What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ulkokasvatus 2010

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
ohhoh, kylläpä näyttää makeelle!

paljonko on tullu multaa roudattuu tolle spotille? oliko siemenet femuja vai normaaleja?
 

jantardi

New member
Hamppuforumilta ostettuja perus F2 papuja.

Toukokuun alussa laitettu itämään, ja sirkkalehtivaiheessa viety ulos. Aika kauan kesti kyllä vegevaihe, toisaalta parempi niin kun oli huonot kelit alkukesästä.

Roudasin noille 450l mustaa surmaa ja omaa maaperää oli about se 100-150 litraa, kalkkia laitoin varmuuden vuoks puoli litraa ja lecasorapussin jämätkin heitin tonne. Viikko sitten annoin ekan kerran substralia ja tänään pitäis käydä taas lannoittamassa, kun alalehdet vähän kellertävät.

Ajattelin muutaman puskan pölyttää OR tai RD urkilla, riippuu kummasta tulee paremmat urkit.
 

jantardi

New member
Tässä lisää toisesta mestasta.

(Laponia x NorSu) x OR/LR-, Royal Dane-, Ovela Ratsastaja- ja Pekin Pehku -lajikkeita, en jaksanut kuvaan kirjoittaa mikä on mitäkin.
Sukupuolia venaillessa, ensimmäiseksi mainitut ovat jo sukupuolensa paljastaneet ja urkit viety pois.

Sirkkalehtivaiheessa vein kesäkuun puolivälissä ulos, vähän myöhään kyllä, toivottavasti on lämmin syksy.

picture.php
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
hyvältähän se näyttää! melko samat menetelmät ja geenistö näyttäs olevan kun meikäläiselläkin. :wave:

tämän vuoden kasveista parhaalta näyttää pehkuruder x thyphoon risteytys. todella elinvoimaisia ja haarautuvia hamppuja näyttäs olevan. vegettelevät vielä ilman hämmennystä mutta kukinta näyttäs olevan myös tulossa parin viikon kuluttua. :)

tässä ehkä parhaimman näköinen pehkuruder x thyphoon narttu



tässä urkki jonka kiskasin poikkeen, siementä on niin paljon että katsotaanhan minkälaisia narttuja näistä löytyy :)



danish passionit näyttää tänä vuonnakin hyviltä, muutama hieman heikomman näköinen yksilö, tässä niitä parempia



(lapponia x ovela) x pehkuruder narttu

 

StonedGolem

Member
Suomi-Prkl: Kateushan tässä alkaa iskemään, perkele :)

You must spread some Reputation around before giving it to Suomi-Prkl again.

/EDIT: Käytiin tänään toisella spotilla ja sai onneks lähtee takas kotiin hyvin mielin. Kuvia viel tässä myöhemmin yön aikana tai sit vasta huomenna, katsotaan...
 

StonedGolem

Member
Tänään (eli eilen) käytiin tsekkaamassa spotti #2. Spotti #1 jää pääosin oman onnensa nojaan, joten käymme siellä ehkä enää vain kerran ennen sadonkorjuuaikoja. Hyvä jos sieltä lehteä sais. Jos sattuu budia tulemaan, niin aina parempi, mutta odotuksia ei kyllä ole.

Mutta asiaan! Tässä muutama kuva kaksi viikkoa sitten ilman esikasvatusta ulos tuoduista LR#2

xkuva018.jpg

xkuva019.jpg

xkuva022.jpg





Tässä oikealla pieneksi jäänyt Royal Dane x Thyphoon, muut kaiketi LR#2. Joukkoon on saattanut eksyä myös LR x AK48:aa ja niiden seassa olleita Trainwreckejä. Näistä en tajunnut kunnolla pitää kirjaa, niin on vähän arpapeliä miettiä mihin penkkoihin niitä on istutettu...

xkuva023.jpg





Tässä taisi olla pelkästään LR#2 (mene nyt näistäkin takuuseen...). Tähän paistaa hieman kehnosti aurinko, joten jäänevät pieniksi.

xkuva030.jpg

xkuva031.jpg

xkuva035.jpg





Tässä sitten ne silmäterät, eli 3 kpl Royal Dane x Thyphoon. Korkeutta noin 1,5m ja erittäin iloisena yllätyksenä näistä jokainen on naaras. Korkeusverroketta saatte yhdestä kuvasta, jossa seisoskelee melkein 180cm kaveri. Lähikuvista näkyy karvoja ja joissain jopa pidemmällekin ennättänyttä karvatuheroa. Onneksi ovat haarautuneet ihan menettelevästi, vaikkemme latvoneet kasveja lainkaan.

xkuva038.jpg

xkuva041.jpg

xkuva045.jpg

xkuva046.jpg

xkuva049.jpg

xkuva050.jpg

xkuva051.jpg

xkuva054.jpg

xkuva055.jpg

xkuva056.jpg

xkuva060.jpg
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
no huhuh, onpa reheviä planttui jo tähän aikaan! siltä noi näyttääki että kohta tulloo kukkaa! ;)
 

Fintendo

Member
Nice! Ite kävin eilen spotilla ekaa kertaa kylvön jälkeen antamassa vähän vodaa ja substraalia. Osa oli pieniä rimpuloita, mutta parhaat n.50cm korkeita ja leveydeltään about samaa. Juurikaan eivät ole haarautuneet.
Pelkäsin että helteet ovat tehneet tuhojaan, mutta hyvältähän nuo näyttivät. Seuraavalla kerralla voisi napsia vähän fotojakin.

