What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

Fintendo

Member
Voi voi. Lepran katukuva kuivui sitten jonkin verran. Paska säkä, vaikkei niin mua kosketakkaan. Omaa vikaa todennäköisesti molemmissa tapauksissa.
 
N

nukkumatti

^^Ei saatana.. Jos teet tuon tasoista/suuruista settiä niin VESIVAHINKO..?? varmistukset varmistukset! Rahasta ei pitäisi ainakaan kiikastaa!!!

Vitun nihkeän tuomion kaveri saa kyllä OK tapauksessa! vero petos + kunnolla ganjaa! voi melkein sanoa huonolla tuurilla moro lapsille.
 
U

unthing

Jooh..Vähän mietitytti samalla vuokrakämppien kaikenmaailman rempat ja huoltoyhtiöt ..ja viimeisenä se että jos paikalliset piripäät saa kuulla ja käy keikkaa puutarhurin.

Tietenkin moisella teoretisoinnilla ei ole väliä kun käry jo kävi.
 
N

nukkumatti

^Parempi vuokralla jos isoa meinaa tehä. Voi menettää kämpän valtiolle huumeiden teko välineenä. Ja ainakin omassa tapauksessa, jos olis oma OK talo olis homma täysin hanskasta! Nyt vuokralla ollessa vähän pitää miettiä :)
 

Fintendo

Member
En kyllä muista yhtään tapausta kuulleeni että oma kämppä lähtisi alta. Eihän ne paskiaiset taida viedä rattijuopoilta autoakaan, vai olikos tästä jo ennakkotapaus saatu?
 
N

nukkumatti

^Kylä on läheny.. Juopolta lähtee kun tarpeeksi monta kertaa ajaa, mut sehän vaatii monta kertaa rikoksen uusimisen.
Tiedän tuolta saaristosta päin tapauksen, jossa lähti kimppaan ostettu kämppä alta.
 

Stombe

Active member
Oon lötänyt Suomalaisessa kulttuurissa 3 eri perus mies stereotyyppiä:
-tuppisuu (pelkuri joka ei uskalla moikata ei naapuria eikä sitten ikinä jutella tai sanoa asioita päin naamaa),
-paskahousu (vasikka tai kateellinen lainkuuliainen idiootti joka ei ikinä omassa villissä iässsä päässyt mukaan mihinkään "pimeäpuoli" hommiin/luuserinössö),
-hölöttäjä (puhuu niin pirusti mutta ei mitään tolkkua mistään eikä tajua maailmanmenosta mitään).
 

prowler

Member
Auts! Nyt olis syytä asianomaisella niskaa kuumotella aika reilusti. Kaveri ei ilmeisesti mistään välkyimmästä päästä ainakaan ole ollut - muovisäkit metsään ja puutarhahanskoja ei tällä alalla ennenkään ole käytetty. Ihme ettei setäsinisiä ole sen kummemmin kiinnostanu - jotain hyvääkin voi siis löytää tästä?

EDIT:

En tajua vittu kyllä sen vertaa että mikä siinä on että niitä ei voinu kaivaa ihan mihin tahansa lähistön monttuun - ilman säkkejä tietenki. Menee joku 2-3kk kun siellä on jäljellä enää lekasorapallerot. Tollasille pitäis kyllä oikeasti antaa just sellanen näpäytys että vähän sois kellot. Ihme sakkia.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
onneks poliisi jaksaa huomauttaa miten kannabiksen kasvattaminen on aina vesivahinko- ja tulipaloriski! :S
 
N

nukkumatti

^^Joo tuota tuli taas naurettua! :D On se saatana kun pitää jauhaa paskaa..
 

Latest posts

Latest posts

Top