What's new

P0tCheFIN yrttitarha

P0tChef

Member
Leidit löhöilleet parisen viikkoa 250w natikan alla. Hyvin ovat pulskistuneet. Tällä viikolla kukkimaan. Ahdasta tulee kaapissa olemaan.

 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
hienolla näyttää ja esbikin alkaa kohta olla polttovalmista? aaiit?

onks noi nyt sisään menossa niitä cindy x mli?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu-u, hyvältä näyttää plantut, mut Torres on kaatuilija.. Polta tuo paita torilla ja laita video juutupeen :):tiphat:
 

P0tChef

Member
Thanks guys! Todella hyvän näköistä settiä on teillä molemmilla tulossa ulkoa! Yhteisiä progigsia ilmeisestikkö? Jatketaan poijjaat samaan malliin!

Nää on just näitä C99xMLI klooneja sisällä. Ersbit on ollu kohta kuukauden curettumassa ja hyvältä maittaa jo nyt. Ehkä hitusen liian lyhyt huuhtelu. Vahvaa lääkettä.

Äidin tuliais paita on tämä. Muuten voisin harkitakkin tuota polttoa. :) Kaatuilusta en tiedä, mutta ei muutenkaan kaveri ole saanut oikeen mitään aikaseksi näissä kisoissa.

Ulkozydeemit on kohtuu hyvällä mallilla. Etanat vaan raiskaa mun kaunokaisia minkä kerkiää.:puppydoge Olutta olen tarjoillut noille limaisille paskiaisille. Juovat aina itsensä hukuksiin. Toisella plantaasilla ei tuota ongelmaa onneksi ole.


23.6 LR#2 10 kpl & Swestar 2kpl (pienimmät)


2.7 Norhern Sun oikealla 6kpl & Auto Ak47xEWS vasemmalla
5kpl


Esimerkkiä raiskauksista
 

[E.T]

Member
Ronssiottelu tänään.
Kuka vie?
Tulosvedot tehty?

Ps.kova yritys saada viestit täyteen.

:wave:

Ja aivan väärään paikkaan. fail
Hyvää settiä potcheffiltä. Thumpthump
 

P0tChef

Member
Finaali tänään. Hollanti voittoon!! Tulis ja tuleekin aika huikee ottelu sit syksyllä Rotterdamissa kun Suomi pelaa EM-karsintoja Hollantia vastaan. :party: Suomi saa kyytiä oikeen olan takaa!

Thanks E.T!
 

P0tChef

Member
:moon: Olipas paska finaali!! Parempi joukkue voitti. Kyllä se sittenkin teki sen. Espanja on nyt sitten euroopanmestarin lisäksi maailmanmestari!

Aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Ulkopuutarhureita oikein hellitään. Nää kasvaa ihan silmissä. Kastelemassa sais olla varmaan koko ajan.


8.7 Kukkapenkki #1


8.7 Kukkapenkki #2

 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Oli kyllä tylsä finaali :(
Ikävästi väritti kaikki jalkapohja edellä jutut, filmaukset -> varsinkin Iniesta, Webbi oli ihan pupu pöxyssä pillinsä kanssa, päästi viä pelaajat kiukuttelemaan ja kukkoilemaan.. Typerät espanjalaiset vielä jaksaa tommosta juhlia..... Saksa teki yhessä pelissä enemmän byyrejä, ku perkeleen Espanja koko kisoissa :) Vaikka Parseloonaan päin seuratasolla kallistun ja diggailen Pujolin Karlesia ja Ksavia, niin en kyllä ois espanj00lille voittoa tästä suonut.
Vaikka eipä se auta valittaa, kun kakka on jo housuissa.. Mut silti, jonkinmoista oikeidenmukaisuutta sitä toivois elämältä ja urheilultakin. :blowbubbles:

Mut eipä se niin, elämä voittaa, varsinkin kun kukkapenkit näyttää noin hyvältä :cathug:
 

Budi Spencer

New member
Komiasti kasvaa kukat penkissä...oletkos meinannu laittaa noita etanoita pannuun?:jump:

Jos vaikka sisältäisivät sitä kuuluisaa Tii Houu Ciitä?! :greenstars:

..niin tuli mieleen, että etanoita valkosipulicannabutterissa, njamskis..vois olla ihan hyviä?

Mukava seurata puutarhasi kehittymistä PotChef
 

P0tChef

Member
Olis voinu kyllä oscareitakin jakaa finaalin jälkeen! Sen verran hyvää näyttelimistä kyllä näkys kentällä joo. Rajua peliä oli Hollannilla ekalla puoliskolla. Ihme ettei siellä sitä punaista viuhunut "oikeista" rikkeistä. Itse seurailen vain näitä jalkapallon & jääkiekon turistikisoja. En siis ole mikään urheilun suurkuluttaja. Snookeria tulee toisinaan paljon töllötettyä.

