,det ser ud til at være guf.Men de ser allesammen ud til at være premium gener.
Hygge..:wave:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Lækkert lækkert :) Er meget imponeret over hvor meget knald der enlig er på LED lys, ser jo ud til at virke fremragende ;) Smukke frosty tøser - forstår godt det kribler i fingrene :D meeen nu varer det ikke så lang tid som det har gjort ;) :D
Glæder mig til at se endnu flere billeder :)
Thumbs op til Dig, og til Lala for de flotte gener (=

Peace :tiphat:
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Holy cow..... frosty frosty dog!! Super flotte planter drenge (Ludo og lala)...jeg elsker den sativa pheno med lakrids duften!!!! Helt vildt anis/lakrids duft.....med a spicy twist!!

Kanon arbejde!!!

toker
 

Ludo

Member
Tak for de venlige ord....:thank you:...det varmer.

Jeg er så heldig at være kommet til høst tiden......:jump: og har selvf. taget et lille sample budlet, både fra indica pheno'en og fra den anis-sativa pheno....!!! Det er så her jeg mangler ord men forsøger alligevel at beskrive.......duften fra planten i blomst har ikkeværet så intens, men ved klipning siger det kaboom og duften eksploderer sanserne. :hotbounce:
De to budlets blev hurtig tørret over fladskærmen(perfekt varme til det imo) Bjever og jeg var de to forsøgsdyr. Det blev til en pind med begge budlets i.....og selv om tørre-metoden,var der en stærk smag af :ying:hyben og dieselolie:ying:
Jeg blev så ramt jeg troede det var løgn.....men det var det ikke for Bjever forsvandt efter 10 min på toilettet, hvor han fik styr på kvalmen:puke: Jeg sad i stuen og små klukkede for mig selv,så meget summede og snurrede det......helt ud i tå spidserneog vi havde røget hele aftenenmen alligevel skar denne skævet klart igennem :good: så med ét ord..... :respect: Lala....!!!!!
Toker var forbi og snuppede et par pics af damerne der ikke har fået hugget endnu:tree: tak for det Tok's....!
Derkommer stadig smoke report, udbytte og evaluering af LED en af dagene....deter for fugtigt i luften til at det vil skynde sig at tørre, men sådan må detjo være så.....!
Go karma til jer allesammen........
 
L

lalandia

Smukt arbejde Ludo...Lyder lækkert med lakridsphenoen. Kunne være fedt at kunne overføre den til indicaphenoen også....Men det kræver jo lidt mere arbejde fra min side. Køre lige et BubbleChung grow først så må vi se. Glæder mig til en smokerepport på indicaen også. Tak for updateringen

Grow in peace
 

superpedro

Member
Veteran
Ser super lækkert ud Ludo!
Og det lyder som en fræk smagsvariant - anis.
Hvornår åbner dit frø firma lala?? :D
 
Top