Ensimmäinen ulkokasvatus tosissaan kyseessä ja tiedän jo monta asiaa jota teen ensivuonna toisin. Tältä vuodelta odotan lähinnä kokemuksia ja jos saisi edes sen verta papuja jotta ensivuonna olisi omavarainen =)
 

Pajari-P

New member
Ilmat kivasti lämmennyt ja luonnossakin on tapahtunut edistystä.

Laiha ja pitkä kaveri, GOD-M08:
picture.php

picture.php


Autoflowereita:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

StonedGolem

Member
no huhuh, onpa reheviä planttui jo tähän aikaan! siltä noi näyttääki että kohta tulloo kukkaa! ;)

Kiitos! :) Ei voi kun olla tyytyväinen itekin noihin kolmeen puskaan. Jos noita ei nyt mikää elukka ehi ennen sadonkorjuuta veteleen naamariin, niin eiköhän noista ihan hyvät sadot irtoa :)
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Sadetta tuli nyt täällä päin ja pohjanmaan spotillakin näytti ropisseen ihan hyvin. Saattaa tuon kuuman ilmamassan mukana tulla lisääkin sateita, joten kyllä nyt puskia hellitään, jos ovat elossa :D +36 muuten hipoisi Suomen lämpöennätystä.

Ykkös spotilla ei ollut viikko sitten tullut kasvua yhtään kahden viikon aikana. Ehkä ne näillä ilmoilla kun lorautin typpeäkin juurille. Ekat viety 2kk sitten enkä ole niitä sen jälkeen nähnyt, gonna be interesting.

Meinaakos Soviet sinne Ilosaareen? Onko muita menossa? Hamppuforumin kanssa on miittailtu nyt parina vuonna, vois jotain samankaltaista suunnitella tälläkin köörillä.
 

Tuco Ramirez

Active member
Tän kesän alun 6 spottia on kaventunut kolmeksi spotiksi, mutta ei hätiä mitiä. On lehtispotti, budispotti ja siemenspotti. Ja näyttäis siltä et jokaiselta tulossa todella mukavasti virkansa mukaista tavaraa. Ilmojen puolesta tää on ollu paras kesä mulle mitä koskaan ennen! Tosiaan paahtanu aurinko ja vettä tullut juuri sopivasti viikon väliajoin. Tosin, jos olisin tiennyt et tulee näinkin lämpimät ilmat niin olisin hommannut vielä enemmän siemeniä ja istuttanut ehkä joku viikko sitten vielä "toisen aallon" Tuli aloitettua jo niin aikaisin että mulla on 2-3 viikon päästä sadonkorjuu ja sitten suunnitellaanki jo ens kesää.:dance013:
 

SovietFinland

Active member
Meinaakos Soviet sinne Ilosaareen? Onko muita menossa? Hamppuforumin kanssa on miittailtu nyt parina vuonna, vois jotain samankaltaista suunnitella tälläkin köörillä.

Juu, lippu on hommattuna ja raviratamajoituskin varattuna. Tänä vuonna tulee tusina täyteen Ilosaariviikonloppuja. Olen vain ollut huono miittailemaan, yleensä tyytynyt makoilemaan teltassa miitin aikana keräten voimia illan mittelöihin. Muutenkin kun olen vähän ujon sorttinen. :)

Nyt voi kyllä tulla lämpöhalvaus jos jää teltaan... :toohot:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
on ollu melkosen kuumaa ja kuivaa, mutta äsken tuli taivaan täydeltä etelärannikolla, toivottavasti riitti kasveillekin! :)

itä-suomen käyriä olen itsekin vähän kauhulla seuraillut kun ei ole nyt vissiin viikkoon käytännössä satanut ja lämmöt hiponut 30 astetta. onneks kasvit on vielä pieniä ja multatilaa paljon, uskosin että selviäävät ongelmitta.

ite ajattelin ilosaareen linnunlahden leirintäalueelle. su lipun mielellään ostas jos vielä saa paikan päältä... :)
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
semmosta vinkkiä että jos tulee vestivaaleilla storm trooperin näkönen kaveri vastaan niin saa koputtaa kypärään.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
joku pienimuotonen smoke out ois ihan jees mun mielestä, tietty ois parempi meininki kun ois useampikin tyyppi!

muita tulossa?
 

Latest posts

Latest posts

Top