Hyvin tuntuu kasvavan. Ykköspenkissä Norhern Sunit on kohta varmaan mun mittasia (184cm). 4kipaletta kukkimaan alkavia narttuja sieltä venyy kohti aurinkoa. Saa nähdä ehtiikö kukinta kuinka pitkälle. Toiveikkain mielin tässä ollaan. Auto Ak-47xEWS:sät 2 kipaletta kukkii jo mukavasti. Kolmas ei meinaa millään lähteä kukkimaan. NS:nit varjostaa niitä ikävästi ja sidontaleikkäjä jouduin harrastamaan. Bat guanoa annoin näille pari päivää sitten ekan kerran mutu tuntumalla. Kakkospenkkiä ei ole tullut nähtyä sitten viime kerran jälkeen. Kaipa ne siellä pärjäilee.

Etanat vois olla aika makuelämys. Syöneet itsenä kylläisiksi hanpusta ja sitten marinoituneet tunti tolkulla kaljassa. Pannuun vaan. Varmaan tosi njamskis! :bump: Nii ja kiitti muuten vinkistä noiden valkosipulicannabutter etanoiden suhteen. Ne etanat päätyvät sitten kylläkin kaupanhyllyltä lautaselle. Butteri aineksia tässä keräillään ja säästellään parhaillaan. Thanks mate and welcome to enjoy my herbsnails! :yummy: :D
 

P0tChef

Member
C99xMLI flush

C99xMLI flush

Ihan kohtalaisesti turpos budit vielä loppu vaiheessa. Nyt siis huuhtelussa. Final solutionssilla mennään. Vika viikko pelkkää vodaa. Laitan kuvia kun on huuhtelut suoritettu.

Sormet syhyy. Laitoin itämään 4kpl ite tuotettuja papanoita. Kalicharaa oli pölyttämässä G-13, POG, LUI, blueberry. Pitäs oli nopea sativa. Saa nähdä miten on indicoiden geenit tarttunu. Katotaan mitä näistä syntyy.

:artist:
 

iamme

New member
Nätiltä näyttää :) mitä ulkokasvatuksille kuuluu?

Eilen meni itsellä kaatoon pari ulkokasvia, joista pikkusato. Kivaa harjoittelua ja oppimista ollut tämä kesä tähän kasvatteluhommaan. Yleisestikin kiinnostunut tänä vuonna erilaisten kasvien kasvattamisesta. Microcarpum chilistä poimittu jo pidemmän aikaan herkkuja.

Hei kertokaas tietämättömälle, että mitä hyötyä siitä on että kuivattaa kasvit "roikottamalla"?
 

P0tChef

Member
LR#2:set & Swestarit kaatus jo elokuun alussa. Kypsiä siemeniä tuli vaikka millä mitalla. Viikko sitten korjattiin Auto ak47xEarly Wonder Skunkit talteen ja ovat nyt curettumassa. Todella mielyttävää polttoa. Sopivan indicaista. Ei vedä liian juntturaan. Iskee kauheet mäiskeet päälle. Norhern Sunit värjöttelee vielä ulkosalla. Eivät millään ehdi kukkia loppuun asti. Harmi kun melkein 2m ujoppeja ovat. Harjottelua tämä itsellekkin vielä on vaikka kolmatta kesää mennään. Ei tämä maanviljely niin helppoa tunnu olevan.

Chilien parissa puuhastelu on rentouttavaa ja mielekästä ajan vietettä. Tänä kesänä oli ensimmäistä kertaa eri lajikkeita. Vähän liian myöhää sain taimet aluille. Ei oikein sato ehtinyt kaikissa kypsymään. Ens vuonna sit aikasin liikenteeseen. Tammi-helmikuun vaihteessa meinasin ruveta jo idätys hommiin.

En tiedä onko mitään varsinaista hyötyä kuivattaa "roikottamalla". Itse koen sen vain järkevimmäksi tavaksi kuivattaa kasveja. (huhuja kuullut että kukinnot ottaisivat varsista vielä viimeiset ruudit irti). Olen joskus aikoinaan leikannut budit varsista irti ja kuivatellut sanomalehtien päällä. Kukin tyylillään. :angelshug:

Kahdesta Kalicharasta pukkaa jo häntää. :dance013: Nopeita ovat näköjään itämäänkin.
 

iamme

New member
Jees kiitti vastauksesta :)

Ittellä ens vuodeks chiliä paljon lajikkeita toivottavasti tiedossa. Talven aikana aattelin tehä microcarpumista bonsaichilin :D
 
Top